Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Benim 3. çocuğum doğacak en büyük 14 yasında erkek, ortanca 5,5 yasında kız şimdikinin cinsiyetini daha bilmiyorum. Benimkilerin arası baya aralıklı

Maşallah büyütmüşsün sen kendikilerini bakalım ben ne yapacagım biri üç yaş biri de yeni doğmuş bebekle

Ben mayıs annesi olacağım insallah :)

Herkese gunaydinnnn
2 gun once bulanti hapimi kestim ve bulantisiz gunler basladi galiba cok sukuuuurr.. 33 gun hap ile atlattim. İnsallah bidaha gelmez
Pazartesi bebislerimi gormeye gidicem, belki cinsiyetleri de ogrenirim
Folik asit bitti 3 aydan sonra vermiyor galiba dimi. Pazartesiye kadar atmicam artik bekliyim bi paket alip zebil etmiyim diyorum. Artik ne kullanicaz ilac olarak bilgisi olan arkadaslarim varmi

Cep telefonu kullanımı hep kafamı kurcalayan bir şeydir. Kendi adıma daha az kullanmam gerektiğini biliyorum ne kadar uygulanabilir günümüzde bilmem ama bebek doğduktan sonra da hemen cep telefonuna maruz kalmasın diye biraz kısıtlamaya başlamak gerekiyor sanırım.

Kan ilacı ve multivitamin veriyorlar

Çocuklar yaramazlık yapmasın diye ellerine tutusturuyorlar hemen sonra çocuk bagımlı oluyor konuşmayı ögrenemiyor

Bulantısı Olup da kesilen var mı? Kaçıncı haftada kesildi? 13. Haftam bitiyor bulantım devam ediyor insanlıktan çıktım cok bakımsızım halsizlik ve bulantıdan dolayı..
14. Haftayi bitryorum bnde bulanti hapi olmasa surekli istrfra edyorum tavsiye ederim

Ayniyiz kuzum benim esimde vardiyali ben 8 5 bucuk calisiyorum eve gelmem 7 bucuk oluyo sabahta 6da servisim calistgim yer uzak. Eve geliyorm kizim 1 yasinda daha o ev isi yemek calismak ölüm ölüm
Aynen canım hayatım cok zir geliyor bazen ev süpürür vs ama anlamıyorum diyor annesi tabi öyle alıştırmış fırına bile gitmezmiş şimdi ben yolluyorum pazara filan geliyor benle nnesi daha nisankiyken kesinlikle ne fırına nede ozara gitme alistirma dedi kizkardesi gidermiş bizimki gitmezmiş şimdi market için sürtüştük en son oğlanda agliyordu sürekli ben evlenmeden dedim bu islere yapmam benden bekleme sen alışverişini yao arabada bırak be eve gelince çıkarırım dedi zaten araba hep bende ama bilmiyorum benimmi şansım
Esim ayakta xlaistigicin cok yoruluyor tabi bujund etkisi var
Ancak bilmiyorum sadece benik eşim mi böyle
Bazen diyorum evlendim salaklik ettim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…