Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Marhaba kizlar 18 haftalık hamileyim bend e d vit ve kan hapı verdi doktor bitti sürekli mi kullanıyoruz bu ilaclari bilen var mi
Bende 14 haftalığım özel e gidiyorum. Diofol kullanıyodum 8.hafta başlandı Dr dvm et dedi başka da Bi ilaç vermedi sallıyomu bu anlamadım ya

Kızlar bu grupta tablo vardı yanlış mı hatırlıyorum. Gitmiş ilk sayfadan

Kizlar yine karnım tuttu okadar çok ağrıdı ki gözümden yaş geldi sanki adet olacakmış gibi rahmim sokulcekmis gibi oluyor daha önceden doktor normal dediği içinde doktorada gitmek istemiyorum iyice şaşırdım
Gazimda var sanki eskisi gibi onuda çıkarmıyorum çok darlandim çok korktum bugün
Buarada 13+ 3 deyim

ağrı dayanılmayacak kadar çok ise doktor git ..çünkü kasıklarda ağrı normal ama dayanılacak kadar olanı ..sen diyorsun gözümden yaş geliyor bence görün doktora ...bendede gaz var ve kabız im yemek yedikten sonra sığınamıyorum

Bu ağrıların sebebi nedir ? Sanki hiç gecmeyen ağrılarım var gibi :/ doktor bana kanaman olmadığı sürece normal dedi ama bu haftaya kadar normal olmasi ilginç

Geçmiş olsun
Dinlenmeye çalışın
Ama uzun süre gecmezse ihmal etmeyin doktora gorunun bence çok şiddetli olursa ağrı

Bende rahat ilerliyorum cok sukur ama wc ihtiyacım sık oluyor.
sizinde öyle mi?
dışarı cikarken girsem bile 20-25dk geciyor yine girme ihtiyaci oluyor sanki.
üşuttüm mü fark etmeden anlayamiyorum
Ya ben neredeyse hiç su içmiyorum ama özellikle gece 4 kere falan uyaniyorum. Tukendim deliksiz uyku istiyorum

Evet goguslerimde ağrı ve şişme de var ama o kadar çok da değil bazen aşırı ağrıyor bazen belli etmiyor
Sabah ilk idrarınızla Bi test yapın Bi şey çıkmazsa 10 gün sonra tekrarlayın net 10 gün sonra belli eder kan verebilme durumunuz varsa kan verin direkt

13 haftalıkken Karnıbahar yediğimde bende öyle olmuştum 1 cm bile kıpıdayamıyordum agrıdan ve karnım felaket şişmisti ayagına sıcak su koy karnını da sürekli ovala doktorda dediğiniz gibi kan olmadığı sürece sıkıntı yok demişti çok şükür şimdi 16 haftalığım yediğin şeyleri gözden gecir bi

Ya ben neredeyse hiç su içmiyorum ama özellikle gece 4 kere falan uyaniyorum. Tukendim deliksiz uyku istiyorum
Bu uykulari bile cok aricaz aslinda
karnimiz buyudukce saga sola donmek zorlasiyor.
Uyku pozisyonu almak zorlasiyor.
Sonrasi zaten uykular haram oldu modu

Sabah ilk idrarınızla Bi test yapın Bi şey çıkmazsa 10 gün sonra tekrarlayın net 10 gün sonra belli eder kan verebilme durumunuz varsa kan verin direkt
Ya Bi 4 saat önce bir damla kahverengi akıntı geldi adet mi olacam diye düşündüm hala kanamam olmadı ve ayaklarım çok üşüyor ısınamıyorum gebelik olma ihtimali var mı acaba

Ya Bi 4 saat önce bir damla kahverengi akıntı geldi adet mi olacam diye düşündüm hala kanamam olmadı ve ayaklarım çok üşüyor ısınamıyorum gebelik olma ihtimali var mı acaba

Benim baby doktor prenses dedi
ama 16.haftayi gormeden kimseye söylemek istemiyorum.
netlessinde.
Umarım pembikdir

Kuzular hemeroit sorunu yaşayan var mı ? Dün akşam birden çıktı ya nohut gibi ne oturabiliyorum ne başka bişey vallaha ne yapayım bilemedim

Herkesin bulantısı 12 13.haftalarda geçer
Benimki bu gece zirveye ulaştı
İstifra ettim az önce ilk kez
Genzim yanıyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…