Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bende ilk hamilelgimde sezryen oldum ozel bi hastanede ama karnima bastirma falan olmadi yasamadim.o tarz bsey.normal dogumda bastrldigini duydum da sezryende vahset bence karina bastirmak tehlikeli bsey.
Evet ben de sezeryan oldum ve öyle bişey olmadi. Haklısın dikişler için de iyi bişey değil ki o kadar bastirma olayi

Ben aktardan bi tane catlak yagi aldim guzel nemlendiriyor icinde sadece bitkisel yaglar var. Sadece duştan sonra kullanıyorum simdilik. Fiyatı da boyutuna gore uygun 40-50 lira civarinda.

Hımm ilginç tesekur edrm

Bir annenin görebileceği en kötü rüyayı gördüm bugüm ( Allahım hayırlara çıkarsın inşallah)
Rüyamda kanamam olmuş ilk önce pembe pembe önemsemiyorum sonra kırmızı oluyo , eşimi kaldırıyorum Dr a gidelim diye sonra Bi bakıyorum işaret parmağım uzunluğunda ve büyüklüğün de bebeğimi düşürüyorum pedin içine nasıl ağlıyorum düştü diye bakıyorum saçı var falan siyah ağla ağla içim çıkıyo bide o anda nerden aklıma geliyorsa cinsiyetine bakıyorum, diyorum bu erkek miş bu nasıl ağlaya ağlaya uyandım bilemezsiniz
Tabi uyandım kendime gelmeyince eşim Dr a götürdü ay çok şükür iyiymiş evladım

Of bu karın ağrısı ve şişkinliğe bir çare yok mu çok bir şeyde yemiyorum anlamadım gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…