Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Banad tüm testler ve çevremdeki herkez ama herkez erkek diyordu dün 14+2 de gittik yüzde 85 kız dedi :) ama doktor testisler sonradan gelişip aşağıya inebilir dedi. Sonradan değişen oldu mu?

Banad tüm testler ve çevremdeki herkez ama herkez erkek diyordu dün 14+2 de gittik yüzde 85 kız dedi :) ama doktor testisler sonradan gelişip aşağıya inebilir dedi. Sonradan değişen oldu mu?
suan karnim cok az cikti
Gecen yas almis ablalarin oldugu bir yerdeydim.
Hepsi karnin yayik kizin olacak dedi.
Dememistim doktor kiz dedi diye.
Öyle yorum yaptilar
Tecrube konusuyomu bilemedim

bi de 2li testde fbbc li bi deger varya hani orasi 50ustuyse kiz diyorlar bazi boyle yorumlar gordum.
Tutan var mi?
benim 78

suan karnim cok az cikti
Öyle yorum yaptilar
Birazda ilki oğlan olunca tabi ikinci kız diyolar banada herkes kızın olcak kızın olsun ama erkek

Benim ultrasonda 3. erkek görüşüm birtanesi kardeşimin bu gebeliğimde 12.Hafta dr tahmin değil erkek dedi dev hast.bir de cihaz iyi ve bacak açıksa çok net gözüküyor söylemeden bende gördüm haftası erken teyit ettirisin ama değişeceğini sanmıyorum diye konuştu.hala yüzde vermesi tuhaf sizde

Değişti bizim isim Hazal oldu. Adim ceylan kürtçesi Hazal. Kürt degilim ama uydu bize. BEn çok sevdim Hazal ismini Ablasi da Hayat. Şahane oldular. Şansları bahtlari da şahane olsun inşallah hepimizin kuzusunun
Daha güzel olmuş,Adıyla yaşasın inşallah

kızım az önce uykusunda karnıma tekme attı
epeyde sert bir darbeydi. napcam bilemiyorum icim huzursuz şuan
Allah'ım sen koru..

Banada yuzde vermemisti.
kız bu dedi direk.
Ve kız azicik kimilda bakalim falan diye konustu bebekle
Yuzustu yatiyordu

tabloda neredeyse kafa kafaya gidiyor.
Hep kız senesi diye duymustum oysa.
Diger aylarada bakmak lazim

suan karnim cok az cikti
Öyle yorum yaptilar
Karnım cikmadim kuzu bazısı içinden öle gelmiş bazısı çirkinlesmemisim oyuzden demis

Erkekte kesin diyorlarmış ama kız olunca testisler aşağıya geç inebiliuor oyuzden net diyemiyorum dedi bakalım ne olcak ins değişmek sağlıklı bir kızım olur

Erkekte kesin diyorlarmış ama kız olunca testisler aşağıya geç inebiliuor oyuzden net diyemiyorum dedi bakalım ne olcak ins değişmek sağlıklı bir kızım olur
Testis gec insede torba oluyor cnm genelde.erkek deyip kiz cikma ihtimali yuksek abimin kizina 20 haftaya.kadar erkek dediler kizi oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…