Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Dün grip oldum ilaçta alamayınca doğru doktora sakın ıhlamur adaçayı içme dedi.
Sıcak su bal yada ılık süt bal iç dedi,içine arzuna göre kök zencefil atabilirsin. Bol bol c vitaminli besinler ye mandalina portakal,turuncu hurma, yeşil biber ye dedi bol bol. Bol bol sıvı tüket dedi en az 2,5-3 litre.
Ben artı vitamin istedim vucudum çok dayanmıyor iş temposu ve gribe decavit verdi, zararsız ama dogal al vitamini dedi. Bugün meyve ile destekledim kendimi ama ihtiyacım olunca alıcam.
Birde agrın olunca parol alabilirsin günde 3-4 taneye karar sorun olmaz dedi 8 saat ara ile alabilirsin.
Sizinde aklınızda bulunsun kızlar dikkat edin kendinize gribe yakalanmayın.

Arkadaslar sonunda acile gittim ve serumumu yedim.2 gundur agzima lokma girmedi. Mide bulantisi kokular halsizlik bide ishal ustune dayanamadim artik. Hemrn besleyici ve mide bulantisini kesmesi icin serum yaptilar sonrada doktoruma ciktiim. Bebekleri bidaha gordum kalpleri tekrr duydum cok sukur. Doktorum yatiş veririm yemek yiyemezsen buurda serumla takviye ederiz dedi. Valla mantikli geliyo artik. Cunku eve girdim mutfagin kapisindan kosmaca tuvalete öğür baabm öğür.. mutfagin kokusuna bile tahammul edemiyorum. Ah ahh daha 7+3 digeri de 7+4muş. Biraz buyumusler. 12.hafta cikana kadar insallah ben bende kalirim

Kimisinin midesi bulanmiyo kimisinin senin gibi içi dışına cikiyo benim bulantilar hafif dha hc kusmadim gecmis olsun bebisler saglikli olsunda

Ayy gecmis olsun ya valla ben ihlamur ictim hastayken zararsiz dendi bana da ama herkes birsey soyluyor iste en iyisi bu karisik donemde icmemek sanırım.. tekrar gecmis olsunn ben de 3 gun suren bas agrisi olmustu o surecte ama yine de parol almadim ne bileyim hap sonucta diye simdi de ucuk kremi tavsiye etmis doktorum ama onu da kullanmadim cunku o bile gebelikte b grubu guvenemedim bir turlu..neyse cok cok gecmis olsun acil sifalar diliyorum sana :)

Aramiza hoşgeldin hayirli olsun bebişin o K9 keskinligi bende de var koku gurmesi oldum resmen ama boyle yasamak hic kolay degilmis
Komsunun menusunde ne var tek tek sayiyorum hergun ahaha

Çok teşekkür ederim canım benim , sizlerde dikkat edin vitamin alımınıza dikkat edin
Hasta olunca toplanması zor

Kimisinin midesi bulanmiyo kimisinin senin gibi içi dışına cikiyo benim bulantilar hafif dha hc kusmadim gecmis olsun bebisler saglikli olsunda
Canimm cok tesekkur ederim evet kisiden ksiiye degsiiyomus hatta hamilelikten hamilelige bile degisiyomus. Bebekleri gorunce o an bulanti mulanti kalmiyo tabi

Gelmesinnn aklına öyle şeyler, o miniş kalp öyle titricek arı gibi görünce çok mutlı olucaksın

Kızlar merhaba bugün 8+4 haftalık olduk kalp atıllarını duymak için gittik kızım ve eşimle birlikte doktor maleseff boş gebelik dedi yıkıldım çok üzüldüm dilerim sizler sorunsuz bir hamilelik geçirirsiniz Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Üzüldüm canım, haftalar ilerledikçe daha çok zorlaşıyor böyle haberleri duymak. İnşallah sağlıcakla yakın zamanda yeniden hamile kalırsın.

Haftaya kürtaj için çağırdı kürtajdan da çok korkuyorum bunu yaşayanlar deneyimlerini paylaşabilir mi?Ben öğretmenim aynı gün çıkılabiliyor mu hastaneden nasıl bir işlem uygulanıyor?lokal mi genel anestezi mi?

Ben hiç yaşamadım ama genel anestezi öneriyor yaptıranlar. O gün çıkılıyor diye biliyorum

Çok geçmiş olsun,hiç korkmayın akşamdan bişey yemiyorsunuz,genel anestesi yapıyorlar,ağrı falan olmuyor,1-2 saat dinlenince geçiyor,Allah sağlıkla tekrar nasip etsin inşallah

Kizlar bugun muayeneye gittim. 7+0 haftaligiz. Doktor kalp atışını cok zayif aldi normal de atmasi gereken pit pit pit dedi. Birde kesem olmasi gerekenden büyük bebekde daha küçük dedi. Haftaya tekrar gidicem. Kalp atışı icin gun sayarken bunun bide zayif atani varmis ilk defa duydum.

Kese bebege gore daha büyükmüş. Sıkıntı olur mu kafamda deli sorular

Kalbini ferah tut canım hiç bişey olmaz Allah'in izniyle ilk ultrasonun da benimde kanama alanı vardi sonra bir hafta boyunca kanamam oldu hemde kırmızı dışarı atılamayan kan içerde kocaman bir hematom oluşturdu sen sadece yat dinlen ve dua et

Çok üzüldüm canım. Dilerim her şey gönlünce olur ve tez zamanda bir evladın daha olur. Dualarım seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…