Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
En son 2 gun once gttim kontrole ultrasonla baktiginda azalip azalmadigini goremiyor mu yani bi skntı olsa soylemez mi benim mi sormam gerekiyor şuan kafama takildi siz kcnci hftasnzda sezeryan olmk zrunda kaldiniz
Ben dr goruyordur söyler diye dusunuyorum.
Yani kontrolumde sorcam bu ara benimde aklima takiliyor sık wc ciktigim icin.

Bende cok sık wc cikiyorum.
Soruyorum bazen cevremdekilere normal hamilelikde diyorlar.
Ama hep sudan eksilirmi dusuncesi kafamda.
Ama bakiyorum gun icinde cok sıvı tuketmis oluyorum daha sık ciktigim gunler.
su, cay, corba vs
Sık wc çıkmak inan çoğumuzda var rahim büyüdükçe idrar kesemize baskı yapıyor ve sıvı tüketimin çokmuş ondan da sık çıkıyorsundur. Amniyon sıvısının wcyle çıkmakla bir ilgisi yok hem için rahat olsun o istemsizce akar vajinal yoldan idrarla çıkış yolu aynı değil yani.

Bidahaki gidişimde sorcam ya kafama takildi netten de baktim amniyon sivisi azalmasi nedir die
Doktor söylüyor perşembe dr kontrolüm vardı sıvı düzeyi iyi durumda dedi mesela bana. O ıslaklık bende de var afedersin ama kuruyunca sarımtırak bir şey oluyor iç çamaşırımda şeffaf değilse çok korkmamak gerek ama doktora da tanışmak şart tabi ki.

Kizlar cinsiyetler belli mi sizin ben gitmedim henüz bu sene kiz senesi mi çok merak ediyorum 3 oglum var hamd olsun bu kiz olur hayırlısıyla ins ...
Benimde 2 oğlum var 12. Haftada hemen söylemişlerdi.bunda tam belli değil haftaya bidaha bakalım ama kıza benziyor dedi yarın belli olacak inş
Selam annişler sizde de oluyor mu iç çamaşırımda hep bi islaklik ilk oldugu icin bilemiyorm korkuya kapiliorm skntı mi var acep die
Bu hafta bende de var , yurtdışında oteldeydik ışığı otomatik sanıp gittim ,meğer ışığı açmak gerekiyormuş, 3 sefer merdiven varmış takılıp sendeledim , sonra çokta yürüdük birara bir akıntı geldi dedim eyvah kanamam var bişey oldu . Neyseki kanamam yoktu ama enfeksiyon olmuşum yarın kontrolde fitil verir heralde

Alla Allah sanada banada gonlumuzde olanı verir ins

Kan rüyayı bozar derler canım. Allah korusun Sağlıkla kucağına al inşallah

En son 2 gun once gttim kontrole ultrasonla baktiginda azalip azalmadigini goremiyor mu yani bi skntı olsa soylemez mi benim mi sormam gerekiyor şuan kafama takildi siz kcnci hftasnzda sezeryan olmk zrunda kaldiniz
Canım benimde 3 haftadır hep öyle böyle para kadar ıslaklık hatta bazen aktığını hissediyorum. Doktoruma söyledim idrar yolu enfeksiyonu var dedi antibiyotik kullandım kesildi şimdi yine başladı ama gittiğinde biçare istersen. Ama ıslaklığı çok normal olduğunu da söylemişti doktorum

Ay bu korku bende de hep oluyo
Gecen sene kanamayla belirti gosterip bebek kaybetmistim
Onunda psikolojisi sanirim.
Hep bisi gelcek olsa ya da wc gittigimde hep korkuyla..
Allah korusun insAllah esirgesin

Allah sifa versin cnm gerekirse verilmesi lazim mamanin cocugun saglığı onemli tabi.❤

Bende cok sık wc cikiyorum.
Soruyorum bazen cevremdekilere normal hamilelikde diyorlar.
Ama hep sudan eksilirmi dusuncesi kafamda.
Ama bakiyorum gun icinde cok sıvı tuketmis oluyorum daha sık ciktigim gunler.
su, cay, corba vs
Idrar suyu tuketmez o gelmesin hic akliniza dier akan su tamamen istem disi aknti gibi oluyo.

Ya ben 38 de oldum sezryen de bazen bu haftalarda da su sizintisi olabiliyor sennki ole degildir bence ama doktor ultrasonla baktgnda mutlka soyler ztn sivi tuketmeye ozen gosterir bide havuc suyu cok iyi gelio

Evet sumukus kivamsa zaten enfeksyondur su gbi sivi olmasi brz sknti bildgm kadaryla.allah yardmcimiz olsun bu surecte kafamzdq okdr cok yazip ciziyoruz ki gercekten...sag salim bitirelm su sureci insallahh

Ya ben 38 de oldum sezryen de bazen bu haftalarda da su sizintisi olabiliyor sennki ole degildir bence ama doktor ultrasonla baktgnda mutlka soyler ztn sivi tuketmeye ozen gosterir bide havuc suyu cok iyi gelio
Havuc varda kendisini yesem olmuyo mu havucun suyunu nasil sıkıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…