Herkese gunaydinnnn
2 gun once bulanti hapimi kestim ve bulantisiz gunler basladi galiba cok sukuuuurr.. 33 gun hap ile atlattim. İnsallah bidaha gelmez
Pazartesi bebislerimi gormeye gidicem, belki cinsiyetleri de ogrenirim
Folik asit bitti 3 aydan sonra vermiyor galiba dimi. Pazartesiye kadar atmicam artik bekliyim bi paket alip zebil etmiyim diyorum. Artik ne kullanicaz ilac olarak bilgisi olan arkadaslarim varmi
Benim canım ne çekti biliyor musunuz KIRAZ TURŞUSU anneme söyledim köyden birinden bulmuş şükür ya inişlerde sadece karpuz erik çekiyordu bu valette canım sürekli turşu ve yeşillik çekiyor deli miyim neyim
Bundan sonrasi daha sakin daha mutlu geçer ins :)
Folik asit bıraktım d vitamini ve demir hapı verdi başka arkilerim omegaya da başladı ama bana daha vermedi bebek zeka gelişimi için omegada önemliymis :)
Kizlar benim kv de cinsiyet tahmininde çığır açtı
Gozbebeklerimin içine bakti kahverengi ortada toplandiyse erkek yanlara dagildiysa kız dedi böle birşey duyan bilen var mı ?
Bilen varsa parka kaldırsın bu saatten sonra kv esittir ultrasyon
Kızlar ilk gebeliği olan arkadaşlarım merak ediyor benim ikinci gebeliğim ve ilk defa bugün 13+0 hissettim hareketini, tam göbek deliğimin orda karnımın içinde bi yerden başka yere kayma hareketi oluyo tabi saniyelik olay elimi karnıma koyduğumda hareket kesiliyo. Kızımda daha geç hissetmiştim kelebek çırpınması pıt pıt atma vs gibi yazıyor nette ama değil göbek deliğinin etrafında çok net bir şekilde içinde bi noktadan diğer noktaya kayma hareketi oluyor, çoğunlukla sırtüstü yattığımda hissediyorum güniçinde bikaç defa daha hissettim, çok şükür bugünlerimize.
Kızlar hangi sayfadaydı hatırlayamadım okuduklarımı ama galiba enfeksiyon var bende. Yarım saatte bi idrara çıkma,koku,sarı renk,kasık ağrısı,halsizlik.. yanma yok. Sık idrara çıkma azalmıştı 2-3 gundur cogaldi canımdan bezdim evden çıkamıyorum sonda takicam o derece dr mı sorsam
merhaba hanimlar aranizda yeniyim aslinda 1 aydir gurubu takip ediyorum ....13+1 haftalik hamileyim 3 bebegim 2 tane kizim var kizlarimin arasinda 3 tane kaybim var ...bu hamileligim supriz bebek ...cok bulantim ve kusmam var pazartesi ilaca basliycam bulanti icin siz ne kullaniyorsunuz....
Kizlar benim kv de cinsiyet tahmininde çığır açtı
Gozbebeklerimin içine bakti kahverengi ortada toplandiyse erkek yanlara dagildiysa kız dedi böle birşey duyan bilen var mı ?
Bilen varsa parka kaldırsın bu saatten sonra kv esittir ultrasyon