Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bende 6. Hftamda kalp atisini dinletmedi ses dalgalari zarar verir diye sadece ekrandan gosterdi kalbinin attigini zararliymis grckten
Arkadaşım enfeksiyon uzmanı eşi de radyoloji uzmanı. Hiçbir zararı yok dediler.

Çok üzüldüm canım. Allah tez zamanda tekrar nasip etsin inşallah. Geçmiş olsun.

Radyoloji Uzmanı Dr. Rengin Türkgüler, halk arasında bebeğe zararlı olduğu söylenen ultrasonun ultra ses dalgalarıyla yapıldığı için radyasyon içermediğini ve anne yada bebeğe bir zararı olmadığını söyledi. Radyoloji Uzmanı Dr. Rengin Türkgüler, hamilelik döneminde yapılması gereken ultrason kontrolleri hakkında bilgi verdi. Ultrasonun, ultra ses dalgaları ile yapılan bir tetkik olduğunu vurgulayan Türkgüler, "Ultrason asla radyasyon içermez. Anneye ya da bebeğe bir zarar vermez. Gebelik sırasında gerekli görüldüyse aynı gün içinde bile birden fazla yapılabilir" dedi.

Canım çok üzüldüm Rabbim kürtajında kolaylık versin inşallah sağlıkla bir an önce yeniden hamile kalırsın. Üzülme desem de boş tabi bilirim ama ben kürtajımdan bir ay sonra hamile kaldım hemen kalabilirsin belki de benim 9. Haftada bebeğimin kalp atışları durmuştu ve kürtajla alındı merak etme çok ağrılı bir şey değil genel anesteziye alıyorlar. Ben de öğretmenşm doktorum o haftaiçine rapor yazmıştı ama sadece psikolojim için yoksa çalışmama engel bir durum yoktu. Bir gece önce sıvı katı her türlü şeyi yemeyi kestim sabah gittim önce rahimağzı açılsın diye vajinal fitil yapıyorlar yaklaşık bir iki saat sonra da genel anestezi ile kürtaja alıyorlar. 5 dk da çıkıyosun zaten. Uyandığında adet sancısı gibi bi sancıyla uyanıyorsun kanaman oluyor uzun pedlerden al yanına. Sonra birkaç saat içindek ağrı da hafifliyo. Benim kanamam azar azar bir hafta kadar sürmüştü.

Öncelikle geçmişolsun ben 3 kez kürtaj oldum. Kesinlikle fiziksel olarak öncesinde ya da sonrasında acı, ağrı hissetmedim,sonrası hafif adet ağrısı gibiydi. Sadece üstüste kayıplar yaşadığım için her kürtaj beni psikolojik olarak yordu. Benim kürtajlarımı doktor yakınımız yaptı ve her defasında genel anestezi ile oldum, doğum yapmamış biri için hep bunu öneriyorum dedi dr.um. Zaten benim psikolojimde sadece genel anesteziye müsaitti. Korkulacak hiçbir şey yok, inşallah hemen atlatırsın. Genelde aynı gün taburcu ediyorlar. Allah hayırlı zamanda sağlıklı bebek nasip etsin sana inşallah.

doktorum follik asidi biraktirip imom omegaya baslatti doguma kadar... zaten cok fazla mide bulantisi kusma yasiyorum bu ilaci kullaninca midem daha kotu oluyor aranizda kullanipta ayni sekilde sikayeti olan varmi ??

günaydın kızlar benim bu hafta tansiyonum düşüyor sizde bir sorun teşkil eder mi

Teşekkür ederim canım peki kürtajdan sonra korunmayı önermiyorlar mı?Hemen hamile kaldım demişsin ya merak ettim

günaydın kızlar benim bu hafta tansiyonum düşüyor sizde bir sorun teşkil eder mi
Benim bebeğim olacağını öğrendim öğreneli hep tansiyonum düşük. Doktorum olabilir dedi tuzlu ayran içebilirsin bir de yatıp kalkarken yavaş kalk karşıya bakarak kalk dedi. Tek dezavantajı bazen aşırı halsizleşiyorum çok enerjisiz oluyorum inşallah geçici bi durumdur.

Allah razı olsun canım

Ilk hamileligimde benim de hep düşüktü. Dr um yüksek tansiyondan kork düşükten bisey olmaz demişti. 8/5 ti hep tansiyonum. Tuzlu ayran la dengeleyebilirsin

Merhaba güzel anne adayları :) Ben de 2 yıl uğraşlarım sonunda hiç beklemediğim bir anda hamile oldugumu öğrendim şuan 5 haftalık <3 Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. ilk muayneye gittim kese göründü kalp atısı ıcın önümüzdeki çarşamba tekrar gidicem. bu sabah mide bulantılarım başladı sizde durumlar nasıl?? ve mide bulantıları ıcın önerılerınız varmı??

Aramiza hoşgeldin hayirli olsun bebişin o K9 keskinligi bende de var koku gurmesi oldum resmen ama boyle yasamak hic kolay degilmis
Komsunun menusunde ne var tek tek sayiyorum hergun ahaha

Merhaba çok teşekkür ederim ,hoşbuldum. Sizinde bebişiniz hayırlı olsun
Evet gerçekten çok rahatsız edici bir durum.Umarım kısa zamanda geçer :)

doktorum follik asidi biraktirip imom omegaya baslatti doguma kadar... zaten cok fazla mide bulantisi kusma yasiyorum bu ilaci kullaninca midem daha kotu oluyor aranizda kullanipta ayni sekilde sikayeti olan varmi ??
İlk gebeliğimde kullanmaya çalıştım ama ben 9 ay kustuğum için pek faydası olmadı tabi

Selam hamişler sesiniz çıkmamış bugün

Selam hamişler sesiniz çıkmamış bugün
Selamm günaydınn.

Dün gittiğim doktora Folbiol kullandığımı söyledim. Onu riskli gebelere veriyoruz bunları kullan dedi. Doktorların bu tavrını sevmiyorum. Birileriyle anlaşmışlar herkese o koçandan yırtıp yırtıp ilaç veriyorlar. Ben Folbiol’e devam

Ne alaka riskli gebelik ya tanıdığım 10 gebişten 9 u onu kullanıyor nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…