benimde 19aylık bebeğim nasıl hissediyosunuz kendinizi ben biraz mutsuzum sanırım hormonlardan mı yada ilk bebek biraz daha küçük diyemi.Değişik duygular içerisindeyim
o mutsuzluk sanırım hepimizde var, hormonlarla alakalı. geçen gün komşum bile "kız bu ne surat? çamaşır asmak bu kadar mı mutsuz ediyor seni?" dedi. artık ne haldeyse suratım. çoğu zaman gergin ve memnuniyetsizim. umarım 3 ay bittiğinde herşey yoluna girecek
Ben de öyleyim sürekli bir mutsuzluk hali. Planlı bir gebelikti aslında. Biz istedik aralarının açılmamasını. Ama niye böyleyim bilmiyorum. Benim kızım da 29 aylık
Canım benim doktorum tüm sakatatlardan uzak durmamı söyledi özellikle. Özellikle bu çorbaları tek tek saydı. Çok canın istiyorsa birkaç kaşık al sadece dedi ama sen bilirsin. Biraz gelir olmuş ama cevabım içtiyseniz endişelenme
Canım benim doktorum tüm sakatatlardan uzak durmamı söyledi özellikle. Özellikle bu çorbaları tek tek saydı. Çok canın istiyorsa birkaç kaşık al sadece dedi ama sen bilirsin. Biraz gelir olmuş ama cevabım içtiyseniz endişelenme
Ayyy ben de sanki kendi kokumdan bile tiksindim kendi kendime kokuyo gibi geldiğimden sürekli duş almak istiyorum. Ayyy bi de iki gündür yeni birşey başladı. Sadece ismini duyduğum yiyecekler bile midemi bulandırıyor dün eşim marketten alınacakları sayarken ben öğürmeye başladım Az önce yukarıdaki işkembe çorbasını okudum midem çok fena şu an bana neler oluyor aman Allah’ımmm!
Ayyy ben de sanki kendi kokumdan bile tiksindim kendi kendime kokuyo gibi geldiğimden sürekli duş almak istiyorum. Ayyy bi de iki gündür yeni birşey başladı. Sadece ismini duyduğum yiyecekler bile midemi bulandırıyor dün eşim marketten alınacakları sayarken ben öğürmeye başladım Az önce yukarıdaki işkembe çorbasını okudum midem çok fena şu an bana neler oluyor aman Allah’ımmm!
Benim kızım 3.5 yaşında , kısmetse araları 4 yaş olacak.Benimde abimle aramda 4 yaş var ordan özendim sanırım
Bir de kızım anaokuluna başlasın diye bekledim.malum calistigim icin annem bakiyor ona da zor olmasin diye
Merhaba kızlar ben de bugün 10+0ım ben de ne bulantı ne öğürme sadece kasık bel ağrıları arada.onlar da olmasa hamile olduğumu unutacağım.3hafta sonra 2li testim var.cinsiyeti de söylerim dedi
Ayyy bu bendede var ama başlarda yoktu bir haftadır var. Asla salçalı sıcak yemek Yiyemiyorum. Kokusuna görüntüsüne hiç tahammülüm yok. Et tavuk zaten yanına yaklaşamıyoruö. Hep kaşar Beyaz ekmek ve domates yesem domates gibi olıcam sonunda
Merhaba kızlar ben de bugün 10+0ım ben de ne bulantı ne öğürme sadece kasık bel ağrıları arada.onlar da olmasa hamile olduğumu unutacağım.3hafta sonra 2li testim var.cinsiyeti de söylerim dedi