Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bundan sonrasi daha sakin daha mutlu geçer ins :)
Folik asit bıraktım d vitamini ve demir hapı verdi başka arkilerim omegaya da başladı ama bana daha vermedi bebek zeka gelişimi için omegada önemliymis :)

Bundan sonrasi daha sakin daha mutlu geçer ins :)
Folik asit bıraktım d vitamini ve demir hapı verdi başka arkilerim omegaya da başladı ama bana daha vermedi bebek zeka gelişimi için omegada önemliymis :)
İnsallahh Guzel dileklerin icin cok tesekkur ederimmkan idrar tahlillerine gore vericek galiba. Demir hapindan korkuyorum kanim dusuk degil normal ama kabiz olmak istemiyorumm

yalnız değiliz demek ki
hala zofer denen ilaçla ayakta duruyorum
ogurmekten karın kasi yaptim
insallah biran once bizde normale döneriz
inanirmisin duş alirken bile midem bulaniyo
Duşta kustum bir keresinde, ben de prilam diye bir ilaç kullanıyorum kullanmazsam kusuyorum kullanırsam da bulantım oluyor yine de..ilk gebeliğimde dayanmıştım ilaç kullanmamıştım pek ama bunda ilaç bağımlısı oldum inşallah zararı olmaz

14. Haftayi bitryorum bnde bulanti hapi olmasa surekli istrfra edyorum tavsiye ederim
Bulantı hapı haftalardır kullanıyorum korkarak.. bulantımı tam kesmiyor ama içmezsem de kusuyorum.. ilk gebeliğimde 12. Haftada kesilmişti bunun uzaması daha da uzar mı diye korkuttu

İnsallahh❤ Guzel dileklerin icin cok tesekkur ederimmkan idrar tahlillerine gore vericek galiba. Demir hapindan korkuyorum kanim dusuk degil normal ama kabiz olmak istemiyorumm
Aslında tahlile göre vermedi ama doğuma kadar kullanicaksin cnku bebek anneyi bu süreçte sömürüyor dedi eğer kullanmazsan doğum sonrası sana daha zor olur

Kurulu saat gibi tıkır tıkır çalışan gaz ve şişkinlik ve mide yanmasi..saat 5 oldu ya tamam..surup da çok fayda etmiyor sanki

Bulantısı Olup da kesilen var mı? Kaçıncı haftada kesildi? 13. Haftam bitiyor bulantım devam ediyor insanlıktan çıktım cok bakımsızım halsizlik ve bulantıdan dolayı..

ben 13+3'teyim ve 3 gün önce tim mide sorunlarım bıçakla kesilir gibi kesildi. yani tam 13 hafta doldugunda. umarım çeken tüm anne adayları kısa sürede rahatlar

ben 13+3'teyim ve 3 gün önce tim mide sorunlarım bıçakla kesilir gibi kesildi. yani tam 13 hafta doldugunda. umarım çeken tüm anne adayları kısa sürede rahatlar

ay inşallah , maşallah sana.. benim de yarın13. Haftam doluyor. Bugün kustum ama senin yavaş yavaş düzeldi mi yoksa kötüyken birden iyi mi oldun

Maşallah büyütmüşsün sen kendikilerini bakalım ben ne yapacagım biri üç yaş biri de yeni doğmuş bebekle
Ben tam rahata erdim derken sil baştan yeniden başlıyorum ama evet senin ikisi de ilgi bekleyecek. Allah yardımcın olsun canım, inşallah çok rahat büyütürsün.

Ben tam rahata erdim derken sil baştan yeniden başlıyorum ama evet senin ikisi de ilgi bekleyecek. Allah yardımcın olsun canım, inşallah çok rahat büyütürsün.
İnşallah , sağ salim alalım kucağımıza , doğduktan sonra zaman çok çabuk geçiyor

erkeğe benzetti ama sanırım daha kesin olmaz canım bakalım hakkımızda hayırlısı :) seninki bellimi
Merhaba daha kesin olmaz derken doktorun yanılma payını kasdediyorsunuz sanırım demi ama galibba doktorun tecrübesine ve cihazın kalitesine göre mi değişiyor. Ya tabiki öncelik sağlığı. Ama cinsiyet işine gelince gönlümüzden kız geçiyordu erkek dedi doktor. Daha bu fikrr alışamadık eşimle

Ayni doktor bu hafta tahmin edemedi :) sirt üstü uzanmis bacaklarını kendine cekmisti gördüm:)
Ya aslinda herkeste bi kizinda olsa 1 oglan 1 kiz tertemiz daha doğurmazsın ikisinden de Allah mahrum etmesin diyorlar ama esimin cinsiyetle ilgili bir isteği yok saglikla gelsin yeter diyor Tabi bende öyle ama ilk kiz isterken şu an benimde hic cinsiyetle ilgili bir isteğim yok tamamen Allah a bıraktım hakkımda hayırlısı diyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…