Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ya kizlar yanlis anlamayinda daha bebisler gobek deliginin altinda daha yukari cikmadilar genelde damar atislari bebek olarak hissediliyor.bide cok kucukler 50 grsm bile degiller benim 3.gebelik tik yok dsha o seyime vs var ama onlar da brbwgin oldugu yerde degiller.

Bende rahat ilerliyorum cok sukur ama wc ihtiyacım sık oluyor.
sizinde öyle mi?
dışarı cikarken girsem bile 20-25dk geciyor yine girme ihtiyaci oluyor sanki.
üşuttüm mü fark etmeden anlayamiyorum

Nasil hssediosunuz
[/QUOTE]
Göbek deliğimin etrafın da seyrime karıncalanma var demiştim, Dr a gittim herşey güzel çıktı çok şükür muhtemel çocuk hareketi denildi

birde sunu sormak istiyorum 6000 oksapar kullaniyorum raporum olmasina ragmen en son 200tl odedim sizdede oylemi...
Merhaba ben de 4000 lik kullanıyorum raporlu aldım biraz ödedim 200 tl çok fazla sanki bi arkadaştan da duydum rapora tam yazdırdın mu hiç ücret ödemeden alabiliyorsun

Günaydın.
Allahım gene rüya göre göre yorgun uyandım.
Gece boyunca yüzdüm, tırmandım, cumhurbaşkanı ile konuşup değerlendirmelerde bulunduk bir o telden bir bu telden bir sürü HD kalitesinde rüya...
Ama böyle olunca uyanınca yorgun hissediyorum

Merhaba, zofer kullaniyordum. 3 4 gundur bitirdim artik sukur. Harika bi ilac.. hem kendini hasta hissettirmiyor surekli dinc kaliyorsun hem bulanti yok.

Bebekler bir yere toplanıyor gibi karnın sertlesmesi
Hic bilmiyorum oyle bisey olsa anlarim heralde rahatsizlik falan hissedermiyim ultrasondndami anlasilir? Sorayim doktora yarin gidicez. Valla yine yuregim agzimda. Birine bisey olucak diye oyle korkuyorum ki

birde sunu sormak istiyorum 6000 oksapar kullaniyorum raporum olmasina ragmen en son 200tl odedim sizdede oylemi...
Ben raporsuz enox6000 alıyorum 5 kutu için 50 veriyorum. Rapor olursa 20 ye alırsın demişlerdi ama raporluyken kutu sayısı daha fazla alınabiliyor sanırım. 200 fazla sanki tabii kaç kutu aldığın da önemli

Erkek bebeğin daha çabuk hissedildiğini söylüyorlar ama ne derece doğru bilmiyorum. Ben de şimdilik bağırsak hareketleriyle karıştığını düşünüyorum. Ama zayıf ve göbek yağı fazla olmayan biri belki daha kolay hissedebilir. Ben biraz göbekliyim

Kızlar bazı sayfalarda anket var bizde böyle bir şey yapamaz mıyız

Eklentiler

• Screenshot_20191117-104809.webp
    25 KB · Görüntüleme: 42
Kızlar içinizde saç boyatan oldu mu? Ben haftaya boyatıcam artık 14. Hafta oluyor. Yaklaşık 3 cm kadar beyaz diplerim çıktı. Bu kadar sabrettim kontrolden sonra boyatayım artık daha fazla idare edemem

Bende rahat ilerliyorum cok sukur ama wc ihtiyacım sık oluyor.
sizinde öyle mi?
dışarı cikarken girsem bile 20-25dk geciyor yine girme ihtiyaci oluyor sanki.
üşuttüm mü fark etmeden anlayamiyorum

su cok içiyor musun?
ben hiç icemedigim icin wc ihtiyacim pek olmuyor

Kızlar içinizde saç boyatan oldu mu? Ben haftaya boyatıcam artık 14. Hafta oluyor. Yaklaşık 3 cm kadar beyaz diplerim çıktı. Bu kadar sabrettim kontrolden sonra boyatayım artık daha fazla idare edemem
Bende boyatmayı düşünüyorum 29 unda kontrolum var o zaman doktora sorup boyatacam

su cok içiyor musun?
ben hiç icemedigim icin wc ihtiyacim pek olmuyor
icmeye calisiyorum iltihap vardi bende cok sukur cok azicik kalmis.
Su sayesinde bence attim.
Ama disari cikmak eziyet.
Umumiler malum zaten.
Surekli wc varmidir ki diye kolacan geziyorum
Gidecegim yerleri ona göre ayarliyorum.
Kisa mesafe yuruyorum

Merhaba herkese
Sabah dünyaları yedim doymadım.diye
Şimdi de mide yanması ve siskinlikten duramıyorum .
Yemek yemezsem midem bulanıyor
Kısır bir dongunun içine girdim.

Merhaba herkese
Sabah dünyaları yedim doymadım.diye
Şimdi de mide yanması ve siskinlikten duramıyorum .
Yemek yemezsem midem bulanıyor
Kısır bir dongunun içine girdim.
Aramızda bir gün görünüyor. Ben atlattım şükür o dönemi mide bulantısı da mide kazıntısı da geçti. Sadece ilaç içmeye çalışırken midem kalkıyor. Darısı başına

Merhaba bende aynisindan kullanıyorum rapor cikarttim 15 kutu 6000 oksapar 4 kutu progestan igne ve 3 kutu coraspirin var 180 tl ödedim

Merhaba bende aynisindan kullanıyorum rapor cikarttim 15 kutu 6000 oksapar 4 kutu progestan igne ve 3 kutu coraspirin var 180 tl ödedim
Raporu devlet hastanesinden herhangi bir kadin dogum doktorundan mi cikarttiniz ben gittim bana ben cikartamam yetkim yok dedi özele gdiyorum özel saglik sigortam oldugu icin ondada kutu basına 24 lira oduyorum eczaci bana devletten cikartirsan bedava alirsn dedi devletteki gicik doktor oyle diince ne yapacagimi sasrdm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…