Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Yaşım icabi yaptirmalisin diyor doktorum (yaş 39)
Artık gebelik yaşı hep ileri yani bence çok normal, 2 li temizse sonra belki 4 lü yatırırsınız,normal değilse olabilir belki ama zaten 24.haftada falan ayrıntılı usg de heryeri gözüküyor,ama doğuştan geleni bilemeyiz demişlerdi,öylede çok dert etmeyin,her gebede risk var,sağlıkla kavuşun insallah

Bana 3.500 euro dediler. Daha uygun bir yer ariyordum bende. Neden yaptirmayacaksin. Ben düşünüyorum yaptırmayı
Doğuştan geleni asla bilemiyorlar,belli olacak problemlerde rutin testlerde anlaşılıyor,çok para abartılı ticarete dönmüş dr.nuz,

Yaa evet ben de izliyorum o videolari insan hep merak icinde bu arada takvimin olmadigindan goremiyorum kac haftalik suan?

Kızlar ayva yerken aklıma geldi malum artık ayvalar çoğaldı çekirdeklerini atmayın. Buzdolabında ya da buzlukta muhafaza edin. Meme ucu yaralarına, çatlaklarına çok iyi geliyor. Nisan mayıs gibi bu kadar bol olmaz ayva. Kızımda en iyi gelen ayva çekirdeği olmuştu bana.

Ben sadece kalkanla kurtulmuştum ne kremler ayva jelleri e vitaminleri çocuk 45 günlük oldu ancak kalkanı akıl ettik kurtuldum. Gümüş olan da değil üstelik valla yatırımlık

Benim doktorum destekliyor
İkisi arasında da 4 yıl 4 ay olacak inşallah
Tabi ben cesaret edebilirmiyim bilmiyorum
Epiduraldisezeryanim benim de
Çok rahat ve keyifli gecmisti
Benim 2 yıl olacak cnm şartlar el verirse bebekte küçük olursa doğumun başlamasını beklerim, oğlumda da bekledim iri bebekti doğum esnasında sıkıştı ama olsun o istediği zaman geldi

Ben de cuma dr gidicem kızlar, 10+6 olucam nasipse o gün.. ama tahminen ultrasona göre 11+3 falan çıkıcak önden gidiyordu.. eşim cinsiyet merakı içinde kızım 2 yaşında eşim erkek umudunda.. bense kalp atışı devam ediyormu acaba stresindeyim, bunu atamıyorum aklımdan sanki 12 hafta olunca bu kadar derin düşünmücem gibi geliyo.. inşallah sağlıkla devam ediyordur benimde, sizlerinde tüm hamilelerin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…