Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
kızım az önce uykusunda karnıma tekme attı
epeyde sert bir darbeydi. napcam bilemiyorum icim huzursuz şuan
Allah'ım sen koru..
Bizimde ortamızda yatıyor oğlum sürekli tekme yiyorum,yatağını ayıramıyoruz Rabbim korusun içini ferah tut

Ben de varım 2.cocuk sat 29.07.2019 tdt 04.05.2020 erkek

Annem 3.kızı doğurunca kimse gitmemiş hastaneye 3.güne kadar,k.validem ilk oğlumda canım sıkıldı demişti ilk torunu erkek olcak diye şuan aramız iyi değil erkek olduğunu duyunca gelmez de görmezde

Değişti bizim isim Hazal oldu. Adim ceylan kürtçesi Hazal. Kürt degilim ama uydu bize. BEn çok sevdim Hazal ismini Ablasi da Hayat. Şahane oldular. Şansları bahtlari da şahane olsun inşallah hepimizin kuzusunun
Hazal ismi cok güzel uyumlu sakin akilli ve bircok güzel özellikleri var bende çok koymak istiyorum ama annemin ismi hazal ve kaynanam kiskanir diye koyamiyorum şimdiden hayirli olsun

Annem 3.kızı doğurunca kimse gitmemiş hastaneye 3.güne kadar,k.validem ilk oğlumda canım sıkıldı demişti ilk torunu erkek olcak diye şuan aramız iyi değil erkek olduğunu duyunca gelmez de görmezde
Büyük cahillik
Ne fark eder kız ya da erkek sağlıklı olsunda önemli olan o

Erkek olur kız isterler kiz olur erkek isterler demezlerki Allah sağliklisini eli ayağı düz olsun yeter demezler Benim Allaha sükür o tarz düşünenler olmadi olursada tahammül edemezdim büyük bir ihtimal

Canını sıkma boşver Allah herkes hakkında nasibinde ne varsa onu verir.

Kızlar ben 13+3 haftaligim ve bebeğimin hareketlerini henüz hissetmedim sizlerde durum nasıl? Bu aralar motivasyonum düşük korkular sardı beni herşeyden bisey çıkarır oldum. Keske evde usg olsa da sabah akşam baksam hafif kipirtilar oluyor bazen ama bağırsak hareketidir diyorum offf

Bizdede böyle bir kan uyuşmazlığından kaynaklı sarılık var. Fototerapi aldık 2 gün sonra yine artmış 1 gün daha aldık.sakin ama sakin ac bırakmayın.sezeryan doğumdan sonra hemen gelmeyebilir sütünüz mama takviyesi yapın.kasikla da değil biberon verin emzirdikten sonra doymayacaktır çünkü.ben kaşıkla verdim ilk 2gun bide az verin dediler ee hemen sütümde inmedi yine yattık hastaneye.biberona alışır meme almaz demeyin bileydim daha önce biberonla verirdim.6gun oldu yeni yeni geliyor sütüm ama doyurmuyor hala takviye veriyorum.Allah şifa versin tüm bebeklerin icindede bizim

Erkek olur kız isterler kiz olur erkek isterler demezlerki Allah sağliklisini eli ayağı düz olsun yeter demezler Benim Allaha sükür o tarz düşünenler olmadi olursada tahammül edemezdim büyük bir ihtimal
Çok dini bütün bir insan bu ayrımı yapan kişi Rabbim nasip etmiş büyük bir nimet malesef yorumu canım sıkıldı moralim bozuldu olmuştu tuhaftı keşke olmasa keşke

Selam annişler sizde de oluyor mu iç çamaşırımda hep bi islaklik ilk oldugu icin bilemiyorm korkuya kapiliorm skntı mi var acep die

Selam annişler sizde de oluyor mu iç çamaşırımda hep bi islaklik ilk oldugu icin bilemiyorm korkuya kapiliorm skntı mi var acep die
Kivami cok siviysa bi kontrol ettrmek lazim.ilk gebelgmde 1 hafta tum suyu bosaltmisim.o sekilde toyluk haberim bile.olmadi akintidir die dusundum ve sezryen olmak zorunda kaldim.takipte olun kivami siviysa doktora danisin derim

Kivami cok siviysa bi kontrol ettrmek lazim.ilk gebelgmde 1 hafta tum suyu bosaltmisim.o sekilde toyluk haberim bile.olmadi akintidir die dusundum ve sezryen olmak zorunda kaldim.takipte olun kivami siviysa doktora danisin derim
En son 2 gun once gttim kontrole ultrasonla baktiginda azalip azalmadigini goremiyor mu yani bi skntı olsa soylemez mi benim mi sormam gerekiyor şuan kafama takildi siz kcnci hftasnzda sezeryan olmk zrunda kaldiniz

Canım çoook erken değil mi. Ben de 14+1 ama öyle bir beklentide değilim daha çok erken. Gerçi benim ilk bebek.

Bende cok sık wc cikiyorum.
Soruyorum bazen cevremdekilere normal hamilelikde diyorlar.
Ama hep sudan eksilirmi dusuncesi kafamda.
Ama bakiyorum gun icinde cok sıvı tuketmis oluyorum daha sık ciktigim gunler.
su, cay, corba vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…