Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
U-yu-ya-mı-yo-rum! Gündüzleri zombi gibiyim, akşam eve pert halde gelip sızıyorum. Gece oldu mu uykum açılıyor. Var mı uykusu sapıtan benim gibi?

Hiç korkma anlamiycaksin bile. Genel anestezi bile değil sedasyon yapılıyor. Ben de ilk gebeliğimde yaşadım. 7 gaftalikken kalbi durmustu. Ama ilk gittiğim doktor uyutmadan ilaçlarla düşük yaptiracakti sonra başka bir doktora gittim ve uyutularak vakumlu kürtaj yaptırdım. Onu doktoruna sor ve kesinlikle uyutulurak yaptır. Uyandığında hiçbir şey hatırlamıyorsun aynı gün içinde de hastaneden çıkıyorsun zaten. Umarım en kısa zamanda yeni güzel haberler alırsınız ❤

Merhabalar herkese. Pek giremiyorum siteye. Netflixte bir diziye takildim. The let down. Ilk bebeği olacaklar izlemesin ama lohusalık ve bebek bakma dönemini atlatanlar mutlaka izlemeli. Yasadiklarimizin aynısı ve bu sefer gülerek izledim. Cook güzel tavsiye ederim.

Günaydın kızlar,
Enabızda sonucum çıkmış sizce her şey yolunda mı?

Çok teşekkür ederim ☺
Ultrasona gore de 6+6 çıktı
3 günlük bir geriden gelme var ama doktorum onunla ilgili bir şey söylemedi
3 hafta geri ve 3 hafta ileri olmasında sıkıntı yok canım ilk gebelikten öyle hatırlıyorum sonrasında araştırıyorlar.

Ben bitirdim onu geçen hafta pek eğlenceliydi, hakikaten çok doğru tespitler. Sonuna geldin mi :)

Teşekkür ederim canım herkes başka doktora gitmem konusunda ısrar ediyor ama gerek olmadığını düşünüyorum bakalım hayırlısı artık

Teşekkür ederim canım peki kürtajdan sonra korunmayı önermiyorlar mı?Hemen hamile kaldım demişsin ya merak ettim
Canım benim kürtajdan sonra iki doktorum da kontrol etti rahim çok iyi durumda korunmana gerek yok dedi. Zaten menogon iğne ile hamile kalabilmiştim çok zor yumurtluyorum. Muhtemelen hemen yumurtlayabileceğimi de düşünmemiş olabilir tabi.. ama ilk adetimle hamile kaldım kürtaj sonrası. Bir de amh düşük olduğu için kaybedecek zaman yok gözüyle bakıyolar sanırsam Ama ondan önce bir kaybım daha olmuştu onda doğumla olduğu için 2-3 ay korunma vermişlerdi.

Ben 5haftalikken gittim bide 12.haftada gidecem öyle konuştum doktorumla çünkü ikizlerimi birakamiyorum surekli bensiz durmuyorlar zaten sinava da hazirlaninca vakit kaybetmek istemiyorum
inşallah herşey gönlünce olsun canım kolay gelsin bende beklicem böyle giderse

kötü düşünme inşallah canım benim bişey olmaz başlarda mecbur giriliyor ilkinde bende girmiştim napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…