Merhaba kızlar.
Bugün doktorum bol bol soğan, sarımsak, limon yemem gerektiğini söyledi. Bütün hamileler için önemliymiş ama özellikle pıhtılaşma sorunu olanların daha çok tüketmesi gerekiyormuş. Yemeğe bir soğan yerine üç dört soğan koy, salata bol soğanlı olsun dedi.
Bol bol su içmemi, taze meyve suyu özellikle nar suyu içmemi istedi. Su bulantı yaptığı için çok içemiyordum. Bugün nane, limon ve elma koydum bir şişeye onu sürekli içiyorum.
İğneye bir süre daha devam edip sonra yavaş yavaş bırakıcam.
Merhaba kızlar.
Bugün doktorum bol bol soğan, sarımsak, limon yemem gerektiğini söyledi. Bütün hamileler için önemliymiş ama özellikle pıhtılaşma sorunu olanların daha çok tüketmesi gerekiyormuş. Yemeğe bir soğan yerine üç dört soğan koy, salata bol soğanlı olsun dedi.
Bol bol su içmemi, taze meyve suyu özellikle nar suyu içmemi istedi. Su bulantı yaptığı için çok içemiyordum. Bugün nane, limon ve elma koydum bir şişeye onu sürekli içiyorum.
Rica ederim ne de olsa bilgi paylaşmak için buradayız. Bu konuda doktorumdan çok memnunum sormadan ayrıntılı bilgi veriyor.
Konuşmaya üşenen soru sormamdan rahatsız olduğunu belli eden çok doktorla karşılaştım maalesef
Rica ederim ne de olsa bilgi paylaşmak için buradayız. Bu konuda doktorumdan çok memnunum sormadan ayrıntılı bilgi veriyor.
Konuşmaya üşenen soru sormamdan rahatsız olduğunu belli eden çok doktorla karşılaştım maalesef
Merhaba kızlar.
Çiğ soğan benim midemi mahvediyo yemekler için mantıklıymış ama. Limonuda hep zararlı demezler mi gebelikte? Demekki yanlış bilgiymiş. Teşekkürler güzel bildiler için
Benim kızım 3.5 yaşında , kısmetse araları 4 yaş olacak.Benimde abimle aramda 4 yaş var ordan özendim sanırım
Bir de kızım anaokuluna başlasın diye bekledim.malum calistigim icin annem bakiyor ona da zor olmasin diye
tecrübe ettim araları dört yaş çocuğu gerçekten güzel oluyor . İki numara bir yaşındayken fln aslında arası daha az olsada arkadaş olanlardı demiştim ama iki yaşına geldiğinde arkadaşta olabildiler .
ilk doğduğu zaman biraz büyük olması rahat oluyor. birkaç kere söylemen gerekse de seni anlayabiliyor derdini anlatabiliyor . Hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olsun inşallah
Merhaba kızlar.
Bende de pıhtılaşma var dedigin yiyecekleri surekli tuketiyorum zaten yemeklerde ozellikle, suyumu 2litre icerim mutlaka ama pıhtılaşma iğnesini bana dogumdan sonra bile devam edeceksin dedi doktorum seninki neden kesilecek? Pihtilasman kesin var mi yoksa onlem amacli mi baslatmisti doktorun?
Off kızlar dün gece oksapar, yani kan sulandırıcı iğnemi yapmayı unuttuk Pıhtılaşma rahatsızlığım yok ama önlem amaçlı iğne verdi doktor, tüp bebek transfer oldugum günden beri kullanıyorum.
1 gün atladığım için bir şey olmaz, degil mi?
Off kızlar dün gece oksapar, yani kan sulandırıcı iğnemi yapmayı unuttuk Pıhtılaşma rahatsızlığım yok ama önlem amaçlı iğne verdi doktor, tüp bebek transfer oldugum günden beri kullanıyorum.
1 gün atladığım için bir şey olmaz, degil mi?
Bence olmaz ama istersen doktoruna bir sor. Ben de önceki gebeligimde ilerleyen günlerde 1 kez unutmuştum. Doktorum sıkıntı olmaz demişti ama yine de bir sor istersen doktoruna
Merhaba kızlar.
Limon tansiyonumu düşürüyor soğanın adını duyunca bile midem bulandı. kan sulandırıcı etkileri mi varmış acaba bunların? Igneyi ben geçen gebeligimde de sonuna kadar kullandım hatta doğumdan sonra da. Bu sefer de öyle kullanıcam. Sonuçta genetik bi bozukluk bizimkisi, geçen bi rahatsızlık değil. Igneyi biraktirmasi ilginç geldi.
Ben de dün ve önceki gün aynı şeyi düşündüm canım bence büyüyor ondan kaynaklı.girdiğimiz hafta en hızlı büyüdüğü hafta olacakmış onun etkisi olabilir.benim de kasıklarıma iğne batıyı gibi oluyor,kısa süreli ama sık sık
Bende de pıhtılaşma var dedigin yiyecekleri surekli tuketiyorum zaten yemeklerde ozellikle, suyumu 2litre icerim mutlaka ama pıhtılaşma iğnesini bana dogumdan sonra bile devam edeceksin dedi doktorum seninki neden kesilecek? Pihtilasman kesin var mi yoksa onlem amacli mi baslatmisti doktorun?
İki gün önce kan sonucum çıktı. Pıhtılaşma var ancak oranı yüksek değil. 13. Haftaya kadar her gün yapmaya devam edip 13 ten sonra iki günde bire indirecek sonra bıraktıracak. Pai-1 ve f13a1 heterezigot çıkmış.