Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kızlar merhaba nasılsınız bir kaç gündür çok bulantı vardı bugün daha iyiyim ama meme hassasiyetimde biraz azalma oldu birazda akıntı var sizde durumlar nasıl

Ben en basindan beri oxapar kullandigim icin diger ignenin tadini hic bilmiyorum buna alistim ama ignesi inceyse gercekten daha iyi olmali
Ben önceki gebeligimde clexane kullandım iğnesi ince ve yaptıktan sonra kendiliğinden çıkıyordu. Ilaci da yakmiyordu. Malesef piyasada yok artık oxapar bazen iyi bazen acitiyo kendisiyle tam alışamadık birbirimize

Keske yine olsa clexane herkes övüyor gercekten. Benim de bazen aciyor bazen normal bazen mosmor oluyor bazen de hic bisey belli degil tuhaf bi ilac ama yine de ilk zamanlara gore alistim sayilir hergune bugun nasil yaptiricam diye uyaniyordum stresten simdi kafam daha rahat. Morarmalar biraz azalmaya basladi sanırım bunyem alisiyor bilemedim gitti

canım benimde ilk hamileliğimde kanama alanı oluşmuştu progestan kullanmıştım geçmişti şükğr gönlünü ferah tut inşallah bişey olmayacak

Inşallah canım ama bana bişi vermedi. 1 ay içinde bişi olursa acil olarak gel olmazsa 1 ay sonra gel dedi yoladı

Cok sagolun ıyı dusunmeye calısıyorum. İlk gebelikte boyle seyler yasamadıgım için. Biraz canımı sıktı açikçası. Ama sonucta hersey biz insanlar için. En azından sık gorulen bişi oldugunu ögrendin. Bakalım 1 ay bekleyecez simdi

herkese merhabalarr yüzlerce sayfa yazışmışsınız vallahi bravo :)
ben bulantıdan kafamı kaldıramıyorum
oğlumla da hiç ilgilenemiyorum ya kusar haldayem ya uyur halde çok üzülüyorum
bulantıyı önlemek için birkaç ilaç verdi dün doktorum bakalım umarım iyi gelir

minnoşum 8+6 olmuş, kafası kolu bacağı oluşmuş, 2cm'y geçmiş, bıdık bıdık takılıyor içerde
sağlıkla sıhhatle büyüsünler inşallah

Merhaba bayanlar benimde tahmini dogum Mayıs ayında şuan 7 haftalık hamileyim daha kalp atışı dinlemedik ama benim hergün su gibi bazen veya az miktarlardan akıntım oluyor sizede aynı durumu yaşayan varmı

Kızlar şimdi hastanedeyim pencereye kırmızı renk kan geldi devamı gelmedi doktorun gelmesini bekliyorum dua edin bize

Maşallah bildiğiniza Oğlan kaç aylık?

Cok detayli anlatmissiniz tesekkur ediyorumm bunlarin hic birini bilmiyordum. Butun bu problemler 2li taramada belli oluyor doktor gerekli gorurse 3 ve 4 ü mü yapiyor yani?

Arkadaşlar merhaba benim trioidim vardı normal değerlere düşünce hamile kaldım. Hamile kaldığımı öğrenince 3.9 gibi cıktı 5 haftalıkken. Sımdı 7-8 haftalık ilaç içmeden ölçüm yaptırdım 9 çıktı. Korkmuş durumdayım. Bi gün 25 bi gün 50 mg iç demişti doktor ben muayane olana kadar 50mg içicem başına böyle biley gelen var mı bebekte sorun olur mu

Cok detayli anlatmissiniz tesekkur ediyorumm bunlarin hic birini bilmiyordum. Butun bu problemler 2li taramada belli oluyor doktor gerekli gorurse 3 ve 4 ü mü yapiyor yani?
Rica ederim cnm İkili testte şüpheleniliyor risk yüksek çıkarsa. Bu durumda da daha detaylı taramalardan (3lü 4lü yada amniyosentez gibi) geçmeni istiuor dokyorun canım.

Kızlar az önce doktordan geldim doktor ne durumdasın var mı bi şikayetin dedi ilk olarak. Ben yok çok büyük bi şikayeyim diyince bulantı uyku? Dedi dedim yemeklerden sonra ve acıktığımda bulantı var uyku çok fazla var her an her yerde uyuyabilirim çok yorgunum sürekli dedim. Hehhh bunlar sizin için iyi olmasa da bizim için çok güzel şeyler hamilelikte beklediğimiz şeyler dedi. Yani ne kadar yakınsak da bu bulantılardan halsizlikten şükretmemiz de lazım sanrım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…