Ya kizlar yanlis anlamayinda daha bebisler gobek deliginin altinda daha yukari cikmadilar genelde damar atislari bebek olarak hissediliyor.bide cok kucukler 50 grsm bile degiller benim 3.gebelik tik yok dsha o seyime vs var ama onlar da brbwgin oldugu yerde degiller.
Bende rahat ilerliyorum cok sukur ama wc ihtiyacım sık oluyor.
sizinde öyle mi?
dışarı cikarken girsem bile 20-25dk geciyor yine girme ihtiyaci oluyor sanki.
üşuttüm mü fark etmeden anlayamiyorum
Nasil hssediosunuz
[/QUOTE]
Göbek deliğimin etrafın da seyrime karıncalanma var demiştim, Dr a gittim herşey güzel çıktı çok şükür muhtemel çocuk hareketi denildi
Merhaba ben de 4000 lik kullanıyorum raporlu aldım biraz ödedim 200 tl çok fazla sanki bi arkadaştan da duydum rapora tam yazdırdın mu hiç ücret ödemeden alabiliyorsun
Günaydın.
Allahım gene rüya göre göre yorgun uyandım.
Gece boyunca yüzdüm, tırmandım, cumhurbaşkanı ile konuşup değerlendirmelerde bulunduk bir o telden bir bu telden bir sürü HD kalitesinde rüya...
Ama böyle olunca uyanınca yorgun hissediyorum
merhaba hanimlar aranizda yeniyim aslinda 1 aydir gurubu takip ediyorum ....13+1 haftalik hamileyim 3 bebegim 2 tane kizim var kizlarimin arasinda 3 tane kaybim var ...bu hamileligim supriz bebek ...cok bulantim ve kusmam var pazartesi ilaca basliycam bulanti icin siz ne kullaniyorsunuz....
Merhaba, zofer kullaniyordum. 3 4 gundur bitirdim artik sukur. Harika bi ilac.. hem kendini hasta hissettirmiyor surekli dinc kaliyorsun hem bulanti yok.
Hic bilmiyorum oyle bisey olsa anlarim heralde rahatsizlik falan hissedermiyim ultrasondndami anlasilir? Sorayim doktora yarin gidicez. Valla yine yuregim agzimda. Birine bisey olucak diye oyle korkuyorum ki
Ben raporsuz enox6000 alıyorum 5 kutu için 50 veriyorum. Rapor olursa 20 ye alırsın demişlerdi ama raporluyken kutu sayısı daha fazla alınabiliyor sanırım. 200 fazla sanki tabii kaç kutu aldığın da önemli
Erkek bebeğin daha çabuk hissedildiğini söylüyorlar ama ne derece doğru bilmiyorum. Ben de şimdilik bağırsak hareketleriyle karıştığını düşünüyorum. Ama zayıf ve göbek yağı fazla olmayan biri belki daha kolay hissedebilir. Ben biraz göbekliyim
Kızlar içinizde saç boyatan oldu mu? Ben haftaya boyatıcam artık 14. Hafta oluyor. Yaklaşık 3 cm kadar beyaz diplerim çıktı. Bu kadar sabrettim kontrolden sonra boyatayım artık daha fazla idare edemem
Bende rahat ilerliyorum cok sukur ama wc ihtiyacım sık oluyor.
sizinde öyle mi?
dışarı cikarken girsem bile 20-25dk geciyor yine girme ihtiyaci oluyor sanki.
üşuttüm mü fark etmeden anlayamiyorum
Kızlar içinizde saç boyatan oldu mu? Ben haftaya boyatıcam artık 14. Hafta oluyor. Yaklaşık 3 cm kadar beyaz diplerim çıktı. Bu kadar sabrettim kontrolden sonra boyatayım artık daha fazla idare edemem
icmeye calisiyorum iltihap vardi bende cok sukur cok azicik kalmis.
Su sayesinde bence attim.
Ama disari cikmak eziyet.
Umumiler malum zaten.
Surekli wc varmidir ki diye kolacan geziyorum
Gidecegim yerleri ona göre ayarliyorum.
Kisa mesafe yuruyorum
Merhaba herkese
Sabah dünyaları yedim doymadım.diye
Şimdi de mide yanması ve siskinlikten duramıyorum .
Yemek yemezsem midem bulanıyor
Kısır bir dongunun içine girdim.
Merhaba herkese
Sabah dünyaları yedim doymadım.diye
Şimdi de mide yanması ve siskinlikten duramıyorum .
Yemek yemezsem midem bulanıyor
Kısır bir dongunun içine girdim.
Aramızda bir gün görünüyor. Ben atlattım şükür o dönemi mide bulantısı da mide kazıntısı da geçti. Sadece ilaç içmeye çalışırken midem kalkıyor. Darısı başına
Raporu devlet hastanesinden herhangi bir kadin dogum doktorundan mi cikarttiniz ben gittim bana ben cikartamam yetkim yok dedi özele gdiyorum özel saglik sigortam oldugu icin ondada kutu basına 24 lira oduyorum eczaci bana devletten cikartirsan bedava alirsn dedi devletteki gicik doktor oyle diince ne yapacagimi sasrdm