Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kızlar benim cildim çok kötü oldu bu arada ya . Sivilce gibi ama değil böyle isilik gibi bürün yüzüm gerdanım hatta omuzlarım napıcam bilmiyorum

Ayva çikti mi yaaa bu arada doguma kadar ayva yiyenin bebesi cok guzel olurmuş peygamber efendimiz soylemiş yanlis hatirlamiyorsam
Ayva ile pilav yenmesi diyor okuduğum sayfada :) Peygamber Efendimiz sav öyle önermiş diyor. Değişik geldi bana aslını bilmiyorum çeviriden kaynaklı yanlış anlaşılma da olabilir.

Ayva ile pilav yenmesi diyor okuduğum sayfada :) Peygamber Efendimiz sav öyle önermiş diyor. Değişik geldi bana aslını bilmiyorum çeviriden kaynaklı yanlış anlaşılma da olabilir.
Bende öyle okudum diye hatırlıyorum. Birde Yusuf suresini söylüyorlar güzel yüzlü olması için

kızlar ben son adet tarihine göre 13 + 1 günlük gebeyim ama devlet hastanesindeki ultrasona göre bir hafta önde neden böyle oluyo ki acaba bide cinsiyeti için sizce ne zaman gitmem lazım doktoruma :)

sabırsızlanıyorum :)) çok merak ediyorum erkek bebek 11 haftada bile belli oluyomuş diyolar erkek bebek daha erken belli oluyomuş kızdan
Aynen o yüzden ben de 12+2’de gidince belki öğrenirim diyorum. Pipisi varsa doktorlar daha erken söylüyor görünmüyorsa cevap vermiyor.

Aynen o yüzden ben de 12+2’de gidince belki öğrenirim diyorum. Pipisi varsa doktorlar daha erken söylüyor görünmüyorsa cevap vermiyor.

Bazı doktorlar da prensip olarak söylemiyor niyeyse
Benim önceki doktorum 16 haftadan önce söylemiyorum prensip olarak dedi. Söylemedi de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…