Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
evet 2. bebeğim ve evet ilk hamileliğime göre biraz daha rahatım. mide bulantım yok, ekşime az ama ağzımın içi zehir gibi. ne yersem yiyeyim ağzımın tadı yok

Ne güzel maşallah , bakalım erkek mi çıkacak sizinki.. benim gebeliğim kızımdaki gibi bol bulantı kusma ve benim de ağzımın içi zehir gibi.. benim bu da kız gibi geliyor, bakalım çıkacak mı

Ne güzel maşallah , bakalım erkek mi çıkacak sizinki.. benim gebeliğim kızımdaki gibi bol bulantı kusma ve benim de ağzımın içi zehir gibi.. benim bu da kız gibi geliyor, bakalım çıkacak mı ☺

benim doktorum belirtilerin bebek cinsiyetiyle hiçbir alakası olmadığını söyler hep. hormon seviyeleri ve eksik-fazla vitamin durumuyla alakalı diyor. ben de onu dinliyorum :) ama evet erkek istiyorum. kızım var, oğlum da olursa ne mutlu. tabi herseyden önce Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat versin, gerisi boş.

benimde 2. ilkinde sadece ağzımın tadi yoktu, sabah uyaninca cikartirdim sonra rahattım işime gücüme giderdim.bu bi baska bisey :))
veyahut ben yaşlandım

Merhba kizlar vitamin olarak imom kullaniyorum ama icer icmez kusuyorum siz neler kullaniyirsunuz degistirmeyi dusunuyorum var mi tavsiyeniz

Bence bekle bende tüp bebekle ikizlerimi doğurdum ve şuanda kendiliğinden hamile kaldım hemde hiç istemeye istemeye ikizler bana yetti de arttı ama şükür verene demekki beklesem belkide normal yolla hamile kalacakmışım ama stres işi tabiki vok fazla olumsuz etkiliyor

Ne güzel maşallah , bakalım erkek mi çıkacak sizinki.. benim gebeliğim kızımdaki gibi bol bulantı kusma ve benim de ağzımın içi zehir gibi.. benim bu da kız gibi geliyor, bakalım çıkacak mı ☺
Benim ilk hamileliğin ikiz olduğu için tahminde bulunamıyorum ama ilke göre benimde çok rahat geçiyor şükür

Merhba kizlar vitamin olarak imom kullaniyorum ama icer icmez kusuyorum siz neler kullaniyirsunuz degistirmeyi dusunuyorum var mi tavsiyeniz

vitamin 12.haftadan sonra vericem demir ilaci ile birlikte dedi benim dr.
suan sadece folik asid içiyorum-pregnio-fol

Kesinlikle katılıyorum ben kontrole gidince renni nin surubunu kullanmıştım yine yazmasını isteyecem

Aynen beni de aslında başladığım kilodayım ama göğüsler şişti göbekten pantolonlar zor kapanıyo nasıl oluyo anlamıyorum
Galiba bende bir anormallik var normal herseyimle hatta önce ki hamileliğinde acayip kabizdim simdi çok rahatım hatta normal halimden bile rahat şüphe ediyorum hamile olduğumdan zaten unutuyorum da

ben ocean'ın mommy desteğini kullanıyorum. kusma vs yapmadı şimdiye kadar

Kızlar bebişlere isim düşünüyormusuz?

Xs giyen insan var mı yaaa mağazalarda kim alıyor bunları diyordummm demek biri sensinnnnnn. Vay arkadaş,aç mı geziyorsun acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…