Canım bana doktorum kahverengi lekede gelmene gerek yok (ben progestan kullanıyorum) buraya geldiğinde bende aynısını vericem demişti. Ama leke kırmızı olursa muhakkak gel demişti. Seninki Nasıl bi yol izler bilemiyorum. Ama dinlenmeni ihmal etme bence
Merhaba arkadaşlar . Bende 10 haftalık hamileyim Allah nasip ederse doğum 30 Mayıs olarak görünüyor. Hamile arkadaşlara bakıyorum bulantı çok yoğun yaşıyorlar ama bende yok denecek kadar az var. Koku hassasiyeti ve göğüs ağrısı var sadece. En son cuma günü kontrole gittim kalp atislari güzel dedi doktor. Böyle olan var mı ?
Senin nekadar oldu biz 11 haftaligiz daha geceleri bi ağırlık bi yoğunluk hissediyorum sanki cuma günü doktor kontrolum var baya soru biriktirdim umarim unutmam ben asilamayla hamile kaldim cok stresli bi süreç geciriyorum insallah sagliklidir aklim kalmaz artik
Kızlar dr gittim kanamanın neyden kaynaklandığı ile ilgili birşey demedi devam ederse trkrar gel dedi bebişlerin durumuna baktı iyi olduklarını söyledi ilaçlara devam edeceğim inşallah tekrarlamaz kanama
Kızlar dr gittim kanamanın neyden kaynaklandığı ile ilgili birşey demedi devam ederse trkrar gel dedi bebişlerin durumuna baktı iyi olduklarını söyledi ilaçlara devam edeceğim inşallah tekrarlamaz kanama
Senin nekadar oldu biz 11 haftaligiz daha geceleri bi ağırlık bi yoğunluk hissediyorum sanki cuma günü doktor kontrolum var baya soru biriktirdim umarim unutmam ben asilamayla hamile kaldim cok stresli bi süreç geciriyorum insallah sagliklidir aklim kalmaz artik
12+2 olduk.
Ben bu hafta bi de ev topluyorum , evin eksiklerini aliyorum cumartesi tasinicam.
Asiri yorgun ve yogunum.
okula giden oglum var evde yemek yap topla disaridaki eksik isleri hallet yeni eve kostur hamile oldugumu unutuyorum bazen.