Benim öyle bi rahatsızlığım yoktu ama işte her şey olabiliyor. Araştırdığımda burun kanamaları normal yazıyor burun içindeki kılcal damarlar hassaslaştığı için silerken kanama görebilirmişiz
Herkese merhaba :)
Benimde SAT 30.08.2019 Tahminen 5 Haziran deniliyor ama büyük ihtimal Mayıs annesi olacağım. Hatta kendi doğum tarihim 30.mayıs belki de aynı gün doğururum
Ufak bi kanama yaşadım çok şükür kalp atışını duyduk gelişimi de iyi.
Hayir kanim cok iyi cikti demir vermedi bana, vitamin ilacini da degerlerime bakmadan verdigi icin icmek istemiyorum bir de dogal olmadigi icin. Ben cok cay tuketmiyorum ya da acik icerim eger kahvaltida tuketiyorsan demir eksikligi cekebilirsin. Ve pekmez yiyorum her sabah onu da tavsiye ederim gun icinde de cekirdekli siyah kuru uzum yiyebilirsin. Koyu yesil yaprakli sebzeler de iyi geliyor ispanak gibi :)
Evet arkadaşım ilk defa hamileliğim boyunca bugün kustum akşamdan beri iki oldu be birşey yemek geliyo içimden nede içmek yedipim herşeyin kokusu ağzımın içinde 9 haftalık benim yaramaz şimdimi başlıylıyo bu bulantılar anlamadım ilk iki ay olur demişlerdi bende seviniyordum rahat geçiyo diye
Bir de kızlar burun kuruluğu yaşıyorum kanama da oluyor sildiğimde başına gelen var mı? Hamilelikten mi oluyor önceden de olurdu ama şiddeti çok fazla oldu
Günaydın herkese
Bugün yine 6da uyandım.twbi akşam 9:30 da yattigim için normal sanırım
Benim gibi 70 li kilolarda başlayanlar kilo aldınız mı şimdiye kadar ?
Evdeki tartiya göre yarım kilo kadar aldım ben
Doğuma kadar 90 lAri görmekten korkuyorum
Günaydın canım bende hamileliğe 70 kilo ile başladım ama ben kilo almak yerine daha da verdim şuan 65 kiloyum şu bulantılar ile kusmalarım geçerse iştahım açılıp birşeyler yiyebileceğimi düşünüyorum yoksa şuan hiç birşey yiyemiyom
Kızlar merhaba. Kefir içenler vardı daha önce konuşuldu ama hangi marka önerilmişti unuttum. Aslında en güzeli mayasını bulmak tabii. İç de denemedim şimdiye kadar. Hangi markayı tavsiye edersiniz
Kızlar merhaba. Kefir içenler vardı daha önce konuşuldu ama hangi marka önerilmişti unuttum. Aslında en güzeli mayasını bulmak tabii. İç de denemedim şimdiye kadar. Hangi markayı tavsiye edersiniz
Yok canım hiç öyle bi isteğin olmasın inan ki çok zorlanıyorum yiyemediğim için tansiyonum düşüyor baş dönmesi felaket derecede hamile olduğumu öğrendiğimden beri rapor aldım devamlı yatıyorum inan ki çok zorlanıyorum
Yok canım hiç öyle bi isteğin olmasın inan ki çok zorlanıyorum yiyemediğim için tansiyonum düşüyor baş dönmesi felaket derecede hamile olduğumu öğrendiğimden beri rapor aldım devamlı yatıyorum inan ki çok zorlanıyorum
Canım bu aldıgın raporlar 8 haftalık hakkın olan raporu kapsamıyor demi ? İş yerın nasıl karsılıyor bu durumu? Kaç gun ustuste rapor yazılabılıyor en fazla ?
Tam bulantı diyemem ama garip bir huzursuzluk,aşırı derecede koku hassasiyeti
3 litrenin altına inmezdim suda
Şimdi 3 bardak icrrsem.seviniyorum.
Hiç çıkarma olmadı şimdiye kadar
Ama devamlı gaz ve şişkinlik var
Tam bulantı diyemem ama garip bir huzursuzluk,aşırı derecede koku hassasiyeti
3 litrenin altına inmezdim suda
Şimdi 3 bardak icrrsem.seviniyorum.
Hiç çıkarma olmadı şimdiye kadar
Ama devamlı gaz ve şişkinlik var
Ben hamilelikten önce deli gibi icerdim
Ama şimdi mümkün değil içim almıyor
Ve vücudum direkt ödem yapıyor suyu az içince
Şimdiden pantolonlarım kasmaya başladı
Canım bu aldıgın raporlar 8 haftalık hakkın olan raporu kapsamıyor demi ? İş yerın nasıl karsılıyor bu durumu? Kaç gun ustuste rapor yazılabılıyor en fazla ?
Canım heyet raporu alıyorum hamilelik olunca kurum hiç bir sıkıntı çıkarmıyor çünkü kadın doğum polik. Alınan raporlara itiraz edilemiyor edilse bile kurum hakkız çıkıyor ve bunu bildiği için kurumda itiraz etmiyor