Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
aynen canım sağlıcakla gelsinlerde kız erkek önemli değil aslında ama insanınn gönlünden biri geçiyo illa :)
aynen bazen hayatın zorluklarını yaşayınca,çalışan anneyim mesela çok sıkıntılı anlarıma denk gelince diyorum Allahım inşallah kanımdaki erkektir.Çünkü kadınlar ev hanımıda olsa,çalışan anne de olsa omuzlarında ki yük hiç azalmıyor,eşler ne kadar yardım etse de kadınlar gibi olmuyor,bilmiyorlar mesela benim eşim vardiyalı çalışıyordenk gelemiyoruz çoğu zaman bir çok şeyle yalnız mücadele etmem gerekiyor.O yüzden benim yaşadığım zorlukları yaşamasın diye çok dua ettim acep onun mu etkisi oldu diyorum :)

Merhaba benimkilerin arasında da 3.5 yaş olacak acaba erken mi oldu bilemiyorum. Baya stresliyim bu konuda
Çok fazla yaş farkı olmadığı sürece uyum süreci, kıskançlık vs olacak her yaşta bence. Ben de ilk öğrendiğimde erken mi diye düşündüm ama onların yaşlarının arasının çok fazla olmaması da (4,5 yaşın çok da az değil gerçi ama:)bence avantaj. Büyüdüklerinde paylaşımları açısından. Büyütme süreci ebeveynler için yorucu orası ayrı :)

Benim 3. çocuğum doğacak en büyük 14 yasında erkek, ortanca 5,5 yasında kız şimdikinin cinsiyetini daha bilmiyorum. Benimkilerin arası baya aralıklı

selam kizlar bende bugun solugu bimde alanlardanim bir mama kavanozu bir bebe yastigi aldim cantayi merak ediyordum ama kalmamis saglik olsun kizlar ben 2li taramayi 11. haftada yaptirsam erkenmi ?

Bulantısı Olup da kesilen var mı? Kaçıncı haftada kesildi? 13. Haftam bitiyor bulantım devam ediyor insanlıktan çıktım cok bakımsızım halsizlik ve bulantıdan dolayı..

Ayniyiz kuzum benim esimde vardiyali ben 8 5 bucuk calisiyorum eve gelmem 7 bucuk oluyo sabahta 6da servisim calistgim yer uzak. Eve geliyorm kizim 1 yasinda daha o ev isi yemek calismak ölüm ölüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…