Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bende bimden yastik yelek ve hava nemlendirici makine aldim.herkes gule gule kullansin aldiklarini kuvette kararsiz kaldimya bir kac aydahami gecsin bilemedim .kararsiz kaldim guzel badilerde var abilerin bebekliklerine bakip ayirmam lazim zibinlat citcitlilar olurda pembislerden almak lazim hayalim tutu etek kot etek giydirmek allahimmmm

Şu an işteyim iş çıkışı gidicem umarım küvet kova maşrapa bırakır bana analar analarımızz
Ben bu sefer küvet vs kullanmayacam direk banyoda yıkayıp cikacam küveti hazırla birine ihtiyaç duy şu hazırla derken uğraşamam ikizleri 5.aydan itibaren küvete oturup kucağımda yıkadım fiskiyenin altında en son kendim dus alıp çıkıyordum bunda da öyle yapacam

Normalde hemen her şeyi internetten alırım ama hamilelik bedenlerine çok yabancıyım deneyip almayı tercih edicem sanırım. Eşofman alıcam ben de lcw’ye bakıcam.
Ben ikizlere hamileyken almıştım emzirmeyi bırakana kadar kullandım çünkü gece boyu açık kalıyordu göğüs en azından göğüs altına kadar hamile tattı kapatiyordu

Biz lojmandayız biraz sevimsiz bir küvetimiz var oturmam ben o küvete ay bebek yıkayasım geldi ya

Bulantısı Olup da kesilen var mı? Kaçıncı haftada kesildi? 13. Haftam bitiyor bulantım devam ediyor insanlıktan çıktım cok bakımsızım halsizlik ve bulantıdan dolayı..

yalnız değiliz demek ki
hala zofer denen ilaçla ayakta duruyorum
ogurmekten karın kasi yaptim
insallah biran once bizde normale döneriz
inanirmisin duş alirken bile midem bulaniyo

Benim de BİM ganimetlerim küvet, kova, maşrapa, burun temizleme şeysi, biberon temizleme fırçası, dört adet çıt çıtlı beyaz body
Sağlıkla kullanmak nasip olsun
Benim ikizlerden herşey var sadece hastaneye alacam ona ait yeni bişeyleri olsun diye bide dolap yaptıracam onlara artık 3 çocuğa yetmez ikizlerim dolabi

Ben ikizlere hamileyken almıştım emzirmeyi bırakana kadar kullandım çünkü gece boyu açık kalıyordu göğüs en azından göğüs altına kadar hamile tattı kapatiyordu
Bugün lcw’ye baktım güzel kullanışlı hamile ürünleri varmış bir eşofman kaptım 40 tl pahalı da değil. Taytlar da vardı baya

Benim ikizlerden herşey var sadece hastaneye alacam ona ait yeni bişeyleri olsun diye bide dolap yaptıracam onlara artık 3 çocuğa yetmez ikizlerim dolabi
Ee bir kız bir erkek ikiz olunca şimdiki miniğin şimdiden bir sürü giysisi vardır

Ee bir kız bir erkek ikiz olunca şimdiki miniğin şimdiden bir sürü giysisi vardır
Epey 1er büyük koli var yani 2 türlü herşeyi var ama bu sefer inişlerde masraf çok oluyor diye alamadığım puset telsiz gibi almadığına pişman olduğum şeyleri alacagim

Epey 1er büyük koli var yani 2 türlü herşeyi var ama bu sefer inişlerde masraf çok oluyor diye alamadığım puset telsiz gibi almadığına pişman olduğum şeyleri alacagim
Zamanında almadığına pişman olma canım ikiz büyütmek kolay mı öyle

Ben de varım kızımla aralarında 4.5 yaş olacak zamanında doğarsa minnak :)

Maşallah benim oğlanda üç yaşında olacak Allah nasip ederse

Merhaba benimkilerin arasında da 3.5 yaş olacak acaba erken mi oldu bilemiyorum. Baya stresliyim bu konuda

Benim oğlumda kardeşi doğduğunda tam üç yaşında olacak inşallah , bence doğru zaman benim oğlum çok sıkılıyordu tek başına bi de henüz küçük olduğu için kıskançlık yapmaz diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…