Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Merhaba canım yazın dikkatimi çekti ben de ara ara baş ağrıları çekiyorum mesela şuan ensem zonkluyor buz koysam etkili olur mu bazen at kestanesiyle ovalıyorum ama bu baş ağrısı bitirdi beni
Merhaba kuzum ben de buz ise yariyor ya da esime bol bol masaj yaptiriyorum. Gozleri dinlendirmek, ekrana bakmamak da iyi geliyor benim birkac gundur iyice azaldi agrilarim sanirim ilk uc ay bittigi icin. Bugun aksam ustu tekrar oldu hafif ama dinlenip ovuyorum bu sekilde ilac kullanmadan bu zamana kadar geldim

Bu arada kabizlik yasayan arkadaslara birkac tavsiyem olacak. Ben cok sukur hamileligin basindan beri hic kabizlik yasamadim (masallah diyelim ) bunda birkac uygulamamin etkisi oldugunu dusunuyorum birincisi hergun en az 2litre suyumu mutlaka icerim sabah uyandigimda ilk yaptığım ve gece uyumadan once son yaptigim budur. Gun icinde yogurt tuketirim, ac karna organik pekmez yerim. Hergun meyve ve kuruyemis ozellike badem ve ceviz tuketirim. Doktorun verdigi takviye vitamini kullanmiyorum bu arada cunku kabizlik yaptigini duymustum onun yerine dogal ve organik beslenmeye ozen gostererek bu vitaminleri almaya calisiyorum zaten kan degerlerim oldukca iyi cikmisti. Onun disinda aksamlari bol limonlu ve has zeytinyagli yesillik salatam eksik olmaz. Lifli gidalar bagirsaklara cok iyi geliyor bu yuzden tavsiye ediyorum. Benim bu konuda sorunum yok hatta afedersiniz gunde iki kez tuvalete çıkmaya basladim belki de bunyenin hamilelige olan etkisidir herkesde farklidir ama rutinimi yazmak istedim belki faydasi olur

Benim de bir haftam kaldı inşallah geçer şu üç ay semptomları hiç başı ağrımayan insan ne hale geldim

Günaydın herkese
Bugün yine 6da uyandım.twbi akşam 9:30 da yattigim için normal sanırım
Benim gibi 70 li kilolarda başlayanlar kilo aldınız mı şimdiye kadar ?
Evdeki tartiya göre yarım kilo kadar aldım ben
Doğuma kadar 90 lAri görmekten korkuyorum

Benim de bir haftam kaldı inşallah geçer şu üç ay semptomları hiç başı ağrımayan insan ne hale geldim
Benim de kolay kolay bas agrim olmazdi ama hamilelik artan hormonlar ve kan falan derken sikayetlerimizin olmasi cok normal. Biz farketmiyoruz ama vucudumuz cok hizli degisiyor ve bu degisim tum sistemlerimizi etkiliyor Allah saglikla bu sureci tamamlayip miniklerimizi kucagimiza almak nasip etsin. Ben 2yila yakindir istiyordum bu bebisi o yuzden sikayet etmekten utaniyorum ne gelirse amenne evresindeyim

Demir ilacı verdimi doktorunuz onun yerine ne tüketiyosunuz acayip kabız yapıyodu bıraktım bende doktorada söyleyemedim

Gunaydin bende 72 idim hala 72 yim ama karnim buyudu.bende istahsizlik var.ideal olan 10 14 kilo arasi zaten. Abu cubur cikolata tatli vs yenmezse olmazsin cnm.benim tahminim 80 81 ile dogururumzatwn dogumdan sonra 5_ 6 kilo gidiyor.

Demir ilacı verdimi doktorunuz onun yerine ne tüketiyosunuz acayip kabız yapıyodu bıraktım bende doktorada söyleyemedim
Bende kansizlik var hamileligin basindan beri kullaniyorum kabizlik yapmadi bende.siz pekmez siyah kuru uzum tuketin bence.

Bir de kızlar burun kuruluğu yaşıyorum kanama da oluyor sildiğimde başına gelen var mı? Hamilelikten mi oluyor önceden de olurdu ama şiddeti çok fazla oldu
O benimde oluyor. Özellikle gece tıkanıyorum. Bakıyorum kanamış kurumuş.

Günaydın canım ben o kadar değilim ama ben de 20 kilo alırsam çok kötü olur endişeleniyorum dikkat etmemiz lazım en azından ekmek ve hamur işlerinden uzak durmamız lazım

ilk 3 ay her aya 1 kilo alabilirmişiz. Göğüs şişliği bebeğin suyu rahim derken normal dedi doktor. Kalan 6 aya da 10 kilo dedi. 8 ve 9 da almazsın verirsin mideme baskı yapar bebek dedi. 63 kilo başladım sınır 77 dedi doktor bana. Doğumda zaten kan damarları inceliyor bebeğin suyu bebek derken 7 kilo gidiyor 5 kiloda senin vitamin değerlerin için.

Günaydın canım bende hamileliğe 70 kilo ile başladım ama ben kilo almak yerine daha da verdim şuan 65 kiloyum şu bulantılar ile kusmalarım geçerse iştahım açılıp birşeyler yiyebileceğimi düşünüyorum yoksa şuan hiç birşey yiyemiyom

Bence bünye ile alakalı doğumdan sonra 10 kilo gidiyor dediler sadece 3 kilo vermiştim ve çok şaşırmıştım ilk aylar5.aya kadar birer kilo son 4 ay 10 kilo alarak 15 kilo aldım son ayda haftada 1 kilo aldığım oldu

Aynen aynen biz de 18 ay istedik bu bebişi çok şükür nasip oldu rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasp etsin inşallah

Kızlar benim de burun kuruluğum ard arda hapşırmalarım mide bulantılarım var ama bide cildim de çok kurudu özellikle dudak kenarların burun kenarlarım fln bu 9 ayı hayırlısıyla bitirip yavrularımızı kucağımıza alsaydık Allah’ın izni ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…