Yani hastaneye doktora gore degisir ama o dikisler oyle aciyor ki dik yurumek bile mumkun degilken zalimce geldi bana umarim 2. Sezeryanimda boyle bir uygulama ile karsilasmam
Benimde biraz zor gibi arada kahve lekem oluyor tedirgin oluyorum ama çok şükür yolunda hersey. Hamilelige dair tüm belirti ağrı kramp bulantı baş ağrısı hepsini haftasında teker teker yasiyorum resmen
Uygulamadaki tüm haftalar gerçekten yaşanıyor hafta hafta çok uyuyor, benim de zor geçen bi 4,5 ayım var Allah’a şükür öyle böyle geçiyor zaman progestan mı kullanıyorsun
Benim hiç bir sorunum olmadığı halde aspirin ve progestan verdi herhangi sıkıntım ve düşük geçmişim olmadığından kullanmak nekadar doğru bilmiyorum Migrenden ölsem ağrı kesici bile yutmuyorum sonucta kimyasal bebeğe zararı olur diye
Uygulamadaki tüm haftalar gerçekten yaşanıyor hafta hafta çok uyuyor, benim de zor geçen bi 4,5 ayım var Allah’a şükür öyle böyle geçiyor zaman progestan mı kullanıyorsun
Bugun dayanamadim ebemi aradim el doppler cihazi varmis ama duyamayabilirim basit bir alet endise etmezsen gel dedi ben de yok ben kafama takarim dedim vazgectim bir de 20 haftadan once duymayiz dedi, bu cihazi alan arkadaslar denediniz mi evde? İlla ki 20 hafta dolmak zorunda mi
Ben de sezeryan oldum ilk doğumda
Bastirmwmislardi hiç öyle
Ama kuzenim benden iki yıl önce olmuştu İstanbul'da o da demişti bastirdilar diye
Hastaneden hastaneye değişiyor sanırım bu prosedür
Bende çok kullandım güzel düşünüp güzelliklerin gelmesini beklicek,evlatlar için herşeye hazır ve razıyım gerçekten anne olmak bambaşka bir duygu ve bambaşka bi fedakarlıkmış
Bir miktar idrara biraz karbonat döküyorsunuz fazla bi hareket yoksa kız, fışkırıp köpürüyosa erkek. Zeytinyağını göbeğinize sürünce hemen kayıp gidiyorda erkek,kalıyosa kız. Tabii bunlar biraz eğlencesine tesadüf olabilir. %100 kesinlik vermez