Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Pıhtılaşma oranı düşük olduğu için bıraktıracak canım. Evet bu besinlerin kan sulandırıcı etkisi varmış.

8+4 de merhaba :) Dün doktora gittik ifak hareketlerini ve kol-bacak oluşumlarını gördük :) Normalde 4 gün geriden geliyordu şimdi sat ımla uyumlu bir bebek olmuş :)
Kalbi 174 atıyordu doktor güçlü bir bebek dedi boyuda 2 cm olmuş bile, 2 mm den nerelere geldi :) herşeye duygulanıyorum
Folit asitimi değiştirip mide bulantısı ve besin takviyeli 'premesis plus tablet' verdi umarım işe yarar :) kullanan var mı?
3-4 hafta sonra iki test dedi ama ikili test %80-85 oranında istatiksel bir sonuçtur , yeni yöntem var anneden kan alınıyor ve bebegin dna sına bakılıyor %99,9 oranında doğru daha çok riskli ve yaşı ilerleyen gebelere tavsiye ediyoruz ama sen bilirsin dedi.

Bizden haberler böle cankuş anneler sizlerden ne haber :)

evet plansız :) çalışan anneyim zaten işim çok stresli ne ev işine ne de yeme filan yetişemyordum oğluma vakit ayırmaya çalışıyordum.Hamile olduğuma üzüldüm hatta ilk öğrendiğimde ama Alahın hikmeti demek kısmeti vardı,Ya bide ben doğurduktan sonra doktor idrar yollarında enfeksiyon var 2. bebek istersen tedavi olmadan hamile kalamazsın demişti.Bende zaten bu hayat koşturmacasında 2. yi hiç doğurmam oğlum yeter diyordum.Hap kullanıyordum ama inan nasıl oldu anlamadım :)

Kızlar siz hangi vitaminleri kullaniyorsunuz ben aşilamayla oldugundan düşük önleyici progrstan+innate omega3+folbiol folik asit+decavit kullaniyorum bana fazla gibi geliyo aranizda bunlari kullanan varmi acaba

canı ilk hamileliğimde folbiolla beraber oceanmumy kullandım ama bu sefer kullanmayacağım çünkü oğlum şiş halde doğdu o kaar ağır diyorardı ki ultrason ölçemiyordu normal doğuramazsın kolu takılırsa felç kalır bilmem ne dediler sezeryan oldum o kadar üzüldüm ki normal doğuramadığım için.Şimdi gene sezeryan olcak mecburen çünkü 1 yaşında oğlum ve 2 sezeryan arasının 5 sene olması lazımmış normal doğum tecrübesini hiç yaşamayacağım

ve söylemesi ayıp özel sigorta olduğu halde hastane ne ilaca ne nst ye ne ultrasona hiçbişeye para vemezken bu vitaminlkere 50-100 verir alırdım çocuğum iyi gelişsin diye ben şahsi görüşüm suni bi şişkinlik yarattığı ve oğlum 3950 doğdu 2 günde 3500e düştü kilosu

Limonlu suyun kani sulandirici etkisi var bunu alternatif tipla ugrasan biri soylemisti. Gun icinde tuketebilirsin demisti bana

Ben bu pihtilasma oranlarini hic anlamiyorum ya demek ki hangi gende ciktigi onemli. Benim de hepsi heterozigot ama dr dogumdan sonra da 6hafta kadar devam edeceksin dedi. Tuhaf yani hepsi farkli konusuyor

Oyyy ne tatlı haberler bana da ilk gittiğim doktor bahsetmişti bu testten ama pahalı bi testti. Şimdi ki doktorum ikili de bi sorun çıkarsa öneriyorum bu testi diye yorumladı. İnşallah hiç gerek kalmaz çok güzel sonuçlar alırız. Benimde bugün 16.15 te kontrolüm kalbim güm güm zaman geçmiyo

Böyle okudukca içim rahatlıyor bugun ankaraya yollanan testin sonucunu almaya gittim cok sukur bişi yokmus. Biraz daha rahatladım. Şimdi sıra beklemekde Allah ın izniyle bi sorun olmayacak. Beninde inş bir kızım olur. O kadar istiyorum ki bir de Allah bana bagıslarsa cok tatlı bir oglum var. ALLAH ım ikisini de ins bana bagışlar....

kızlar bende acaip bir mide yanmasi var ama anormal yani ejderha gibiyim
gaviscon içtim aksam cok rahat uyudum
doktora da sormadim
iciliyor diye hatırlıyorum ilk hamileligimden
sizce zarari olur mu?

Ben ikizlerim de yaptırmıştım şimdi de inşallah bebisi gorebilirsem bugün 14. Haftada onada yaptiracam cinsiyete kadar hepsini söylüyor %99 oranında nifty test ama biraz pahali

Ben bu pihtilasma oranlarini hic anlamiyorum ya demek ki hangi gende ciktigi onemli. Benim de hepsi heterozigot ama dr dogumdan sonra da 6hafta kadar devam edeceksin dedi. Tuhaf yani hepsi farkli konusuyor
Benim sadece yazdığım iki değer heterozigot çıktı. Diğerlerinde normal yazıyor. Dediğin gibi çıkan genle ilgili muhtemelen

Ben ikizlerim de yaptırmıştım şimdi de inşallah bebisi gorebilirsem bugün 14. Haftada onada yaptiracam cinsiyete kadar hepsini söylüyor %99 oranında nifty test ama biraz pahali
İkizlerde bu testlerin dogruluk paylari daha da dusuyomus galiba bende korkuyorum oyuzden.. yine kan ve ultrason ile mi ylbakiliyor acaba

hakkında hayırlısı olsun canım benimde oğlum 1 yaşında bakalım 2. bebişin cinsiyeti ne olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…