Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Merhabalar bu gün doktora gittim 7+2 yiz sata göre ama kalp atışı hala başlamamış içerdeki hematom tüm rahme yayılmış kese ve bebekte büyüme var ama kalp atışı yok nasıl oluyor bende anlamıyorum artık cumartesi tekrar çağırdı doktorumun dediğine göre böyle olan ama olumluya dönen çok durum görmüş umudunu sakin kaybetme diyor ama bilemiyorum artık ne yapacağımı hakkımızda hayırlısı ne ise o olur inşallah

Ayyyyy sizzzz büyüdünüz de anne mi oluyosunuzzzz
Amannnn daa sizin kanguruu gibi karnınızdaaa bebeeee mi varrrr
Amannnn daaaa çocuklarınızııı merak edipppp stressslereee mi girdinizzzz
Hanimişşş benimmm mayıssss analarımm
Hanimişşşşşş nerdelermişşş

Nihayet keyfin yerine geldi gıcık
Dün hamilelik depresyonunda mıydın

Cok sey atlatmıssin canim ya, sebebi arastirildimi düsüklerin falan. Niye öyle oldu acaba. Kullandigin bisey falan varmi su an. Benimde 8 haftada ikizlerimin kalbi durdu ama hic anlayacak bisey olmadi tesadüfen ögrendim ama çokta zaman gecmemis zaten aradan. Simdi bende ayni tedirginligi yasiyorum ne bulanti ne mide yanmasi bisey yok su aralar. Cuma gidecegim artik görmek istiyorum. İnsallah bu sefer kucagimiza aliriz

Burada birçok kişi bende dahil kötü tecrübelerden sonra hamileyiz orası net. Bu bir süreç ve ne zaman nasıl bir tehlike ile karşı karşıya geleceğimiz belli mi,hayır. O sebeple önce kendimi,sonra da sizleri teknik olarak hamile olduğumuz her günün tadını çıkartmaya davet ediyorum. Geçmişi hep beraber silelim hadi çünkü yazı çoktan yazıldı,bari anın tadını çıkaralım

davetini kabul ediyor ve seni kutluyorum

Transferim 17 ağustosta oldu, 12 ağustostan bugüne hergün progestan 50 ml iğneden 2 tane vuruluyorum. Düşüklerimin nedeni kalitesiz yumurtaymış canım. İnşallah tedirginliğimiz yerini sonsuz mutluluğa bırakır artık. İnşallah bebeğin harika görünür :)

dualarım seninle canim
hayırlı haberlerini bekliyoruz

bugün dedimki kendi kendime Dünyanın en güzel kokan parfümünü getirsinler benim için kesinlikle iğrenç kokuyor olacaktır gebelikde niye herşey pis kokuyor en kötü kokular burnumda evi siliyorum yine pis yıkanıyorum yine koku var

Merhaba kızlar. Bugün nihayet kalp atışı İçin Dra gittik. Dr sesi dinletmedi ama renklerle ritmi görebildik. 14. Haftaya kadar kalp sesi dinletmeyi önermediğini, ses dalgalarının kalp kapakçığına zarar verebileceğini söyledi. Henüz dinlememiş olanların aklında bulunsun. Kalbi gayet iyi atıyormuş ve her şey yolundaymış. 8+1 haftalıkmış. Tahmini doğum tarihi 19 Mayıs, ama sezaryen olacağı İçin Mayıs başı muhtemelen. İşte böyleeee

Benimkinide dinletmedi ekrandan gosterdi atiyo diye hatta icimden nie herkes dinliyo fln dedim bnm gbi olan brini bldum bnde yrn kntrole gdecem bkalm

Benimkinide dinletmedi ekrandan gosterdi atiyo diye hatta icimden nie herkes dinliyo fln dedim bnm gbi olan brini bldum bnde yrn kntrole gdecem bkalm
7+4’teyiz ben de sadece gösterdi diye üzülmüştüm şimdi sevindim :)

İlk hamileliğimde başla dra gitmiştim başta o dinletmişti. Neyseki bir sorun Çıkmadı. Kesin olacak bir şey yok tabii. Ama risk sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…