Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bende alerjik astım var mevsim geçişlerinde oluyordu ona yordum. Ama gece uykularımı bölüyor. Sırt üstü yatma isteği doğuyor.
Benim öyle bi rahatsızlığım yoktu ama işte her şey olabiliyor. Araştırdığımda burun kanamaları normal yazıyor burun içindeki kılcal damarlar hassaslaştığı için silerken kanama görebilirmişiz

Merhaba aramızda bir gün var

Demir ilacı verdimi doktorunuz onun yerine ne tüketiyosunuz acayip kabız yapıyodu bıraktım bende doktorada söyleyemedim
Hayir kanim cok iyi cikti demir vermedi bana, vitamin ilacini da degerlerime bakmadan verdigi icin icmek istemiyorum bir de dogal olmadigi icin. Ben cok cay tuketmiyorum ya da acik icerim eger kahvaltida tuketiyorsan demir eksikligi cekebilirsin. Ve pekmez yiyorum her sabah onu da tavsiye ederim gun icinde de cekirdekli siyah kuru uzum yiyebilirsin. Koyu yesil yaprakli sebzeler de iyi geliyor ispanak gibi :)

Aynen 8 de falan artıyor bulantı şanslıysak 12-16 haftalarda bitiyormuş. Oğlumda neredeyse hiç yaşamadım bunda çok çekiyorum hala geçmedi

Bir de kızlar burun kuruluğu yaşıyorum kanama da oluyor sildiğimde başına gelen var mı? Hamilelikten mi oluyor önceden de olurdu ama şiddeti çok fazla oldu
Olurmuş ben yaşamadım ama okumuştum hatırlıyorum

Valla 74 kilo çıkıyorum yemezsem midem bulanıyor sonra yine bulanıyor gerçi.. 71-72 falandım hamile kalmadan önce.

Bir hamilelikteki hayalim kilo vermek yahu bulantım var ama yiyince geçiyor ve kilo alıyorum yine

Kızlar merhaba. Kefir içenler vardı daha önce konuşuldu ama hangi marka önerilmişti unuttum. Aslında en güzeli mayasını bulmak tabii. İç de denemedim şimdiye kadar. Hangi markayı tavsiye edersiniz

Kızlar merhaba. Kefir içenler vardı daha önce konuşuldu ama hangi marka önerilmişti unuttum. Aslında en güzeli mayasını bulmak tabii. İç de denemedim şimdiye kadar. Hangi markayı tavsiye edersiniz
Canım daha önce kim ne önerdi bilmiyorum ama benim çocuk doktorum oğluma altınkılıç marka kefir önermişti. Ben de ondan içiyorum.

Ya kızlar hiç mi mideniz bulanmıyor,çıkarmıyor musunuz.bırakın sağlıklı beslenmeyi,su içemiyorum ya psikolojim bozuldu artık

Bir hamilelikteki hayalim kilo vermek yahu bulantım var ama yiyince geçiyor ve kilo alıyorum yine
Yok canım hiç öyle bi isteğin olmasın inan ki çok zorlanıyorum yiyemediğim için tansiyonum düşüyor baş dönmesi felaket derecede hamile olduğumu öğrendiğimden beri rapor aldım devamlı yatıyorum inan ki çok zorlanıyorum

Canım bu aldıgın raporlar 8 haftalık hakkın olan raporu kapsamıyor demi ? İş yerın nasıl karsılıyor bu durumu? Kaç gun ustuste rapor yazılabılıyor en fazla ?

Ya kızlar hiç mi mideniz bulanmıyor,çıkarmıyor musunuz.bırakın sağlıklı beslenmeyi,su içemiyorum ya psikolojim bozuldu artık
Tam bulantı diyemem ama garip bir huzursuzluk,aşırı derecede koku hassasiyeti
3 litrenin altına inmezdim suda
Şimdi 3 bardak icrrsem.seviniyorum.
Hiç çıkarma olmadı şimdiye kadar
Ama devamlı gaz ve şişkinlik var

Su sıfır.çok üzülüyorum bu hale.içince kusuyorum.ne gırse ağzıma cıkıyor.

Su sıfır.çok üzülüyorum bu hale.içince kusuyorum.ne gırse ağzıma cıkıyor.
Ben hamilelikten önce deli gibi icerdim
Ama şimdi mümkün değil içim almıyor
Ve vücudum direkt ödem yapıyor suyu az içince
Şimdiden pantolonlarım kasmaya başladı

Canım bu aldıgın raporlar 8 haftalık hakkın olan raporu kapsamıyor demi ? İş yerın nasıl karsılıyor bu durumu? Kaç gun ustuste rapor yazılabılıyor en fazla ?
Canım heyet raporu alıyorum hamilelik olunca kurum hiç bir sıkıntı çıkarmıyor çünkü kadın doğum polik. Alınan raporlara itiraz edilemiyor edilse bile kurum hakkız çıkıyor ve bunu bildiği için kurumda itiraz etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…