Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Günaydın kızlar benim bugün az biraz kahverengi lekelenmem olmuş sizlerde de bu haftalarda oluyor mu yoksa sıkıntılı bi durum mu
Canım bana doktorum kahverengi lekede gelmene gerek yok (ben progestan kullanıyorum) buraya geldiğinde bende aynısını vericem demişti. Ama leke kırmızı olursa muhakkak gel demişti. Seninki Nasıl bi yol izler bilemiyorum. Ama dinlenmeni ihmal etme bence

Gunaydin arkadaslar istahim acilsin artik ya lokma agzimda yutsammi yutmasammi onu yesem nolur ki diye korkarak yasamak ne zor

Gunaydin arkadaslar istahim acilsin artik ya lokma agzimda yutsammi yutmasammi onu yesem nolur ki diye korkarak yasamak ne zor
Valla ben de çok kötüyüm midem çok kötü şimdilerde biraz biraz iyi gibi ama yine eski yemelerim kalmadı

Merhaba ben de 9+6 haftalık hamileyim. Aynı durumdayım. Doktor her hamile kusmaz. Panik yapma dedi.

Evet ama bendeki gaz sancisi.
Erken daha ama ben 2 gundur pıt pıt bisi hissediyorum.
Ama bebek mi ama seyirme gibi bisimi cozemedim.

bu testleri soruyor doktor yaptirmak istiyormusun diye.
Ama 30 yas uzerine daha risk grubu olarak bakliyor
Senin nekadar oldu biz 11 haftaligiz daha geceleri bi ağırlık bi yoğunluk hissediyorum sanki cuma günü doktor kontrolum var baya soru biriktirdim umarim unutmam ben asilamayla hamile kaldim cok stresli bi süreç geciriyorum insallah sagliklidir aklim kalmaz artik

Kızlar 2 gündür genital kaşıntıdan ölüyorum özellikle geceleri muhtemelen mantar enfeksiyonu oldum cuma günü randevum var bebişe Bi etkisi olur mu ki

Kizlarr ya akıntım çok yogunlasti peceteye boyle pembe rekte nokta kadar bi sey geldi korktum sizce ne olabilir

Rica ederim canım doktora git muhakkak
Eski kan bir iki damla gelip bitmiştir herhalde,devamı gelen kırmızı kan tehlike
Kızlar dr gittim kanamanın neyden kaynaklandığı ile ilgili birşey demedi devam ederse trkrar gel dedi bebişlerin durumuna baktı iyi olduklarını söyledi ilaçlara devam edeceğim inşallah tekrarlamaz kanama

Kızlar dr gittim kanamanın neyden kaynaklandığı ile ilgili birşey demedi devam ederse trkrar gel dedi bebişlerin durumuna baktı iyi olduklarını söyledi ilaçlara devam edeceğim inşallah tekrarlamaz kanama
İnşallah canım ama kanamanın neyden kaynaklandığını niye söylememiş ki neyse iyilermiş inşallah daha iyi olacak sevindim adına sen de rahatla artık

Merhabalar. Ben de 14+2 günlük hamileyim. 4 Mayıs muhtemel doğum tarihi. Beni de listeye ekler misiniz?

Kızlar 2 gündür genital kaşıntıdan ölüyorum özellikle geceleri muhtemelen mantar enfeksiyonu oldum cuma günü randevum var bebişe Bi etkisi olur mu ki
Gebeliğimin başında bende mantar oldum tek doz fitil ve krem vermişti hemen etkisini gördüm. İhmal etme aman geçmiş olsun.

12+2 olduk.
Ben bu hafta bi de ev topluyorum , evin eksiklerini aliyorum cumartesi tasinicam.
Asiri yorgun ve yogunum.
okula giden oglum var evde yemek yap topla disaridaki eksik isleri hallet yeni eve kostur hamile oldugumu unutuyorum bazen.

sorularini not al kagida ben öyle yapiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…