Kızlar bugün bir anaokuluna gittim. 1,5 ay sonra bizim oğlan 2yaşına girecek ve yarım gün göndermeyi düşünüyorum. Paylaşmayı ve arkadaşlık etmeyi şimdiden öğrensin ki kardeşine hazırlıklı olsun. Mayısta yine anne olacağımı belirtince bebek doğmadan anaokuluna başlaması çok önemli aksi halde kendini dışlanmış ve ikinci plana atılmış hisseder dediler. Anaokuluna yazdırmayı düşünenlerin aklında bulunsun.
Eksik yazmışım yanlış anlama olmasın. Yani eğer anaokuluna yazdırmayı düşünüyorsanız doğumdan önce yazdırın. Doğumdan sonra yazdırınca çocukcağız kendini dışlanmış hissediyormuş evden uzaklaşınca. Düşünmüyorsanız ille de yazdırın diye bir durum yok. Eninde sonunda kaynaşacaktır minişler
Herkes mide bulantısından bahsetmiş de benim midem sürekli yanıyor. Midem resmen yangın yeri. Bir şey yesem de yanıyor, yemesem de yanıyor. Yanıyor da yanıyor. Buna doğal bir çözümü olan var mı?
mrb arkadaslar 7. haftaya kadar bos gebelik diye icim icimi yedi cok sukur rabbime 7+4 bebegimi ve kalp atisini duyduk mide bulantilariyla bogusuyorum 6 kilo verdim birde benim kesem fasulye gibi sizde de farkli olan varmi ?
Herkes mide bulantısından bahsetmiş de benim midem sürekli yanıyor. Midem resmen yangın yeri. Bir şey yesem de yanıyor, yemesem de yanıyor. Yanıyor da yanıyor. Buna doğal bir çözümü olan var mı?
Kizlar yoğurt mayalayan varmı benim doktor pastörize şeyler ye iç dedi evde yoğurt yapmak sağlıklı mı bilemedim :/
Birde süt konusi var marketteki sütlerin besin değeri olmadığına inanıyorum açık sütude paztorize değil diye içmiyorum, ıspanak zehirli nar hasta yapıyor herşeyden tiksinir duruma geldim yediğim herşey yarardan çok zararlı gibi geliyor :/
Ya kızlar ağzımın hiç tadı yok üç gündür toplasan 1 kase çorba içemedim içtiğimide çıkarıyorum zaten bebeğe bişey olacak diye korkuyorum siz ne yapıyosunuz akşamları çeyrek ayva yiyorum biraz bastırsın diye ama hiç dermanım yok
Ya kızlar ağzımın hiç tadı yok üç gündür toplasan 1 kase çorba içemedim içtiğimide çıkarıyorum zaten bebeğe bişey olacak diye korkuyorum siz ne yapıyosunuz akşamları çeyrek ayva yiyorum biraz bastırsın diye ama hiç dermanım yok
Ah keşke benim de ağzımın tadı azalsa biraz. Ama iştahım gayet yerinde maalesef. Bir şekilde bir şeyler yemeye çalış canım. Mideni bulandırmayacak şeyleri bul ce en azından onlardan ye az biraz. Hamilelik zaten insanda derman bırakmıyor. Bir de beslenmezsen hepten elin kolun kalkmaz.
Zehirlenme sebebi ispanak icine karismis fakrli bir ot adini hatirlayamadim ama avrat otuydu sanirim. Yani yikamayla gecmez bir durum en iyisi birkac hafta almamak
Kizlar yoğurt mayalayan varmı benim doktor pastörize şeyler ye iç dedi evde yoğurt yapmak sağlıklı mı bilemedim :/
Birde süt konusi var marketteki sütlerin besin değeri olmadığına inanıyorum açık sütude paztorize değil diye içmiyorum, ıspanak zehirli nar hasta yapıyor herşeyden tiksinir duruma geldim yediğim herşey yarardan çok zararlı gibi geliyor :/
cevrene sor onerilen bir yerden sutunu alip kendin yap hazir yogurt ve ayrani suan kesinlikle yiyemiyorum ama ev yapimina bayiliyorum bende dun mayaladim mayanda bulabilirsen ewde yapilmis yogurt olsun bence en sagliklisi