Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bana da çevrem hep sizin gibi kürtajdan sonra hemen kalırsın demişlerdi,ben biraz beklemiştim ama rahim temizlendiği için herhalde daha kolay oluyor

benim de öyle zorla yiyorum yemek.. sabredeceğiz tabiki hayırlısıyla kucagımıza alalım bütün bunları hatırlamayız bile <3
doktor 12 haftaya kadar ilişki yasak dedi.. bana garip geldi sordum tutunması ıcın dedı bazen kanama oluyor gereksiz yere strese giriyorsunuz dedı.. baya uzun bi süre gibi geldi bana hamılelıgı öğrenmeden önce 4 haftalık kadarken ılıskı oluytordu sonucta

Benim ilk olcak ama kız kardeşimin lohusaliginin ilk 20 gününe tanık oldum. Staj yapmış oldum. Gözümüz korkar diye mi? Neden izlemeyelim

Arkadaslar doktor bebeğin ultroson fotosunu verdi kac gram oldugu nerde yaziyor sormadim unuttum 8+4

Eklentiler

• 20191010_132809.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 99
Arkadaslar doktor bebeğin ultroson fotosunu verdi kac gram oldugu nerde yaziyor sormadim unuttum 8+4
Sağ altta yazıyor. Bebeğin 19 mm yani 2 santim. 8w4d yani 8 hafta 4 günlük.

Pardon şimdi fark ettim gramını sormuşsun. Onu ben de bilmiyorum yazıyor mu ki o.

Ben bu testten cok emin olamiyorum ya cevremde bi cok insana down sendromlu deyip bosuna pskolojilerini bozup gayet saglikli cocuklar dunyaya getirdiler
Evet bizdede ense kalin demislerdi kan testinde normal cikti ama o kan sonucu gelene kadar cok stres olmustum.ama gene de yaptiririm

Ewt ya benim onceden calistigim iş arkadaslarimada demislerdi yazik nasil agliyorlardi snra saglikli hepside

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…