bugün dedimki kendi kendime Dünyanın en güzel kokan parfümünü getirsinler benim için kesinlikle iğrenç kokuyor olacaktır gebelikde niye herşey pis kokuyor en kötü kokular burnumda evi siliyorum yine pis yıkanıyorum yine koku var
Parfümler, yoğun kokular beni de çok fena tiksindiriyor. Bugün oğlumun saçlarını kestirdim. Keserken yumuşatıcı sprey sıktı saçlarına. Normalde kokusunu çok severim. Şimdi oğluma yaklaşamıyorum kokudan
10+3 benmde ultrasonda gosterdi sadece kalp atisini dinleyecegim diye dusunuyordm ama o bile o kadar heyecan verdiki sormayı unutmustm nden dinletmednz diye soylediginiz iyi oldu
Parfümler, yoğun kokular beni de çok fena tiksindiriyor. Bugün oğlumun saçlarını kestirdim. Keserken yumuşatıcı sprey sıktı saçlarına. Normalde kokusunu çok severim. Şimdi oğluma yaklaşamıyorum kokudan
10+3 benmde ultrasonda gosterdi sadece kalp atisini dinleyecegim diye dusunuyordm ama o bile o kadar heyecan verdiki sormayı unutmustm nden dinletmednz diye soylediginiz iyi oldu
Kızlar ACİLLL
Tuvaletimi yaptıktan sonra peçeteyle kurularken peçeteye açık kırmızı bir kaç damla kan geldi. Pedimde de azcık var şuan kanama yaşayan var mı bu dönemlerde. Ağrım sancım yok şuan. Sizce neden olabilir artar mı başına gelen var mı cevabınızı bekliyorum
Kızlar ACİLLL
Tuvaletimi yaptıktan sonra peçeteyle kurularken peçeteye açık kırmızı bir kaç damla kan geldi. Pedimde de azcık var şuan kanama yaşayan var mı bu dönemlerde. Ağrım sancım yok şuan. Sizce neden olabilir artar mı başına gelen var mı cevabınızı bekliyorum
Kızlar ACİLLL
Bence doktorunuza haber verin hemen
Ya da acile gidin
Doktorum şu aşamalarda bizim için en tehlikeli olan şey kanama demişti
İnşallah önemli bir şey değildir
Progestan verebilirler
Acil doktora gorunun
Burada birçok kişi bende dahil kötü tecrübelerden sonra hamileyiz orası net. Bu bir süreç ve ne zaman nasıl bir tehlike ile karşı karşıya geleceğimiz belli mi,hayır. O sebeple önce kendimi,sonra da sizleri teknik olarak hamile olduğumuz her günün tadını çıkartmaya davet ediyorum. Geçmişi hep beraber silelim hadi çünkü yazı çoktan yazıldı,bari anın tadını çıkaralım