Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Yani hastaneye doktora gore degisir ama o dikisler oyle aciyor ki dik yurumek bile mumkun degilken zalimce geldi bana umarim 2. Sezeryanimda boyle bir uygulama ile karsilasmam
Öyle korkulan bişey değil ki ordaki yumurta baskı tapıyorsun acımıyor yani

herkese günaydın:) güzel bir gün olsun inşallah.dün bir kişi vardı listeye eklememi isteyen bulamadım baktım tekrar mesaj yazarsa eklerim

Benimde biraz zor gibi arada kahve lekem oluyor tedirgin oluyorum ama çok şükür yolunda hersey. Hamilelige dair tüm belirti ağrı kramp bulantı baş ağrısı hepsini haftasında teker teker yasiyorum resmen
Uygulamadaki tüm haftalar gerçekten yaşanıyor hafta hafta çok uyuyor, benim de zor geçen bi 4,5 ayım var Allah’a şükür öyle böyle geçiyor zaman progestan mı kullanıyorsun

Benim hiç bir sorunum olmadığı halde aspirin ve progestan verdi herhangi sıkıntım ve düşük geçmişim olmadığından kullanmak nekadar doğru bilmiyorum Migrenden ölsem ağrı kesici bile yutmuyorum sonucta kimyasal bebeğe zararı olur diye

Günaydinn keşkem biri kahvaltiya cagirsada gitsem bu aralar kendi yaptigimi yemek istemiyorm hep bi hazırcılık

Uygulamadaki tüm haftalar gerçekten yaşanıyor hafta hafta çok uyuyor, benim de zor geçen bi 4,5 ayım var Allah’a şükür öyle böyle geçiyor zaman progestan mı kullanıyorsun
Evet ilk aydan bu yana progestan kullaniyorum. Saglicakla kavusayimda yavruma ben herseye raziyim

ya cidden çok basit bi cihaz çocuğun kalbini bulmak zor oluyo bence küçükken zor yani duyulması büyüyünce anca

Ben de sezeryan oldum ilk doğumda
Bastirmwmislardi hiç öyle
Ama kuzenim benden iki yıl önce olmuştu İstanbul'da o da demişti bastirdilar diye
Hastaneden hastaneye değişiyor sanırım bu prosedür
evet bencede değişiyor

emdikce indi haftasina kalmadi bendede burus burus gobis falan hepsi gecio eski haline donuyor rabbim saglik guc kuvvet versin hepimize
aynen öyle ben takmıyorum kiloyu çatlağı yapacak birşey yok bir can taşıyoruz ve dünyaya getiriyoruz illaki olacak bişeyler kolay değil

Bu ayın başında 57.700 düm dün tartıldım 57 olmuşum canım sıkıldı bebek beslenemiyor mu ki

herkese günaydın:) güzel bir gün olsun inşallah.dün bir kişi vardı listeye eklememi isteyen bulamadım baktım tekrar mesaj yazarsa eklerim
ben yazmıştım canım
16/08/19 sat
22/05/19 doğum tarihi cinsiyet belli değil
ikinci gebelik

Karbonat testi ve yağ testi nasıl oluyor :)))
Bir miktar idrara biraz karbonat döküyorsunuz fazla bi hareket yoksa kız, fışkırıp köpürüyosa erkek. Zeytinyağını göbeğinize sürünce hemen kayıp gidiyorda erkek,kalıyosa kız. Tabii bunlar biraz eğlencesine tesadüf olabilir. %100 kesinlik vermez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…