Günaydın. Benim de ikinci hamileliğim. Ilkinde olan çoğu şey simdi yok. Hatta ben midem bulanmiyo diye koşa koşa doktora gitmişliğim var. Hiç bir şey hissetmiyorum desem yeridir. Sadece arada hareketlenmeler var ve artik yatakta desteksiz yatamıyorum. Vücut alışkın heralde. Cunku doktora her gittiğimde masallah pıtır pıtır hareket ediyo bebiş. Senin de daha erken. Hiç evham yapma.
Bebeğim sağlıklı olsun da ben evham yapmış olayım inşallah. Sizinkilere bakınca erken tâbi hissetmemem. Öyle söylüyorlar ki 10 11 haftada anladık diye insan kendinde kusur arıyor neyse biraz olsun rahatladım teşekkürler
hayır canım ödem de az su içtiğini gösterir göbekte oluşan ödem bana da diyor tuzu kes suyu artır diye. tedirgin olacak o kadar çok şey geliyor ki bunlar için olma :)
Aslında ilkinde 20 haftada bekleniyor ikinci de 16 haftadan sonra oda anneler bebek hareketlerine aşina diye. şöyle 10 haftalar kesin bebek hareketi bu dedim ama sonra kesildi muhtemelen bağırsak hareketleriydi :)
Kıpırdanma ve seğirme bende de var ama ben onları bağırsak diye düşünüyorum çünkü karnimda devamlı bir hareketlilik söz konusu bağırsaklar full time çalışıyor ve çok fazla gazım var ayıptır söylemesi. Bi de elimle karnımı yokluyorum bos gibi sanki elime hiç birşey gelmiyor
Bebeğim sağlıklı olsun da ben evham yapmış olayım inşallah. Sizinkilere bakınca erken tâbi hissetmemem. Öyle söylüyorlar ki 10 11 haftada anladık diye insan kendinde kusur arıyor neyse biraz olsun rahatladım teşekkürler
Günaydın kızlar. Nerdeyse 1000 sayfa yazılmış çizilmiş. Vay ki ne vay Bugün fetal DNA İçin kan vermeye gidicem. Sonra 3 hafta bekle ki geçsin zaman. Hamileliğim o kadar durağan geçiyor ki bazen etrafımdakiler bile senin hamile olduğunu hep unutuyorum diyorlar. Tek belirti yorgun ve uykulu hissetmem. Onun dışında ne ağrı, ne bulantı, ne kıpırtı hiçbir şey yok. Böylesi de endişe uyandırıyormuş gerçekten. Hey orda mısın, nerdesin diye yokluyorum karnımı zaman zaman. Ama ne bir kıpraşma ne bir seyirme, ne herhangi bir belirti. O da benim gibi hep yatışta demek ki
Bu arada toplamda 1,5 kilo almışım ama 5-6 kilo almışım görüntüsü var. Ödem midir ne idir bilemedim. Öyle şiş şiş geziyorum. Var mı benim gibi kendini balon sanan?(Şu an 1000.sayfaya ilk yazan olmaya kasıyorum. Bakalım kime kısmet olacak)
Bu zamanlar bir çok alışveriş sitesinde black sale indirimi var. Baya baya inmiş çoğu şeyin fiyatı. İhtiyaçlarınız varsa kaçırmayın derim. En olmadı bez stoklarsınız.
1000e doğru yaklaşmış iken size bikaç dizi tavsiyesi yapayım: The terror, Dark, Stranger Things, The Handmaids Tale, See, Peaky Blinders, The Spy, Summer of Rockets. Bunlar ilk aklıma gelenler.
Bende yuz ustu yatiyorum olmaz birsey cnm merak etme...4.olunca tecrübe fazla oluyorbirde bana dua edin kizlar hamilesiniz dualar kabul olur allah gonlumdekini hayırlı etsin benim ve hepinizin...