evet 2. bebeğim ve evet ilk hamileliğime göre biraz daha rahatım. mide bulantım yok, ekşime az ama ağzımın içi zehir gibi. ne yersem yiyeyim ağzımın tadı yok
Ne güzel maşallah , bakalım erkek mi çıkacak sizinki.. benim gebeliğim kızımdaki gibi bol bulantı kusma ve benim de ağzımın içi zehir gibi.. benim bu da kız gibi geliyor, bakalım çıkacak mı
Ne güzel maşallah , bakalım erkek mi çıkacak sizinki.. benim gebeliğim kızımdaki gibi bol bulantı kusma ve benim de ağzımın içi zehir gibi.. benim bu da kız gibi geliyor, bakalım çıkacak mı ☺
benim doktorum belirtilerin bebek cinsiyetiyle hiçbir alakası olmadığını söyler hep. hormon seviyeleri ve eksik-fazla vitamin durumuyla alakalı diyor. ben de onu dinliyorum :) ama evet erkek istiyorum. kızım var, oğlum da olursa ne mutlu. tabi herseyden önce Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat versin, gerisi boş.
benimde 2. ilkinde sadece ağzımın tadi yoktu, sabah uyaninca cikartirdim sonra rahattım işime gücüme giderdim.bu bi baska bisey :))
veyahut ben yaşlandım
Amin canım çok teşekkür ederim ilk defa kendilginden hamile kalmıştım eşimin sperm sayısı sıkıntılı biraz ilk oğlum tüp bebekle olmuştu bende beklemek taraftarıyım ama Dr Ne der bilemiyorum Çarşamba günü hazırlıklı gel yine bı gelişme olmazsa aliriz dedi
Bence bekle bende tüp bebekle ikizlerimi doğurdum ve şuanda kendiliğinden hamile kaldım hemde hiç istemeye istemeye ikizler bana yetti de arttı ama şükür verene demekki beklesem belkide normal yolla hamile kalacakmışım ama stres işi tabiki vok fazla olumsuz etkiliyor
Ne güzel maşallah , bakalım erkek mi çıkacak sizinki.. benim gebeliğim kızımdaki gibi bol bulantı kusma ve benim de ağzımın içi zehir gibi.. benim bu da kız gibi geliyor, bakalım çıkacak mı ☺
canım sen bu konuyu doktorunla konuştun mu? Hamilelikte reflü gastrit gibi şeyler oluşabiliyor. Hamileye uygun mide ilacı veriyorlar. Bu kadar işkence çekme. Sana da bebişe de yazık. Strese girmesin boşuna. Mide ağrısı kötüdür
Galiba bende bir anormallik var normal herseyimle hatta önce ki hamileliğinde acayip kabizdim simdi çok rahatım hatta normal halimden bile rahat şüphe ediyorum hamile olduğumdan zaten unutuyorum da
Hamile pantolon yada taytı alsam kendi bedenimde almamalı mıyım? Xs giyiyorum s mi alayım yada m? Bak bunu bilmiyordum. Mesela kendi bedenimde alsam zaten hamile kıyafeti olduğu için göbek kısmı büyük olmuyor mu? Kafamda deli sorular