Pimpirikli anne iş başında bir hafta arayla yine gittim doktora çok şükür bebiş iyi 4 küsür cm önünüzde ki hafta ikili test bakalım hepimiz için hayırlısı
Benim gibi kronik yorgunluk ve mide huzursuzlugu yaşayan var mı ?
Ssbshciyim bu yıl
1:30 dan beri evdeyim.
Kendimi kaldıramıyorum temel ihtiyaçlar harici
Ssbshciyim bu yıl
Ssbshciyim bu yıl
Ben de cok yoruluyorum, hiç işe gidesim gelmiyor. Akşamları eve geldigimde de gercekten yerimden kalkamadan adeta bayılmış vaziyette bomboş oturuyorum. Cok yorgun hissediyorum
Merhaba bişey sormak istiyorum doktorunuz size de progesteron testi yaptırmışmıydı bugün sonucum çıkmış 13.32 internetten biraz araştırdım ve kafama takıldı düşük sanki bilgisi olanlar yazabilir mi
Ben hamile olduğumu öğrendiğim gün aslında plansız işten ayrıldım. Şimdi iyi ki diyorum tüm gün evdeyim ama yine fenalardayım. Hep hep yatmak istiyorum. Çok ağrım oluyo birde benim sizlerde nasıl?
Ben hamile olduğumu öğrendiğim gün aslında plansız işten ayrıldım. Şimdi iyi ki diyorum tüm gün evdeyim ama yine fenalardayım. Hep hep yatmak istiyorum. Çok ağrım oluyo birde benim sizlerde nasıl?
İyi ki çıkmışsın hakaten. İyi denk gelmiş.
Ben sabah uyanıyorum karın ağrısı mide ağrısı hasta gibiyim. Kahvaltıdan sonra kendime geliyorum. İşyerinde öğleden sonra geçmek bilmiyor, akşam olsa da yatsamm diye. Aha şimdi de evdeyim iş için hazırlamam gereken dokümanlar üzerinde çalışıyorum. Puf.
Ben sabah uyanıyorum karın ağrısı mide ağrısı hasta gibiyim. Kahvaltıdan sonra kendime geliyorum. İşyerinde öğleden sonra geçmek bilmiyor, akşam olsa da yatsamm diye. Aha şimdi de evdeyim iş için hazırlamam gereken dokümanlar üzerinde çalışıyorum. Puf.
Benim aksam saatleri minik minik bulantılarım oluyor. Yine buna da şükür, en azından gün içinde iş yerinde bulantı sorunum yok. Ama aksam bir de bu çıktı başıma
Benim aksam saatleri minik minik bulantılarım oluyor. Yine buna da şükür, en azından gün içinde iş yerinde bulantı sorunum yok. Ama aksam bir de bu çıktı başıma
kızlar bulantı kusmanın sebebi depolarımızın dolu veya boş olmadı
ilk 4 ay bebek anneden beslenmiyor direk annenin depolarında ne varsa onu çekiyor
yani bu da anneye halsizlik kusma yapıyor
düşünüyorum oğlumda ben çok daha kötüydüm sürekli kusardım halim hiç yoktu
ama bunda çok şükür ara ara oluyor o kadar sık değil
değerlerime baktırdım doktor iyi yüksek dedi yani depolar dolu çok şükür
o yüzden herkes kusmak zorunda değil hiç kusmadan hamilelik geçireni de biliyorum
sezeryanda doğuma kadar kusanı da kendinizi kötü düşüncelere itmeyin
Galiba bende bir anormallik var normal herseyimle hatta önce ki hamileliğinde acayip kabizdim simdi çok rahatım hatta normal halimden bile rahat şüphe ediyorum hamile olduğumdan zaten unutuyorum da
Bende kamuda calisiyorum ve isime severek gidiyorum hic bir sikayetim yok bu konuda iş yeride bana iyi geliyor evde olsam diyorum kafama bir sürü biseyler takar arastirma icerisine girerdim internetten diyorum iş yerinde hemen hemen sorularima cevap veren bilgili olanlar aninda cevap veriyolar
Bndede var uzun zamandir hamile kalmadan once 3 ay ferro sanol kullandim yukseldi degerlerim gecen kan tahlili yapti doktorm bakalm ne alemde su an yine dusmus olabilr