Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Benim kusucunca gidiyo ancak gazlar, midem öyle rahatlıyor.

Ben ilk hamileligimde kullanmamıştım
Vermemişti doktorum
Bunda kullanıyorum doktor değiştirdim
Beyin gelişimi için önemli sanırım.

Benim kusucunca gidiyo ancak gazlar, midem öyle rahatlıyor.
Evet arkadaşım ilk defa hamileliğim boyunca bugün kustum akşamdan beri iki oldu be birşey yemek geliyo içimden nede içmek yedipim herşeyin kokusu ağzımın içinde 9 haftalık benim yaramaz şimdimi başlıylıyo bu bulantılar anlamadım ilk iki ay olur demişlerdi bende seviniyordum rahat geçiyo diye

Hercaicim benim 7 de başlamıştı 9 da pik yapmıştı 10 da azaldı 11 de geçti galiba derken şuan yine piklerdeyim yani 1 gün 1 güne benzemiyor. Ama bu süreç elbet geçecek, yaşadığımız olayın mucizesine ve güzelliğine odaklanmak lazım.

Geçmiyor en azından ben bir çözüm bulamadım. Hatta şöyle söyleyim doktorum dedi ki ben dünyanın en iyi doktoru olsam mide sorununu çözemem yapacak hiçbir şey yok. Sabır edicez.

Merhaba canım yazın dikkatimi çekti ben de ara ara baş ağrıları çekiyorum mesela şuan ensem zonkluyor buz koysam etkili olur mu bazen at kestanesiyle ovalıyorum ama bu baş ağrısı bitirdi beni

Bir de kızlar burun kuruluğu yaşıyorum kanama da oluyor sildiğimde başına gelen var mı? Hamilelikten mi oluyor önceden de olurdu ama şiddeti çok fazla oldu

Bir de kızlar burun kuruluğu yaşıyorum kanama da oluyor sildiğimde başına gelen var mı? Hamilelikten mi oluyor önceden de olurdu ama şiddeti çok fazla oldu
Kanama olmuyor ama gece yattigimda resmen kuruluktan nefes alamıyorum. viks le nefes aliyorum anca. Dr a söyledim burun bandi kullanabilirsin dedi. Onu denicem ins işe yarar.

Benim ilk zamanki agrilarim, yemek yedigimde mide yanmalarim gecti cok sukur.
11+3 artık
Rahat gidiyorum şuanlik hatta ev tasicam toparlaniyorum.
Allah yardim ediyor
Ay biri beni anlatmış. İlk zamandaki mide ağrısı sızlaması geçti 11+0 olduk. Ve ev taşıdım mis gibiyim maşallah enerjim de güzel

Kaloriferle ısınıyorsunuz peteğin üzerine ıslak havlu koyun. Odayı çok güzel nemlendirir ve burun kuruluğuna iyi gelir.

Kanama olmuyor ama gece yattigimda resmen kuruluktan nefes alamıyorum. viks le nefes aliyorum anca. Dr a söyledim burun bandi kullanabilirsin dedi. Onu denicem ins işe yarar.
Ben de bi yöntemler arayacağım kanama olması sıktı canımı yoksa nefes alamama gibi bi durumum olmuyor

Ostrojen hormonu yükseldiği için burun tıkanıklığı ve kanama olabiliyormuş bende gecelri burnum tıkanıyor ve hapşırma olayıda arttı

Ay biri beni anlatmış. İlk zamandaki mide ağrısı sızlaması geçti 11+0 olduk. Ve ev taşıdım mis gibiyim maşallah enerjim de güzel
masallah
Bende kismetse hafta sonu tasinacagim.
bu hafta ev temizlenecek.
Rabbim sag salgim kucagimiza almayi nasip etsin insAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…