yok ben o korkuyu yaşamıyorum da ev işlerine vs yetişememe endişesi yaşıyorum. aralarının kısa olacak olması vs beni de mutlu ediyor ama 2 yıl daha uykusuzluk vs gözümü korkutuyor açıkçası. sanırım senin de plansız gebelik :)
Kızlar içimde tarifsiz bir korku var geçen hafta doktora gittiğimde kese gözüktü 1.2 cm dedi çok küçük dedi bebek te yok haftaya gel bakalım dediler yarın gidecem Inşallah bebek vardır yoksa boş gebelik olabilirmiş bu durumu yasayip sonra bebis gören var mı 7 haftalik olcak yarın
Kızlar içimde tarifsiz bir korku var geçen hafta doktora gittiğimde kese gözüktü 1.2 cm dedi çok küçük dedi bebek te yok haftaya gel bakalım dediler yarın gidecem Inşallah bebek vardır yoksa boş gebelik olabilirmiş bu durumu yasayip sonra bebis gören var mı 7 haftalik olcak yarın
Kızlar siz hangi vitaminleri kullaniyorsunuz ben aşilamayla oldugundan düşük önleyici progrstan+innate omega3+folbiol folik asit+decavit kullaniyorum bana fazla gibi geliyo aranizda bunlari kullanan varmi acaba
Kızlar siz hangi vitaminleri kullaniyorsunuz ben aşilamayla oldugundan düşük önleyici progrstan+innate omega3+folbiol folik asit+decavit kullaniyorum bana fazla gibi geliyo aranizda bunlari kullanan varmi acaba
ben sadece Ocean markasının Mommy desteğini kullanıyorum. içinde tüm vitaminler, folik asit, demir vs var. senin kullandıkalrında bunalrın ayrı ayrı hali işte. çok değil yani canım. eksik bir şey kalmasın diye vermiştir doktorun
ben sadece Ocean markasının Mommy desteğini kullanıyorum. içinde tüm vitaminler, folik asit, demir vs var. senin kullandıkalrında bunalrın ayrı ayrı hali işte. çok değil yani canım. eksik bir şey kalmasın diye vermiştir doktorun
İnnatede de hepsi var ama bunlarida verdi sonradan ilk 2 ay sadece innate kullandim icinde butun vitaminler var diye demekki folik asidi ayri almam gerekiyomus
Kızlar bişey daha sormak istiyorum 8 haftaligım ama ara ara sancilarim oluyo sizdede öyle oluyomu doktor 1 ay sonra gelmemi soyledi yoksa benmi fazla hasasas davraniyorum
doktor bana sakatat yeme dedi ama ben kızımda da arada kaçamak yapmıştım.Kendiniz yaptıysanız iyice temizlenmiştir zaten. Bence bişey olmaz iç gitsin şifa olsun