Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
bende dün drda iki kere ultrasona girdim dr kız diyor eşim nedensen tam göremiyor diye emin olmuyor dr dedi sen git bir çikolata ye gel yarım saat sonra tekrar bakalım:) neyse gittim yedim tekrar girdim tekrar gördük eşim gene anlamadı kadın artık açık açık ultrason resmini çekti bacak arası boş kesin kız dedi öyle inandı.bu erkekler bir enteresan

Gonlunden kiz gecmiodur belki esininduymak istedgni beklio olablr...ck sevndm canim hayrli olsunn insallah..bende heycanla bekliorm yaptgm butun testlerin sonucu kiz ckti ama ...gonlmdende kiz gecio kizima bi kiz kardess ne harika olur...aman saglkli olsunlar da..ve su bulanti kusmam gecsnde..

Çok normal ben de önceki gebeligimde çok böyle kabus gördüm. Doktora ulaşamıyorum kanamam var falan bi hışımla uyaniyodum.

Ben de dün gece neredeyse bu rüyanın aynısını gördüm cinsiyet hariç diğer kısımlar aynı ve bebeğime sarılıyorum bana anne diyordu sonra nefesi kesiliyordu ağlamaktan içim çıktı gece gece eşim zor sakinleştirdi

Aslinda biz 3.kiz icin yaptik ama kendi diyor ben kızımi cok kiskanirim diyor.sanirim korkuyor o yuzden

Hamile kabuslari çok normaldir. Nolur takmamaya çalışın. Inanirmisiniz oğluma hamileyken gördüğüm çoğu kabusu hala hatirlarim ki 9 sene olacak. Hiç düsünmeyin ki tekrarlamasin.

Cinsiyetini ögrenen kızlar cin takvi mi doğru çıktı mı :) ? Yada bir arkadaş paylaşmıştı yaşa artı birşey eksi birsey eklenerek hesap yapıyordun onu deneyip tutan var mı?
Benim erkek diyordu takvim kiz cıktı:) Ayica çatlama günü cinsel perhiz sonrası da erkek diyorlardi olmadi. Yani ne yaparsak yapalim Allah biliyor başka yoku yok :))

Tatli yoyorum göğüslerim kararmadı hic midem bulanmadi burnum şişmedi cildim kotulesmedi ama diger hamileyim de böyleydi ikisi de kiz oldu

Hepsi ayni canim bosuna kan testi yaptirma sadece ultrasona gir ic organlsrina baksinlar bende fetal dna yaptirdim digerlerine gerek yok dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…