Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334

Hamilelikte hormonlardan dolayı kaslar gevşiyor ve özellikle bel konusunda sıkıntı yaratıyor.
Benim bel konusunda tespit edilmiş bir teşhisim yok ama ilk hamileliğimde de böyle çekmiştim. Demiştim ki doğum emzirme vs bitsin ilk iş mr çektireceğim. Sonra ihmal ettim. Şuan yine onun cezasını çekiyorum. Belim ağrıyor ve çok yorulduğumda sağ kalçama da vuruyor. Bacağımı hareket ettiremez oluyorum ağrıdan.
Bebeğin ağırlığından değil kasların gevşemesinden oluyor.

Olmaz Allahin izni ile. Anneannelerimiz koyde tarlada calisip urunleri sirtlayip getirmiyorlar miydi ?

maalesef biz onlar gibi antrenmanlı değiliz. Kendimizi onlarla bir tutmamak lazım.
Benim de 13 kilo kızım. Ben de onu taşıyorum.
Ama şöyle söyliyeyim. Annem 9 aylık hamileyken ayçiçeği çapalamaya gidiyormuş. Ayçiçeği de yaz ayında olur. Düşünün bi durumu. Biz böyle birşey yapsak kesin başımıza birşey gelir. Hem başaşağı çapa yapacaksın koca karınla, hem tepende güneş, hem belin iki büklüm. Artık şimdiki insanlar eskiler gibi değil maalesef.

Ne iyi gelir acaba ya

Bakıyorum canım aksine düşük tansiyonum var
Benim de tansiyonum hep çok düşük ama burun kanamalarım çok oluyor. Gebelikten kaynaklı canım kan hacmimiz artıyormuş bu da en ince olan damarlarda kanamaya sebep olabilir haliyle endişelenecek birşey yok yani

Greencim maşallah, ben de demir ilacındna korkuyorum. Çünkü kabızlıktan nefret ederim. Demir de mi kullanmıyorsun.

Kızlar yaaa inanılmaz gaz problemim var Gebelik öncesi böyle bir sorunum yoktu ama bu hafta iyice arttı ne yersem yiyeyim gaz yapıyor su bile işin kötü yanı söylemesi ayıp çok fena kokuyor gebelik öncesi hiç böyle bişey yaşamadım yaa var mı gaz problemi olan başka?

Bu dönemlerde maalesef hepimiz gazman olduk canım

Hastalara rabbim sifa versin mandalina portakal yiyin bol bol.gaz yapmiyorsa tabi.sarimsakli yogurtlu bisiler yiyin dogal antibiyotik.agrilar bendede var bir halsizlik var ama kucuk cocuklarim var diye ayaktayim.

Arkadaşlar merhaba benimde şuan 11 haftalık bebeğim mide bulantılarınız ne durumda acaba ?

Allah kolaylk versin hepimize sabah kahvaltida ne icecegimi sasiriyorm çözüm bulaniniz var mi ne iciyorsunz
Amin canım
Kahvaltım her gün peynirli tost yiyebilirsem yanında domates. Bişey içmiyorum zaten gün içinde suyu bile zor içiyorum.

Benim de tansiyonum hep çok düşük ama burun kanamalarım çok oluyor. Gebelikten kaynaklı canım kan hacmimiz artıyormuş bu da en ince olan damarlarda kanamaya sebep olabilir haliyle endişelenecek birşey yok yani
Öyleymiş canım bende araştırdım sağol

Merhaba ben gazman. İyilerin dostu kötülerin düşmanı.

Amin canım
Kahvaltım her gün peynirli tost yiyebilirsem yanında domates. Bişey içmiyorum zaten gün içinde suyu bile zor içiyorum.
Yediklerim bogazmda kalyo sanki ya midem sindirmiyor hic birseyi ne yiyeceğimi şasrdm önerilerimz varsa alabilrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…