Benimde aynı diğerinde 6 aylık göbeğimle şimdi 2 aylık göbeğim aynı ,bide çok yiyorum. Geçen sene Mayıs doğum yaptım 10 kilo aldım toplamda bu inş fazla olmaz
Evet 24 ü bayramın birinci günü. Hadi sen yırttın ama bende ihtimal var. Geç döllenme görünüyor normal doğumla birkaç önce olursa denk gelebilir. İnşallah denk gelmez tabii doktor bulmak bile zor olur
Kızlar sizinde ara ara sancilariniz oluyormu hafif ağrı seklinde birde bu dediginiz testleri herkesmi yaptiriyor benim yaşım 23 yaş farkı varmı bu durumda
Evet 24 ü bayramın birinci günü. Hadi sen yırttın ama bende ihtimal var. Geç döllenme görünüyor normal doğumla birkaç önce olursa denk gelebilir. İnşallah denk gelmez tabii doktor bulmak bile zor olur
Hastanede illa nöbetçi dr bulunur ama kendi dr una sor bence bayramda dogumum olursa gelirmisinjz diye. Benim ilk doğumum normal dogumu bekledigim icin 40+1 de yatisim yapılmıştı. Yani senin de önce gelmeye kalkmazsa bayram haftasinda dogumun olur şaka yaparken arefe yada bayram geliyo gibi senin
Benim oğlan geriden geliyordu geç döllenme diye benim suyum gelmiş hastaneye gitmedim bilemedim kesin 40.hafta doldurur erkek çocuk dedikler için ama bebiş ne zaman gelicek belli olmuyor
2'li testi yaptıranlar yaşınız kaç? ve sonuc nasıl çıktı?benim 11 Kasım'da.
33 yaşındayım, 35 üstü genelde yuksek riskli çıkıyor ya inşallah hepimizin ki hayırlı çıkar tez zamanda güzel haberler veririz birbirmize
Bence lekelenme olmaması lazım küçük değilmiş ilk haftalar olsa yerleşme diyecem ama 11. Hafta ama kahverengiyse git doktora progestan verir düşük tehlikesi için