Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
arkadaslar anti toxsoplazma ıgg pozitif 4.1 antı tox igm negatif cıktı henuz doktora göstermwdım sızın nasıl cıktı ve bu sonuclar ne anlama gelıyor

arkadaslar anti toxsoplazma ıgg pozitif 4.1 antı tox igm negatif cıktı henuz doktora göstermwdım sızın nasıl cıktı ve bu sonuclar ne anlama gelıyor

igg ile bitenlerin pozitif çıkması gerekiyor o senin bunu daha önce geçirdiğin ve bagisiklik kazandigin anlamina geliyor.igm 'ler ise suan bu hastalik var mi onu gösteriyor.yani saglikli bir gebede İgm negatif/igg pozitif olmali

teşekkür ederim bu arada benim kedim var arkadaşlar ama en bastan beri dışkı temızleme vs dıkkat edıyordum sırf kendı takıntılarımdan :) ama yınede dıkkat etmek lazım zaten muhtemelen yavrumu yakınıma vereceğim. korkudan dısardan bısey yıyemıyordum sanırım artık sıkıntı yok. yarın doktoruma göstereceğim ınsaAllah sızede doktor ağzından bilgi veririm

doktor tahlil sonucuma bakarken sorun yok dedi
sokak hayvanlariyla temastan kaçın dedi
benim de is yerinde kediler var
elimi bile surmuyorum korkudan

Kizlar hamile kaldiginizda kac kiloydnz smdi kac kilosunuz? ben 11. Haftanin icindeyim 47 idim hala ayniyim bulantim falanda yok normal yiyorm
Ben de 47,5 ile hamile kaldım 10. Haftamdayım ilk başta verdim şu an aynı kilodayım 47,5 çıkıyorum. Ama pantolonlarım dar gelmeye başladı

Kizlar hamile kaldiginizda kac kiloydnz smdi kac kilosunuz? ben 11. Haftanin icindeyim 47 idim hala ayniyim bulantim falanda yok normal yiyorm
Ben 56 kiloyum hala aynıyım. Kızımda 58 ile hamile kalmıştım 76 ile doğuma girdim doğumdan eve geldiğimde 63tüm. Bunda çok iştahsızım sanki hiç kilo alamıycam gibi geliyo ama 3.ay itibariyle şişmeye başlıycaz:)

Toxoya bağışıklığınız var dolayısıyla bir daha geçirmezsiniz, kedinizin size zararı yok..

benimde 2. bebeğim kızlar oğlum 1 yaşında,sizin ilk bbekler kaç yaşında

Kızlar merhaba 31 yaşındayım 2017 nisan doğumlu 1 kızım var. Bu ay tekrar hamile olduğumu öğrendim. Adetim 3 gün geçmişti Evde test yaptım saniyeler içinde çift çizgi gördüm. Sat 4 eylül. Aslında Hazirana geliyor doğum ama sezeryan olacağı için doktor mayısın 30 una gün verdi. Allah nasip ederse bi aksilik çıkmazsa ben de Mayıs’ta ikinci kez anne olacağım. Dün gittim ultrasonda kese ve bebeği gördük 5+5 günlük. Kalp atışını göremedi normal dedi 10 gün sonra gel kalp atışı için dedi.

Ben ilk hamileliğimde 57,5 ile başlamış 76larla doğuma girmiştim. Eve 67 kiloyla döndüm. Emzirme döneminde 72lere çıktım ve uzun süre de inemedim. Sonra nihayet 61 kiloya indim ve yine hamile kaldım. Bir ara 60 oldum. Ama bu sabah itibariyle yine 61im.

Folik asit olarak hangi ürünü kullanıyorsunuz?

61 en sevdiğim kilo
Bakalım kaç kilo alırız. Ben 67’yim ama gören 60 diyor pek çaktırmıyorum

61 en sevdiğim kilo
Bakalım kaç kilo alırız. Ben 67’yim ama gören 60 diyor pek çaktırmıyorum
Ben bu kez 10 kilodan fazla almamayı hedefliyorum. Ama evdeki hesap çarşıya uyar mı bilinmez tabii. Valla bende gayet belli oluyor 61 kilo. Boy 1,58 çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…