Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ya kızlar hazır konu açılmışken benim kocanın haberi yok hamile olduğumdan, askerde bu cuma yemin töreni var orda söylemeyi düşünüyorum... Sizce nasıl söylemeleyim ne yapmalıyım fikir verirseniz çok çok mutlu olurum

Karnımı töbe fark etmez aslında çok hayalim vardı ama annesi babası da gelecekmiş son anda haberim oldu o yüzden daha usturuplu Bi sürpriz yapmam ve unutmaması lazım
Hediye paketi içine testini koy üstüruplu bi hediye olur

Xs giyen insan var mı yaaa mağazalarda kim alıyor bunları diyordummm demek biri sensinnnnnn. Vay arkadaş,aç mı geziyorsun acaba
Valla şimdi söyleyeceğime arkadaşlarım genelde çok kızıyo ama ben de yiyip yiyip kilo alamayanlardanım son bir yıldır hormonlar ilaçlar falan biraz toplamış halim. eskiden xxs giyerdim. Doktorum kızdı. Acil kilo al kadınlarda yağlardan östrojen hormonu salınımı mı ne oluyomuş. Ondan da yumurtlaman düzensiz olabilir dedi. Kaynanam beni bir beslenmeye aldı öylelikle birazcık aldım ama gerçekten de biraz aldım o bile işe yaradı ilaçsız yumurtladım ve o ay hamile kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…