Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Aminnn..Hormonlar herkesin bünyesinde farklı oğlum öyle saçlı doğdu ki herkes sen nasıl kusmadın dediler ki,bulantı da yaşamadım,gaz ve uyku hali vardı,ne güzel hamilelikte,bunda koku hassasiyeti ve mide ekşimesi,gaz,uyku hali yine kusmadım,çok zor arkdşm mahvoluyor insan kardeşimden biliyorum,takılmayın böle şeylere

alabilirsin canım ama 6 ayda olmuyor bacaklar falan kasıyor. belinde düğme var zaten düğme ile sıkıyorsun. bence s al derim tayt sonuçta mayısa kadar giyilir. ben oğlumda iki pantalon iki tayt iki elbise iki tişört... almışım ee veren de oldu şimid onlara başladım tekrar, pantalon sıkıyor göbeğimi zaten 73 kilo olmuşum

Bir de sata göre 6+5 iken doktor muayenesınde 6+3 dedı
8+0 iken başka doktor 7+1 dedi sizde de böyle mi

canım senin ilk bebek galiba. korkma. sat'a göre 3-5 gün geriden gelebilir bebeğin. ilerleyen haftalarda bu fark kapanır. sen içini ferah tut.

bu bulanti ve ruh halimden dolayı hic bisey yapamiyorum.bugun dr gittim Zofran diye bulantı ilaci verdi.daha once kullanan var mi?
zararsiz bu hamileler icin dedi

bu bulanti ve ruh halimden dolayı hic bisey yapamiyorum.bugun dr gittim Zofran diye bulantı ilaci verdi.daha once kullanan var mi?

ben kızıma hamileyken kullanmıştım o ilacı. zararsız ve etkili bir ilaç. ama şöyle söyleyeyim, ne yaparsak yapalım 12-14 haftayı görene kadar ince ince devam ediyor bu bulantılar. ben çok çekmiştim kızımda. Allah sağlık sıhhat versin canım

merhaba kızlar
çok aktif olamıyorum malesef ama güzel haberlerim var
cuma günü ani bir kararla doktora gittim ve minişimin kalp atışını duydum o kadar içim rahatladı ki anlatamam
daha iyiyim kötü düşünceler aklıma gelmiyor artık
cumarteside oğlumu doğum günü yaptık ve ben cumartesi akşamdan beri fena hastayım grip oldum bugün işe geldim ama pekte iyi sayılmam

Sağol canım bilgilendirme için

Bende de bulanti, istifra asamasi yok fakat ne yesem midem eksiyo.
Sanki istifra edecek gibiyim ama yok.
Eksi eksi tuhaf
Saclanirsa mide yanar falan derler eskiler ama cok erken zaten onlar icin.
Bisi yemek istemiyorum sirf midemden agzima gelen su tat olayi yuzunden.

canım bebeğin saçı çıkması falan bunlar hep hurafe :) 8-10 haftalıkken ne saçı Allah aşkına. birkaç sayfa önce bahsettiğim progesteron hormonu yüzünden bunlar. ilk 3 aydan sonra bu hormonun salgısı azalacak, rahatlayacaz biraz.

Bende zaten erken dedim.
Saci cikiyor demedim fark ettiyseniz.
Öyle derler dedim.

kızlar bulantı kusmanın sebebi depolarımızın dolu veya boş olmadı
ilk 4 ay bebek anneden beslenmiyor direk annenin depolarında ne varsa onu çekiyor
yani bu da anneye halsizlik kusma yapıyor
düşünüyorum oğlumda ben çok daha kötüydüm sürekli kusardım halim hiç yoktu
ama bunda çok şükür ara ara oluyor o kadar sık değil
değerlerime baktırdım doktor iyi yüksek dedi yani depolar dolu çok şükür
o yüzden herkes kusmak zorunda değil hiç kusmadan hamilelik geçireni de biliyorum
sezeryanda doğuma kadar kusanı da kendinizi kötü düşüncelere itmeyin

Bende zaten erken dedim.
Saci cikiyor demedim fark ettiyseniz.
Öyle derler dedim.

canım ben sana demedim zaten. öyle diyenlere dedim hurafe yapıyorlar diye. zaten bizim nesil çok şükür bilinçli insanlarız, inanmıyoruz böyle şeylere.

Ben de prilam dr kullanıyorum, bi doktoruna danış istersen. Zofran kullanan çok var , prilam daha zararsızmış ama tabii zofran kadar etkili değil.. ben ilaç içmeyince her öğünden sonra kusuyorum..ben de çok depresifim rapor aldım. Kızımda da böyleydi sabredip ilaç içmemiştim ama şimdi daha bir tahammülsüz ve bitkinim. Uyku düzenim de bozuk erkenden uyuyakalıp gece yarısı uyanıyorum

Şimdi rahat mı geçiyor gebeliğin? 2. Cocuk mu?

Hamile olduğumu öğreninceye kadar 28-29 beden giyen ben 1 hafta içinde 32 beden aldım koyverdim gitti kilo almadım ama karnımın şişliğinden sanırım karnım rahat olsun diye bol bol alıyorum
Kilo almadım güya tartıya bakarsam ama pantolonun düğmesini kapatamıom rahatsız ediyo.

İnsaallah birsey olmaz bu sefer dua edelim. Riskli grupta oldugumuz icin ayda bir degilde daha sık kontrole gitmeliyiz bence
Ben 15 günde bi gidiyorom.ilk gebelik mol grbrlıktı.ardından bi kızım oldu.bu gebelıkte de kanama var.perinatologa gidiyorum

Sizde de hala ara ara kahve lekeleme oluyor mu 9.haftadayım bugün yine leke gelmiş. Böyle 2 hafta da bi yokladı resmen

Şimdi rahat mı geçiyor gebeliğin? 2. Cocuk mu?

evet 2. bebeğim ve evet ilk hamileliğime göre biraz daha rahatım. mide bulantım yok, ekşime az ama ağzımın içi zehir gibi. ne yersem yiyeyim ağzımın tadı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…