Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kızlar merhaba 31 yaşındayım 2017 nisan doğumlu 1 kızım var. Bu ay tekrar hamile olduğumu öğrendim. Adetim 3 gün geçmişti Evde test yaptım saniyeler içinde çift çizgi gördüm. Sat 4 eylül. Aslında Hazirana geliyor doğum ama sezeryan olacağı için doktor mayısın 30 una gün verdi. Allah nasip ederse bi aksilik çıkmazsa ben de Mayıs’ta ikinci kez anne olacağım. Dün gittim ultrasonda kese ve bebeği gördük 5+5 günlük. Kalp atışını göremedi normal dedi 10 gün sonra gel kalp atışı için dedi.

Hayırlı olsun sağlıkla gelsin.

Anne babada olacak en iyisi anneyi babayı araba da bırakıcam diycem bize biraz müsaade edin sonra hazırladığım hediyeyi vercem, dönünce o söylesin anne babaya

yemin töreninden sonra askerliği bitmiyor mu zaten bedellide öyle olmuyor muydu? Törenden sonra eve dönüyorsa eve gelince söylesen?

Cnm oğlumda kansızlık flaan vardı hiç bulantı olmazdı şimdi herşey normal çıktı ama hep bulantı var nefret ettim o derece
her hamilelik aynı olmaz diyorlar ya ondan işte demekki bende oğlumda günde kaç kere kusardım böyle var ya çok fenaydı ama bunda çok şükür daha rahatım

47,5 dum. Bugun tam 9+0. Kilo hala ayni belki azalmistir bile,iştah sıfır.. ama beli lastikli pantalonlar aldim ben. Cunku kotlar olmuyor malesef. Benim ikiz belki onun farki vardir bilmiyorum ama

Geçen hafta pzt öğrendiği söylemiştim ya gebeliğimi bugün farklı Bi Dr a gittim normalde bana 8 hafta 2 günlük demesi gerekirken 9 hafta 2 günlük dedi

Vallahi 2 hafta sıktım dişimi 4 saat daha bekleyebilecekmiyim ki

bekle bekle bence eve bir süpriz hazırla ikiniz eve girince görsün. Böylece üsturuplu olsun bilmem ne derdi de olmaz. İstediği gibi de duygularını gösterebilir. Annem burda babam burda diye kendini tutmaz. Bence bunu başbaşayken yaşamalısınız

Benim bu 3. olacak diğer çocuklarım baya büyükler. Oğlum 14 yaşında kızım 5. Bu 3. bize sürpriz oldu. Kızımla oğlumun arasında 3 kaybım var maalesef.

benimde 19aylık bebeğim nasıl hissediyosunuz kendinizi ben biraz mutsuzum sanırım hormonlardan mı yada ilk bebek biraz daha küçük diyemi.Değişik duygular içerisindeyim

benimde 19aylık bebeğim nasıl hissediyosunuz kendinizi ben biraz mutsuzum sanırım hormonlardan mı yada ilk bebek biraz daha küçük diyemi.Değişik duygular içerisindeyim

o mutsuzluk sanırım hepimizde var, hormonlarla alakalı. geçen gün komşum bile "kız bu ne surat? çamaşır asmak bu kadar mı mutsuz ediyor seni?" dedi. artık ne haldeyse suratım. çoğu zaman gergin ve memnuniyetsizim. umarım 3 ay bittiğinde herşey yoluna girecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…