kızlar bende acaip bir mide yanmasi var ama anormal yani ejderha gibiyim
gaviscon içtim aksam cok rahat uyudum
doktora da sormadim
iciliyor diye hatırlıyorum ilk hamileligimden
sizce zarari olur mu?
mide yanmaları son aylarda şırı oluyordu bende o da bebiş büyüdükçe mideye baskı yapıp sıkıştırıyoor diye oluyormuş.Şimdi erken gibi geldi bana canım doktora danış bence mutlaka
öyle kullan
Kızlar bulantılarım azaldı ama yine bisey yiyemiyorum agzimda hep aci ilac tadi var sizdede oluyomu ilaç kullaniyomusuniz resmen zehirlenmiş gibi hissediyorum ne yesem zehir ilac
Merhaba kızlar :) Bugün kontrolümüz vardı, 11+2 günlüğüz şükür her şey yolunda. Doktorum prenatest istedi. Yaptıran ya da yaptırmayı düşünen var mı? 2.900,00 TL fiyat verdiler, 10 güne çıkıyormuş sonucu ve Almanya ya gönderiyorlarmış. Hiç duymadım bunu daha önce
Malesef kötü haber. Bebegimin kalbi durmuş. Yarın sabah kürtaj operasyonum var. Gerçekten çok zor bir his. Ne düşüneceğimi bilmiyorum.
Şu anda hamile olan tüm arkadaslara en güzel dileklerimi iletiyorum. Umuyorum her biriniz sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi.
Malesef kötü haber. Bebegimin kalbi durmuş. Yarın sabah kürtaj operasyonum var. Gerçekten çok zor bir his. Ne düşüneceğimi bilmiyorum.
Şu anda hamile olan tüm arkadaslara en güzel dileklerimi iletiyorum. Umuyorum her biriniz sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi.
Çoook geçmiş olsun canım. Ne hissettiğini ne düşündüğünü hiç birimiz bilemeyiz umarım kendince en zoru ama en doğru kararı almışsındır. Sana bol sabır ve kolaylıklar diliyorum.
Ah çok geçmiş olsun canım ben 3kere yaşadım bu durumu 9+0a geldiğimde 8+0da kalmıştı bebeğim en uzun süren oydu.sonunda tüp bebekte genetik yaptırdık şimdi 10+1im ama yazdıklarını görünce tüylerim diken diken oldu.seni en iyi anlayanlardan biriyim.geçecek canım tekrardan başlayacaksın allah sabır versin
kızlar bende acaip bir mide yanmasi var ama anormal yani ejderha gibiyim
gaviscon içtim aksam cok rahat uyudum
doktora da sormadim
iciliyor diye hatırlıyorum ilk hamileligimden
sizce zarari olur mu?
Kızlar bulantılarım azaldı ama yine bisey yiyemiyorum agzimda hep aci ilac tadi var sizdede oluyomu ilaç kullaniyomusuniz resmen zehirlenmiş gibi hissediyorum ne yesem zehir ilac
Neden durmuş cnm bnmde ilk hamileligimde oldu kan pihtilasmam varmiş smdi igne kullaniyorum ama korkuyorum cok iyi anliyorum seni bu yuzden Allah sabir versin cok uzuldum
Neden durmuş cnm bnmde ilk hamileligimde oldu kan pihtilasmam varmiş smdi igne kullaniyorum ama korkuyorum cok iyi anliyorum seni bu yuzden Allah sabir versin cok uzuldum
Ah çok geçmiş olsun canım ben 3kere yaşadım bu durumu 9+0a geldiğimde 8+0da kalmıştı bebeğim en uzun süren oydu.sonunda tüp bebekte genetik yaptırdık şimdi 10+1im ama yazdıklarını görünce tüylerim diken diken oldu.seni en iyi anlayanlardan biriyim.geçecek canım tekrardan başlayacaksın allah sabır versin
Of, okurken cok kötü oldum. Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin, dualarım seninle. Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin.
Benim de tüp bebekti. İlk denememizdi. Pgt yapılmamıştı ilk deneme ve daha önce düşük öyküm yok diye. Dondurulmus 4 tane embriyom var. Korkuyorum yeniden transfer olup, onlarla da aynı sonucu alırım diye.
Genetik test nasıl yapılıyor? Siz embriyoları mı pgt ye gönderdiniz, yoksa tüp bebege baslamadan önce sen ve eşin kanda genetige mi bakıldı?
Ben de dün ve önceki gün aynı şeyi düşündüm canım bence büyüyor ondan kaynaklı.girdiğimiz hafta en hızlı büyüdüğü hafta olacakmış onun etkisi olabilir.benim de kasıklarıma iğne batıyı gibi oluyor,kısa süreli ama sık sık
Canım seni çok iyi anlıyorum daha önce iki kaybım oldu benim de. Üzülme desem de biliyorum ki üzüleceksin biliyorum onun için dua etmekten başka birşey gelmiyor elimden. Rabbim kürtajında sana kolaylık versin ve sağlıkla bir an önce de kucağına bebeğini almayı nasip etsin. Kürtajda ağrı aızı hissetmiyosun korkma akşamdan sonra bişey yiyip içme. Anesteziden zaten hiç bişey hatırlamayacaksın. Uyandığında adet ağrısı gibi bi ağrın olacak korkma. Kısa sürede geçiyor. Sana önerim kürtaj materyalini genetik analize göndermen. Doktorlar hep 3 kayıptan sonra bunu yapıyorlar ama bence ilk kayıpta yapılmalı. Buna göre brlki pgt denemeniz gerektiğini söyleyecekler belki de bebekte bişey yoksa sizin pıhtılaşma tahlillerinizi yapacaklar. Ama siz bebeği neden dolayı kaybettiğinizi bilecek buna göre yolunuzu çizebileceksiniz. Doktorunuza kesin olarak düşen bebeğe genetik inceleme istediğinizi söylerseniz yapacaktır. Çok geçmiş olsun