Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
benimde 19aylık bebeğim nasıl hissediyosunuz kendinizi ben biraz mutsuzum sanırım hormonlardan mı yada ilk bebek biraz daha küçük diyemi.Değişik duygular içerisindeyim

Ben de öyleyim sürekli bir mutsuzluk hali. Planlı bir gebelikti aslında. Biz istedik aralarının açılmamasını. Ama niye böyleyim bilmiyorum. Benim kızım da 29 aylık

Cumartesi doktor kontrolum var, hiç zaman geçmiyor. Yine hem cok heyecanlı, hem de cok endişeliyim

Arkadaşlar hepinize selam annem işkembe corbasi ypmiş acaba içmemde saknca var mı
Canım benim doktorum tüm sakatatlardan uzak durmamı söyledi özellikle. Özellikle bu çorbaları tek tek saydı. Çok canın istiyorsa birkaç kaşık al sadece dedi ama sen bilirsin. Biraz gelir olmuş ama cevabım içtiyseniz endişelenme

Yedim gittii bile

Ayyy ben de sanki kendi kokumdan bile tiksindim kendi kendime kokuyo gibi geldiğimden sürekli duş almak istiyorum. Ayyy bi de iki gündür yeni birşey başladı. Sadece ismini duyduğum yiyecekler bile midemi bulandırıyor dün eşim marketten alınacakları sayarken ben öğürmeye başladım Az önce yukarıdaki işkembe çorbasını okudum midem çok fena şu an bana neler oluyor aman Allah’ımmm!

yalnız değilsin. Arkadaş şu markete organik tavuk gelmiş dedi öğürecek gibi oldum.

Benim kızım 3.5 yaşında , kısmetse araları 4 yaş olacak.Benimde abimle aramda 4 yaş var ordan özendim sanırım
Bir de kızım anaokuluna başlasın diye bekledim.malum calistigim icin annem bakiyor ona da zor olmasin diye

Ayyy bu bendede var ama başlarda yoktu bir haftadır var. Asla salçalı sıcak yemek Yiyemiyorum. Kokusuna görüntüsüne hiç tahammülüm yok. Et tavuk zaten yanına yaklaşamıyoruö. Hep kaşar Beyaz ekmek ve domates yesem domates gibi olıcam sonunda

Cinsiyet en erken ne zaman belli olur? 12+2’de kontrolüm var mümkün müdür

Benim sadece sabah ogle midem bulaniyo aksamlari rahatim birde geceleri midem kıyılıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…