Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ne alaka riskli gebelik ya tanıdığım 10 gebişten 9 u onu kullanıyor nerdeyse
Folbiol 60 tane 15 tl
Verdiği ilaç 30 tane 30 tl
Duygusal sebepler hissettim folbiole devam. Zaten folik asit ne kadar kullanılıyor ki. Banu Çiftçi nin uygulamasında 9’uncu hafta bitene kadar gösteriyor.

Folbiol 60 tane 15 tl
Verdiği ilaç 30 tane 30 tl
Duygusal sebepler hissettim folbiole devam. Zaten folik asit ne kadar kullanılıyor ki. Banu Çiftçi nin uygulamasında 9’uncu hafta bitene kadar gösteriyor.
12. Haftada folik asit bırakılıp demir ilacı başlanıyor canım

Bende folbiol dediğin gibi anlasmali oldugu firmalar var

Herkese merhaba, biz de 10+2 haftalığız. Ama ben kendimi hiçbir şekilde hamile hissedemiyorum. 8 düşük, 1 dış gebelik ve 1 de transfer aşamasına bile gelemeden sonlanan tüp bebek hikayem var. Bu hamileliğim de tüp bebek. Herhangi net belirtim yok, hafif bulantı ve karın ağrılarım dışında. Geçmişteki hikayemiz uzun olunca sevince dair bir şey yok içimde. Sadece korku ve tedirginlik halim var. 26 eylülde 8+4 bebeğim gayet sağlıklıydı ve o tarihten sonra da gitmedim. Hep bebeğimin kalbi duracak diye korkuyorum. Allah korusun dursa belirtisi oluyor mu? Allahım hepinizin yavrularını kucağınıza versin. Gebeliği sonlanan arkadaşlarıma çok çok geçmiş olsun, kısa zamanda yeniden sağlıklı şekilde hamile kalsınlar inşallah .

İnşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Kötüyü düşünme annesi iyi düşün ki iyi olsun

Hayırlı olsun. Hepimizde o tür korkular var, ben korku geldikçe hemen dikkatimi dağıtıp bebişimin süt falan emdiğini düşünüyorum

Kızlar 7+3 üm.. cok susuyorum normalde Çok az su içerdim şimdi çok susuyorum.. sizde de var mı?

Zorlu bir süreçin ardından geln dev bir mutluluk olacak inşallah,şükür haftası da güzel,korkma annesi doğum yaptığında kaygıların için üzüleceksin,zor olsada hep olumluya şartla ne geliyorsa Rabbim den.. umudun ve mucizeni göreceksin Allahın izniyle çok araştırma tavsiyem,senin sağlığın ve psikolojin herşeyden daha önemli,bebek içinde öyle dualarla gelsin,Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Ilk hamileligimde benim de hep düşüktü. Dr um yüksek tansiyondan kork düşükten bisey olmaz demişti. 8/5 ti hep tansiyonum. Tuzlu ayran la dengeleyebilirsin
benimde hep öyle canım birde devamlı başım ağrıyor bir gün işe gelip giderken yolda bayılıp kalacağım diye korkuyorum

Bende oyleyim.tansiyonumu olcuyorum hep dusuk.o yuzdende halsizlik cok tuzlu yiyorum ozamanda sisiyorum

Gecmis olsun rabbim en kisa zamanda saglikli guzel bir hamilelik yasamani nasip etsin.rapor alip dinlenin bence bir iki gun en azindan

zayıf atıyor da olsa neticede atıyor ,
suan moralinin yüksek olması gereken bi dönemdesin.dua et inşallah yolunda gidecek herşey,bir sonraki muayeneye kadar bebiş daha da guclenip öyle cikacak karşına annesi

Amin çok çok teşekkür ederim. Allah hepimizin dileğini versin bizi bizden başkası anlamaz

zayıf atıyor da olsa neticede atıyor ,
suan moralinin yüksek olması gereken bi dönemdesin.dua et inşallah yolunda gidecek herşey,bir sonraki muayeneye kadar bebiş daha da guclenip öyle cikacak karşına annesi
Insallah canim. Coraspirine baslicam bugun birde vitamin alicam. Bunye olarak zayifim oyle et balik cok sık tuketmem. Biede ustune istahsizlik bulanti yasayinca vitaminsiz kaldim

ben
benim bulantım değil de ağzımın tadi yok beni acaip rahatsiz ediyor.sanki demir pas yalamış gibi igrenc bi tat.bulantim olduğunda beyaz leblebi yiyorum cubuk kraker falan.
12. haftadan sonra gececek nasıl olsa azcik sabredicez :)

Bugün gördüm bebeğimi kalp atışınida net duyduk 1cm olmuş masaallah Rabbim sağlıkla ilerletsin hepimizinkini geç yumurtlamadan dolayı 4 gün geriden geliyo ama şükür sorun yok tek sorun aşırı mide bulantım yemek yemek aklıma gelince bile mide bulaniyo inşaallah geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…