Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kav ve vitamin bir de benim ağrılarım ve kasilmalarim erken başladığı için magnezyum kullaniyordum

Bundan sonrasi daha sakin daha mutlu geçer ins :)
Folik asit bıraktım d vitamini ve demir hapı verdi başka arkilerim omegaya da başladı ama bana daha vermedi bebek zeka gelişimi için omegada önemliymis :)
Canım benim bildiğim zeka yüzde 70 anneden gelir gerisi çevre dır beyin gelişimine etki eder ederse bence

Canım benim bildiğim zeka yüzde 70 anneden gelir gerisi çevre dır beyin gelişimine etki eder ederse bence
Bende bu konuda muallaktayim benim.zekam normal ilk oglum ustun zekali cjkmisti.ikinci normal.ama esimde üstun zeka.bence karisim oluyor

Kizlar benim kv de cinsiyet tahmininde çığır açtı
Gozbebeklerimin içine bakti kahverengi ortada toplandiyse erkek yanlara dagildiysa kız dedi böle birşey duyan bilen var mı ?
Bilen varsa parka kaldırsın bu saatten sonra kv esittir ultrasyon

Ona dikkat etmedimde bu bizim takvimlerde sey yaziyordu sol gogus parlak ve buyukse kiz diyordu mayalara gore sanirimbende tuttu

Kızlar ilk gebeliği olan arkadaşlarım merak ediyor benim ikinci gebeliğim ve ilk defa bugün 13+0 hissettim hareketini, tam göbek deliğimin orda karnımın içinde bi yerden başka yere kayma hareketi oluyo tabi saniyelik olay elimi karnıma koyduğumda hareket kesiliyo. Kızımda daha geç hissetmiştim kelebek çırpınması pıt pıt atma vs gibi yazıyor nette ama değil göbek deliğinin etrafında çok net bir şekilde içinde bi noktadan diğer noktaya kayma hareketi oluyor, çoğunlukla sırtüstü yattığımda hissediyorum güniçinde bikaç defa daha hissettim, çok şükür bugünlerimize.

Kızlar hangi sayfadaydı hatırlayamadım okuduklarımı ama galiba enfeksiyon var bende. Yarım saatte bi idrara çıkma,koku,sarı renk,kasık ağrısı,halsizlik.. yanma yok. Sık idrara çıkma azalmıştı 2-3 gundur cogaldi canımdan bezdim evden çıkamıyorum sonda takicam o derece dr mı sorsam

merhaba hanimlar aranizda yeniyim aslinda 1 aydir gurubu takip ediyorum ....13+1 haftalik hamileyim 3 bebegim 2 tane kizim var kizlarimin arasinda 3 tane kaybim var ...bu hamileligim supriz bebek ...cok bulantim ve kusmam var pazartesi ilaca basliycam bulanti icin siz ne kullaniyorsunuz....

birde sunu sormak istiyorum 6000 oksapar kullaniyorum raporum olmasina ragmen en son 200tl odedim sizdede oylemi...

Ayy ne güldüm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…