Raporu devlet hastanesinden herhangi bir kadin dogum doktorundan mi cikarttiniz ben gittim bana ben cikartamam yetkim yok dedi özele gdiyorum özel saglik sigortam oldugu icin ondada kutu basına 24 lira oduyorum eczaci bana devletten cikartirsan bedava alirsn dedi devletteki gicik doktor oyle diince ne yapacagimi sasrdm
Ben raporsuz enox6000 alıyorum 5 kutu için 50 veriyorum. Rapor olursa 20 ye alırsın demişlerdi ama raporluyken kutu sayısı daha fazla alınabiliyor sanırım. 200 fazla sanki tabii kaç kutu aldığın da önemli
Hic bilmiyorum oyle bisey olsa anlarim heralde rahatsizlik falan hissedermiyim ultrasondndami anlasilir? Sorayim doktora yarin gidicez. Valla yine yuregim agzimda. Birine bisey olucak diye oyle korkuyorum ki
Bnmde özel raporum var özel hastaneden ama dedigim gbi bi kutuya 24 lira aliyolar neden farkli herkeste anlamiyorum bedava almasamda en azindan snn gbi 30 kutuya 200 lira cok iyi
Bnmde özel raporum var özel hastaneden ama dedigim gbi bi kutuya 24 lira aliyolar neden farkli herkeste anlamiyorum bedava almasamda en azindan snn gbi 30 kutuya 200 lira cok iyi
Muayene katkı payı ödüyorsunuz her reçetede katkı payını yüksek çıkıyprdur oyüzden dr.un söylemesi lazımdı raporla toplu olduğu için daha az ödeme çıkıyo
Ya kizlar yanlis anlamayinda daha bebisler gobek deliginin altinda daha yukari cikmadilar genelde damar atislari bebek olarak hissediliyor.bide cok kucukler 50 grsm bile degiller benim 3.gebelik tik yok dsha o seyime vs var ama onlar da brbwgin oldugu yerde degiller.
Karincalanma ve gaz sancisi ile hic alakasi yok. Bebegin konumuyla alakali. Gobek deligimin sol altinda oluyor. Ayaklari dışa dogru olunca hareketini hissediyorum. Içe dogru olan hareketi hissedemezsin demisti ilk gebeligimde doktor. Seyirmeyle belki benzeyebilir ama bir yerinizin seyirmesiyle oradaki itme hissi farkli bir şey. Oldugu bolge normal zamana gore sert oluyor. Elimi koydugumda da ittirmeyi hissediyorum zaten. Ki eşim de hissediyor.
Raporu devlet hastanesinden herhangi bir kadin dogum doktorundan mi cikarttiniz ben gittim bana ben cikartamam yetkim yok dedi özele gdiyorum özel saglik sigortam oldugu icin ondada kutu basına 24 lira oduyorum eczaci bana devletten cikartirsan bedava alirsn dedi devletteki gicik doktor oyle diince ne yapacagimi sasrdm
Arkadaşlar size bir sorum olacak benim adet günüm 16 Kasım Di ve hala adet olmadım adet belirtileri de yok normalde akıntı da. Olurdu ta ki adetim gelene kadar ama şuan yani dünden. Beri akıntım. Da. Yok ve ara ara. Kasiklarimda ağrı oluyor adetlerim de duzenlidir normalde acaba hamile olabilir miyim idrar testi yapsam çıkar mı
Arkadaşlar size bir sorum olacak benim adet günüm 16 Kasım Di ve hala adet olmadım adet belirtileri de yok normalde akıntı da. Olurdu ta ki adetim gelene kadar ama şuan yani dünden. Beri akıntım. Da. Yok ve ara ara. Kasiklarimda ağrı oluyor adetlerim de duzenlidir normalde acaba hamile olabilir miyim idrar testi yapsam çıkar mı
Gögüslerde hassasiyet var mı büyüme gibi döllenme erken olduysa çıkar ama gec olduysa testle zor çıkar biraz daha beklemen gerekir ben adetim in 5.gününden sonra yaptım silik çıkmıstı
Kızlar içinizde saç boyatan oldu mu? Ben haftaya boyatıcam artık 14. Hafta oluyor. Yaklaşık 3 cm kadar beyaz diplerim çıktı. Bu kadar sabrettim kontrolden sonra boyatayım artık daha fazla idare edemem
Merhaba herkese
Sabah dünyaları yedim doymadım.diye
Şimdi de mide yanması ve siskinlikten duramıyorum .
Yemek yemezsem midem bulanıyor
Kısır bir dongunun içine girdim.
Gögüslerde hassasiyet var mı büyüme gibi döllenme erken olduysa çıkar ama gec olduysa testle zor çıkar biraz daha beklemen gerekir ben adetim in 5.gününden sonra yaptım silik çıkmıstı
Kızlar içinizde saç boyatan oldu mu? Ben haftaya boyatıcam artık 14. Hafta oluyor. Yaklaşık 3 cm kadar beyaz diplerim çıktı. Bu kadar sabrettim kontrolden sonra boyatayım artık daha fazla idare edemem
Canım benim 14. Hafta sordum boyatabilirsin artık dedi bende beyazlardan muzdaribim ama bitkisel boya bulsak en azından dip için iyi olur diye düşünüyorum
Yani benim bildiğim kadarıyla kan ilacını hep kullanılması gerekiyor doğum yaparken kan çok önemli onun için hep. Kullanılıyor d vitamini de bilmiyorum bunu ama. Kan. İlacı bir kerelige mahsus verilmiyor yine de doktoruna danış
Bugünü az yiyerek atlattım çok şükür, gece yeme alışkanlığım olmadığı için gece yemekten korkmuyorum. Tüm gün iki dilim tam buğday ekmek tüketmiş oldum.