Günaydın canım soruna bende cevap vereyim evet hiç içmiyorum aslında içemiyorum çay aşırı bulantı kusma yapıyor bende bu süreçte çaydan tiksindim o yüzden içmiyorum kahvede zaten normalde mideme ağrı yapıyordu şimdi de hiç içmiyorum
yok aslında kafein ve tein var içlerinde tamamen yasak değil ama toplamda günde iki kupayı geçmemeli içtiğin çay kahve bitki çayı... ilk gebeliğimde buna dikkat ettim şimdi de ediyorum. ben adaçayını tehlikeli buluyorum, soğan kürü mesele böyle keskin şeyler olmadığı sürece düşüğe neden olmazlar.
günaydın kızlar, hayatimda ilk defa tartıda 60ı gördüm sanirim hızlı kilo alcam. Cok bulanti falan yasayanlardan da degilim hic kilo kaybim olmadi basinda. 72yle kapatabilir miyim acaba
Bir de kızlar burun kuruluğu yaşıyorum kanama da oluyor sildiğimde başına gelen var mı? Hamilelikten mi oluyor önceden de olurdu ama şiddeti çok fazla oldu
canım baş ağrısı enseden ve burun kanaması tansiyon yüksekliğinden olur tansiyonuna ara ara baktırsana hamilelikte olabiliyor ve doktorlar pek istemiyor.
canım baş ağrısı enseden ve burun kanaması tansiyon yüksekliğinden olur tansiyonuna ara ara baktırsana hamilelikte olabiliyor ve doktorlar pek istemiyor.
Kızlar merhaba. Kefir içenler vardı daha önce konuşuldu ama hangi marka önerilmişti unuttum. Aslında en güzeli mayasını bulmak tabii. İç de denemedim şimdiye kadar. Hangi markayı tavsiye edersiniz
merhaba kızlar midem yine tuhaf dün baya değişiktim cidden
bugün oğlanla sabah zor ayrıldık üzüldüm baya
dün ama sağolsun canımı da çıkarttı tek tatil günü diye heralde
çok yorgun uykusuzum çarşamba doktora gidiyorum ama çokta heyecanlıyım
Kilonuz nasıl aynı kaldı ya istifradan mı? Bende bulantı çok nadir oldu istifra etmedim hiç. Aşırı tatlı çekti canım önüne geleni yeme moduna girdim 7 kg aldım şimdiden sigarayı bırakmanında etkisi olabilir iştah patlamasında
Kilonuz nasıl aynı kaldı ya istifradan mı? Bende bulantı çok nadir oldu istifra etmedim hiç. Aşırı tatlı çekti canım önüne geleni yeme moduna girdim 7 kg aldım şimdiden sigarayı bırakmanında etkisi olabilir iştah patlamasında
Bence sigara bırakmasında etkisi vardır,1 kilo aldım ben 3 yaşındaki oğlumun doğumundan kalan 5 kiloyla 69la hamile kaldım 70 inşallah 80 i geçmem zor kilo veriyorum çünkü,bazı hamilelerin ödemi fazla oluyor belki sizde de ödem vardır,hamurişi tatlı azaltmak lazım
Ben de 14.haftaya girdim çokşükür azda olsa ilk zamanki endişelerim vs gitti biraz rahatladım. Decavit ve Ferrum verdi dr. Ve bunun yanında omega3 içinde olan bi vitamin önerdi. Omegalı olanı henüz almadım. Aranızda kullanan varmı acaba, beyin gelişimi için eksiklik olurmu merak ettim
Omega3 olan vitaminim var adi innate bayadir kullaniyorum hatta doktora bundan sonra kullanmayabilirmiyim diye sormayi düsünüyorum decavitte bir vitamin bana ikisi cok agir geliyo onu kullandigimda acikmiyorum yemek yiyemiyorum miğde bulantisi yapiyo
Zehirlenme sebebi ispanak icine karismis fakrli bir ot adini hatirlayamadim ama avrat otuydu sanirim. Yani yikamayla gecmez bir durum en iyisi birkac hafta almamak