Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Benimde ikizlerim var 27 aylık kızım 11 kilo oğlum 12 mecbur kalınca alıyorum hatta hergun aliyorum yatağa mama sandalyesine felan kaldırıp koyuyorum inşallah sorun olmaz
Olmaz Allahin izni ile. Anneannelerimiz koyde tarlada calisip urunleri sirtlayip getirmiyorlar miydi ?

Kızlar bende sağ kasıkta 12 hafta dolduğundan bu yana ağrı var bel ile beraber korkutuyor beni, yine dayanamadım korkumdan gittim şükür bişey yok ama neden anlamadım, öyle bulantı, kusma iştahsızlık yok çok şükür ama bu ağrı beni korkutuyor
Aranızda kasık, bel ağrısı çeken var mı

Kenarlarından yarıldı kanıyor bu sefer sürekli neyse bebeklerimiz gelsin de her şeye katlanacağız.benğm bildiğin soyuluyor
Doğal ürünler satan yerler var canım. Dudak balsamı da yapıyorlar. Araştırsana öyle bir şeyler. Doktorun kadınsa ona da sorabilirsin. Erkek doktora sahip olmanın kötü tarafı böyle şeylerden anlamamaları

Ben de bugün baya zor durumdayım kızlar boğazım şişmiş, yutkunamıyorum. Burnum tıkalı baş ağrısı yaptı üstüne bulantım da arttı oy diyorum geçse şu gün.

Bende 11+4 um benimde ara ara karnım ağrım ve kaşık ağrılarım oluyor karnımı ovaliyorum kendimi akşamları battaniye altına atıyorum iyi geliyor
Umarım kötü birşey değildir normal surectir diye dua ediyorum :)

Merhabalar. Ikili test sonucum çıktı. Doktorum bir sıkıntı yok dedi. Yaşım 38. 35 yas sonrası için amniyosentez öneriliyor diye duymuştum. Yas riskim 1/244. Içime bir kurt düştü. Bu yaşta olanlar sizde durumlar nedir? Sonucumu da ekliyorum bir bakar mısınız?

Eklentiler

• 20191104_174345.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 82
Takip ettiğim bir gebelik aplikasyonu var bugün okudum daha bu ağrılar normalmiş. Ekran görüntüsünü de ekliyorum hatta.

Eklentiler

• 68B9C106-453C-4EBA-88B4-1EE90A938059.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 79
Ben de bugün baya zor durumdayım kızlar boğazım şişmiş, yutkunamıyorum. Burnum tıkalı baş ağrısı yaptı üstüne bulantım da arttı oy diyorum geçse şu gün.
Canım geçen ay benim de boğazım şişmişti. Ballı limonlu ıhlamur içerek bikaç günde geçirdim.

İyi yapmışsın ama tek çocuğun üstüne çok düşüyoruz 2 numara ortada büyüyor valla .Gezme tozma bizdede çok... Kayağa bile götürdüm miniği . Bu senede iptal etmiyoruz tatilleri,Yurtdışı planlarımız vardı. hamileyim kaymam okadar ,çocukların zevkine engel olmak istemem Sağolsun herkes çok sevip sahip çıkıyor 3. Ye benden çok sevindi arkadaşlarım 2 erkekten sonra kız istiyorum inş

Benimde dün ve bugün kasık ve bel ağrım var canım bende ağrısı olan var mı diye sormak için girdim baktım sende yazmışsın inş normaldir insan endişeleniyor

Benimde ağırlarım çok hareket ettikçe kasıklarım felaket ağrıyor ikili tarama sonucun çıktı çok şükür bi problem yok Darısı sonuç bekleyenlere. Birde idrar yolu enfeksiyonum var antibiyotik kullanmalıymışız artık geçtiğimiz günlerde fitil kullanmıştım ama ağrılarımı doktora anlatınca idrar kültürü almak istedi ve enfeksiyon kesinleşti. İlaç kullanmaya başlıcam ama internetten okudum biraz endişelendim tehliekliymiş enfeksiyon. Yaşayan var mı acaba

Ben hamileliğimi ilk ögrendiğimde enfeksiyon vardı bitkisel Bi ilaç yazdı doktor şimdi galiba tekrar enfeksiyon başladı

Sıcak tutarsak inşallah faydası olabilir dediğiniz gibi

Benimde dün ve bugün kasık ve bel ağrım var canım bende ağrısı olan var mı diye sormak için girdim baktım sende yazmışsın inş normaldir insan endişeleniyor
Birde bende L4-L5 aralığında fıtıklaşma var tam bel kemerinde oda yapıyor olabilirmi acaba diyorum ama daha çok erken bebişin Bi ağırlığı yoktur ki umarım bunlar normal gebelik süre cinde yaşanan şikayetlerdir de kimse kırkutuğunu yaşamaz, sağlıkla alırız kucağımıza yawrularımızı

Ben hamileliğimi ilk ögrendiğimde enfeksiyon vardı bitkisel Bi ilaç yazdı doktor şimdi galiba tekrar enfeksiyon başladı
Fitil vermişti bana 6 günlük o zaman da demişti antibiyotik vermem gerekiyor ama şimdilik bunu deneyelim diye 9. Haftamda falandım sanırım. Şimdide antibiyotik inşallah geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…