Ya kızlar hazır konu açılmışken benim kocanın haberi yok hamile olduğumdan, askerde bu cuma yemin töreni var orda söylemeyi düşünüyorum... Sizce nasıl söylemeleyim ne yapmalıyım fikir verirseniz çok çok mutlu olurum
Karnımı töbe fark etmez aslında çok hayalim vardı ama annesi babası da gelecekmiş son anda haberim oldu o yüzden daha usturuplu Bi sürpriz yapmam ve unutmaması lazım
Karnımı töbe fark etmez aslında çok hayalim vardı ama annesi babası da gelecekmiş son anda haberim oldu o yüzden daha usturuplu Bi sürpriz yapmam ve unutmaması lazım
Anne babada olacak en iyisi anneyi babayı araba da bırakıcam diycem bize biraz müsaade edin sonra hazırladığım hediyeyi vercem, dönünce o söylesin anne babaya
Anne babada olacak en iyisi anneyi babayı araba da bırakıcam diycem bize biraz müsaade edin sonra hazırladığım hediyeyi vercem, dönünce o söylesin anne babaya
Sat 17.08.2019 tahmini doğum tarihi 23.05.2020 ilk kalp atışı 24.09.2019 ilk bebiş her zaman bütün güzel hamişler dualarımda herşey güzel olsun hepimiz için
Sat 17.08.2019 tahmini doğum tarihi 23.05.2020 ilk kalp atışı 24.09.2019 ilk bebiş her zaman bütün güzel hamişler dualarımda herşey güzel olsun hepimiz için
Valla şimdi söyleyeceğime arkadaşlarım genelde çok kızıyo ama ben de yiyip yiyip kilo alamayanlardanım son bir yıldır hormonlar ilaçlar falan biraz toplamış halim. eskiden xxs giyerdim. Doktorum kızdı. Acil kilo al kadınlarda yağlardan östrojen hormonu salınımı mı ne oluyomuş. Ondan da yumurtlaman düzensiz olabilir dedi. Kaynanam beni bir beslenmeye aldı öylelikle birazcık aldım ama gerçekten de biraz aldım o bile işe yaradı ilaçsız yumurtladım ve o ay hamile kaldım
Pimpirikli anne iş başında bir hafta arayla yine gittim doktora çok şükür bebiş iyi 4 küsür cm önünüzde ki hafta ikili test bakalım hepimiz için hayırlısı