Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Benim gibi kronik yorgunluk ve mide huzursuzlugu yaşayan var mı ?
Ssbshciyim bu yıl
1:30 dan beri evdeyim.
Kendimi kaldıramıyorum temel ihtiyaçlar harici

Benim gibi kronik yorgunluk ve mide huzursuzlugu yaşayan var mı ?
Ssbshciyim bu yıl
1:30 dan beri evdeyim.
Kendimi kaldıramıyorum temel ihtiyaçlar harici
Bende de yorgunluk çok fazla,hiç kalkasım yok yerimden küçük çocuğum var çok zor oluyor,

32.haftam 30 Mart itibariyle başlıyor
O güne daha çok var
Nasıl dayanacagim hiç bilmiyorum
Keşke hamile kalır kalmaz izne ayrılabilecek

32.haftam 30 Mart itibariyle başlıyor
O güne daha çok var
Nasıl dayanacagim hiç bilmiyorum
Keşke hamile kalır kalmaz izne ayrılabilecek
Ben de cok yoruluyorum, hiç işe gidesim gelmiyor. Akşamları eve geldigimde de gercekten yerimden kalkamadan adeta bayılmış vaziyette bomboş oturuyorum. Cok yorgun hissediyorum

Merhaba bişey sormak istiyorum doktorunuz size de progesteron testi yaptırmışmıydı bugün sonucum çıkmış 13.32 internetten biraz araştırdım ve kafama takıldı düşük sanki bilgisi olanlar yazabilir mi

Ben hamile olduğumu öğrendiğim gün aslında plansız işten ayrıldım. Şimdi iyi ki diyorum tüm gün evdeyim ama yine fenalardayım. Hep hep yatmak istiyorum. Çok ağrım oluyo birde benim sizlerde nasıl?

Ben hamile olduğumu öğrendiğim gün aslında plansız işten ayrıldım. Şimdi iyi ki diyorum tüm gün evdeyim ama yine fenalardayım. Hep hep yatmak istiyorum. Çok ağrım oluyo birde benim sizlerde nasıl?
İyi ki çıkmışsın hakaten. İyi denk gelmiş.
Ben sabah uyanıyorum karın ağrısı mide ağrısı hasta gibiyim. Kahvaltıdan sonra kendime geliyorum. İşyerinde öğleden sonra geçmek bilmiyor, akşam olsa da yatsamm diye. Aha şimdi de evdeyim iş için hazırlamam gereken dokümanlar üzerinde çalışıyorum. Puf.

Benim aksam saatleri minik minik bulantılarım oluyor. Yine buna da şükür, en azından gün içinde iş yerinde bulantı sorunum yok. Ama aksam bir de bu çıktı başıma

Aman aman çok zor kolay gelsin. Panik oluyorum her ağrı geldiğinde panik etkisiyle de ishal ay fenalardayım

Benim aksam saatleri minik minik bulantılarım oluyor. Yine buna da şükür, en azından gün içinde iş yerinde bulantı sorunum yok. Ama aksam bir de bu çıktı başıma
Benimde hiç bulantım yoktu başından beri bu haftalarda akşamları olmaya başladı

Cnm oğlumda kansızlık flaan vardı hiç bulantı olmazdı şimdi herşey normal çıktı ama hep bulantı var nefret ettim o derece

Galiba bende bir anormallik var normal herseyimle hatta önce ki hamileliğinde acayip kabizdim simdi çok rahatım hatta normal halimden bile rahat şüphe ediyorum hamile olduğumdan zaten unutuyorum da
Ben de öyleyim cnm şaşırıyorum valla

Bende kamuda calisiyorum ve isime severek gidiyorum hic bir sikayetim yok bu konuda iş yeride bana iyi geliyor evde olsam diyorum kafama bir sürü biseyler takar arastirma icerisine girerdim internetten diyorum iş yerinde hemen hemen sorularima cevap veren bilgili olanlar aninda cevap veriyolar

Bende demir eksikligi var yillardir skntı olur mu kizlar kan sulandirici kullaniyorum ama bebek besleniyordur degil mi

Bende demir eksikligi var yillardir skntı olur mu kizlar kan sulandirici kullaniyorum ama bebek besleniyordur degil mi
Bndede var uzun zamandir hamile kalmadan once 3 ay ferro sanol kullandim yukseldi degerlerim gecen kan tahlili yapti doktorm bakalm ne alemde su an yine dusmus olabilr

Kizlar hamile kaldiginizda kac kiloydnz smdi kac kilosunuz? ben 11. Haftanin icindeyim 47 idim hala ayniyim bulantim falanda yok normal yiyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…