Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Banada 12.haftada baska bi doktor erkek gbi dedi 15.haftadaki kendi doktorum kiz gbi dedi bakalim 3 hfta snra kesinleşir

kızlar selam doktorum bana innate diye bir multivitamin verdi yanlız ondan mı başka bişeyden mi bilmiyorum dizlerimin altı bacaklarım çok kaşınıyor böyle birşey yaşayan var mı? yani başka bi sebebi de olabilir

Benim de bacaklarım kaşınıyor ama bunu kilo almaya bağlıyorum.

Sevgili anneler benim de bugün doktor kontrolum vardı öncesinde biraz gergindim herşey yolunda mi diye, keyfine düşkün olacak herhalde diyorduk eşimle hic hareket hissetmeyince ki bu haftada hissetmemek normal bildigimiz halde. Ultrasonda onu kıpır kıpır görünce nasıl rahatladım anlatamam. Darısı sabirsizca kontrol günü bekleyen annelerin başına bu arada bir erkek annesi de olacağımı da ogrendim bugün

Hayırla sağlıkla gelsin ins
Bana da.kiz gbi dediler
İns sizin yaşadığınız şoku yaşamam :)
Aminn insaallah yasamazsiniz gercekten alismaya calisiyorum esime daha soylemedim ama en cok o kiz istiyordu cok sasiracak
İlk hangi haftada kız demişlerdi ?
İlk 12.hafta gibi yeni doktorum kiza benziyor dedi ayni hafta eski doktoruma da gittime erkeğe benziyor ama bu haftalarda cok yaniltir iki hafta sonra netlesir dedi. 15 haftalikken yeni doktorum yüzde 80-90 kiz dedi ve oyle netlestirdik ama bugün cok baska bir doktora gittim bir konu hakkinda fikrini ogrenmek için ve şok yasadim resmen bugun tam 16+2 doktor hatta pipisini gosterdi yaniliyor olamam dedi. Zaten ruyamda hep erkek görüyordum ama tersi cikar diye yormustum meger bana anlatmaya calistigi bisey varmis

Ayy yaa çok şok olacak
Bizde de ben kız istiyorm
İki erkek olunca eşim hala erkek olsun diyor

İstanbul Anadolu yakasından kimse yok mu bu arada yav?
Ben de Kadıköy’deyim :)
Bak sonradan değişenler varmış en iyisi benim gibi doğumda öğrenmek kesin sonuç
kizlar bas agrim cok fazla 12+3 deyim yasadinizmi sizde bu haftada
Benim de çok baş ağrım oldu geçen hafta bu hafta biraz daha iyiyim migren dedi nörolog magnezyum desteğine başlamak biraz iyi geldi sanki doktorunuza sorabilirsiniz. Bir de aktardan nane yağı alıp onunla başınıza masaj yapmanızı öneririm iyi geliyor. Ama dikkat edin çok az bir damla falan kullanın ve gözünüze kaçırmayın fena yakar.

Erkek anneleri belirtilerinizi yazında biz daha öğrene medik belki belirtilerden cinsiyet tahmini yaparız

Erkek anneleri belirtilerinizi yazında biz daha öğrene medik belki belirtilerden cinsiyet tahmini yaparız
merhaba. Benim fiziksel yaşadığım bir tuhaflık yok şükür belki ilk olduğu için farkedemiyorum bilmiyorum ama dışardan gören kalçada bir değişiklik yok karnın var sadece, ya da karnın sivri erkek diyordu hep. Hiç kız gibi duruyor diyen olmamıştı

17’nci haftada karın sivri ya da yayvan olacak kadar büyüyor mu

Başınız sağolsun cnm mekanı cennet olsun kalanlara sabırlar diliyorum.

Bugün işim vardı biraz geç girdim kızlar erkek olmuş nüfusu azalttınız:))) olmaz ki dr söyleyin iyi baksın bizi heveslendirmesin kız diye şimdi erkekmi oldular. Şaka biryana hayırlı evlat olsunlar inşallahşuanki durumum 9 aylık mod açık

benimde göbek çıktı ama bugün çocukları okula götürdüm hiç hamile gibi değilsin dedi veliler demekki iyi kamufle olmuş:))) göbüş hatta 3,çocuk olmasına şaşırdılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…