Bu arada kabizlik yasayan arkadaslara birkac tavsiyem olacak. Ben cok sukur hamileligin basindan beri hic kabizlik yasamadim (masallah diyelim
) bunda birkac uygulamamin etkisi oldugunu dusunuyorum birincisi hergun en az 2litre suyumu mutlaka icerim sabah uyandigimda ilk yaptığım ve gece uyumadan once son yaptigim budur. Gun icinde yogurt tuketirim, ac karna organik pekmez yerim. Hergun meyve ve kuruyemis ozellike badem ve ceviz tuketirim. Doktorun verdigi takviye vitamini kullanmiyorum bu arada cunku kabizlik yaptigini duymustum onun yerine dogal ve organik beslenmeye ozen gostererek bu vitaminleri almaya calisiyorum zaten kan degerlerim oldukca iyi cikmisti. Onun disinda aksamlari bol limonlu ve has zeytinyagli yesillik salatam eksik olmaz. Lifli gidalar bagirsaklara cok iyi geliyor bu yuzden tavsiye ediyorum. Benim bu konuda sorunum yok hatta afedersiniz gunde iki kez tuvalete çıkmaya basladim
belki de bunyenin hamilelige olan etkisidir herkesde farklidir ama rutinimi yazmak istedim belki faydasi olur