Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
İlk hamileliğimde başla dra gitmiştim başta o dinletmişti. Neyseki bir sorun Çıkmadı. Kesin olacak bir şey yok tabii. Ama risk sonuçta.
Ben ilkinde kalp atişini hic duymadim bile
Rutin kontrole gttik kalp atişini duyalim diye durmuş dedi bu yzden bunda da srekli korku icndeym

Parfümler, yoğun kokular beni de çok fena tiksindiriyor. Bugün oğlumun saçlarını kestirdim. Keserken yumuşatıcı sprey sıktı saçlarına. Normalde kokusunu çok severim. Şimdi oğluma yaklaşamıyorum kokudan

Ben ilkinde kalp atişini hic duymadim bile
Rutin kontrole gttik kalp atişini duyalim diye durmuş dedi bu yzden bunda da srekli korku icndeym
Ah canım, çok geçmiş olsun.Bu kez hep güzel haberlerle dön doktordan. Her şey gönlünce olsun.

10+3 benmde ultrasonda gosterdi sadece kalp atisini dinleyecegim diye dusunuyordm ama o bile o kadar heyecan verdiki sormayı unutmustm nden dinletmednz diye soylediginiz iyi oldu

Ben de işe giderken servise biniyorum. Bir kadın var serviste saç kremi beni öldürüyor... zaten önceden de sevmezdim şimdi beynimi yakıyor

Prilam Dr , diye bir ilaç var kizlar doktorunuza sorun
Bana çok iyi geldi
Bulantilarima hafifletti

10+3 benmde ultrasonda gosterdi sadece kalp atisini dinleyecegim diye dusunuyordm ama o bile o kadar heyecan verdiki sormayı unutmustm nden dinletmednz diye soylediginiz iyi oldu
İçimizdeki ukde rahatlamaya dönüştü böylece. Meğer ne çok insanın içimde kalmış ses dinleyememek.

Kızlar ACİLLL
Tuvaletimi yaptıktan sonra peçeteyle kurularken peçeteye açık kırmızı bir kaç damla kan geldi. Pedimde de azcık var şuan kanama yaşayan var mı bu dönemlerde. Ağrım sancım yok şuan. Sizce neden olabilir artar mı başına gelen var mı cevabınızı bekliyorum

Canım druna yaz hemen. Kanama durumlarında ne olursa olsun haber ver demişti benim dr. Ciddi bir şey değildir muhtemelen. Ama ihmal etme.

Bence doktorunuza haber verin hemen
Ya da acile gidin
Doktorum şu aşamalarda bizim için en tehlikeli olan şey kanama demişti
İnşallah önemli bir şey değildir
Progestan verebilirler
Acil doktora gorunun

Bu yazdığın bana çok iyi geldi hepimiz için herşeyin hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…