Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Tam ben de sevgili oxapar iğnem hakkında dert yanmaya gelmiştim. Ne kadar kalın iğnesi var ya her akşam vurana kadar epey zaman geciyo. Clexane ı özledim. O ne kadar rahattı

Tam ben de sevgili oxapar iğnem hakkında dert yanmaya gelmiştim. Ne kadar kalın iğnesi var ya her akşam vurana kadar epey zaman geciyo. Clexane ı özledim. O ne kadar rahattı
Bende oksapar ama batirirken acimiyorda icindekini enjekte ederken yakiyor o da bi dakkaya geciyo

kan sulandırıcı iğneyi cocukdan öncede vurunuyor muydunuz kızlar yoksa hamileykenmi başladınız ?

Vala eskiden böyle şeyler yoktu annem adet olmazsam hamileyimdir herhlde deyip taaa dogurunca hastaneye gitmesi
Evet öyleymis.malesef simdi tum gidalar hormonlu,tavugundan tut yogurduna domatesine kadar .onlar dogal yasamislar ve genelde saglikli cocuklar dunyaya getirmisler.

Midem berbat halde sanki ilaç almışım gibi ağzım zehir gibi yemek bile yemek istemiyorum su bile içmek istemiyorum herşey acı geliyor ne yapmalıyım

Midem berbat halde sanki ilaç almışım gibi ağzım zehir gibi yemek bile yemek istemiyorum su bile içmek istemiyorum herşey acı geliyor ne yapmalıyım

Günaydın Kızlar. Tahlil örneği vermek için aç aç hastanede bekliyorum. Açlıktan midem yapışmış durumda. Bir şeyler yiyince midem yanar, yemeyince yapışır. Nedir bu midemizden çektiğimiz

Bu arada sitede sorun mu var yav? Mesajlarınızın saatleri birbirine girmiş durumda.

Merhaba kızlar nasılsınız, dün akşam kusmamak için zor durdum.. içeri girmeye çalışırken çişimi zor tuttum ki biraz da kaçmış olabilir, erkenden uyudum ve sabahtan beri bulantı yaşıyorum yani ben pek iyi değilim offf

2li testte ne yapiliyor ?
Bende ayın 23 gidecem 2 teste (İkili test, adından da anlaşılacağı gibi iki aşamada yapılan ve bebeğin ense kalınlığının ölçüldüğü ve bebeğe dair DOWN SENDROMU 'nun olup olmadığı ve TRİZOMİ 18 ismiyle bilinen kromozomal bir farklılığın olup olmadığının belirlendiği bir testtir.) İnşallah sorun çıkmaz Rabbim tüm hamişlerin yardımcısı olsun

kan sulandırıcı iğneyi cocukdan öncede vurunuyor muydunuz kızlar yoksa hamileykenmi başladınız ?
Hamile kalinca basladim ben doktorum da dogumdan 6 hafta sonraya kadar devam edeceksin dedi. Normal yasantida kullanmama gerek yokmus

Ben en basindan beri oxapar kullandigim icin diger ignenin tadini hic bilmiyorum buna alistim ama ignesi inceyse gercekten daha iyi olmali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…