Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Hepimiz hayırlısıyla kucagimiza alalım inşallah. Sen tecrubelisin ne güzel benim gibi gereksiz evham yapıp strese girmiyorsundur
Yapmiyorum desem yalan olur valla. 4cuyu dushunmemishdik surpriz oldu. Bende aldirmak istemedim. Allah yardimcimiz olsun. Cocuk buyutmek zor. Sendr kendini strese sokma hamilrligin tadini chikar. Anne ne kadar sakin olursa cocukda bir o kadar uslu olur.

Erkek anneleri belirtilerinizi yazında biz daha öğrene medik belki belirtilerden cinsiyet tahmini yaparız
İlk hamileliğim bebişe hamile kaldıgımda 54 kiloydum karnım sivri değil yayık sürekli ekşi şeyler aşeriyorum ilk 3 ay midem felaket bulandı bebiş sol kasığımda Çin ve maya takvimine göre kız bebek ama doktorum %90 erkek dedi ve pipisini gösterdi isyankar oğlum

Bi öğrenemedim cinsiyeti tebrik ederim tüm öğrenen annişleri inş gönlünüzden geçen olmuştur. Ben doğarken öğrencem herhalde. Drlar takmış niye 2lin3lü test yaptırmıyormuşum bırak sen onu az it bak cinsiyetine

Kizlar bisey sormak istiyorum birazda çekiniyorum sorarken kusura bakmayin sizden başka sorucak kimsem yok kontrolume daha 2 hafta var sizinde ilişki sırasinda aşıri kayganlaştığı oldumu kac gündür bahsedilen şu su gelme olayi ilişkide olurmu acaba bi anda aşırı kayganlaştı çok korktum çok acemiyim ya sabahta dediginiz gb su gb bişey geldi

Hamilelik haberi ile beraber bir eve neşe gelir değilmi, benim eve haberin ilk geldiği zamanlarda geldi o neşe...
Sonrası kavga kıyamet artık korkmaya başladım biliyomusunuz nedeeennn
Neden anlayış yok neden strese sokuyor beni bu adam, hiçmi düşünmez karnımda ki ikimizinde evladı. Bu nasıl vicdan aklım almıyor. İnat, gurur Bi adamda bu kadar mı baskın olur, aklımı yitiricem ya
Gebeliğimi 15. Haftasındayız kaç haftadır 2 gün iyi 3 gün kötü geçiyor, iştahımda iyice kapandı hiç yemiyorum desem yeri biliyorum kafaya takma diyeceksiniz ama gurbet ellerde düşünmemek eldemi hiç ama hiç iyi değilim korkuyorum çok korkuyorum

Erkeklerin duygusal yönü keske bizim kadar gelişmiş olsa ama onlar dogum olduktan 1-2 ay sonra baba oldugunu anlıyorlar bizim içimizde büyüdüğü için biz daha cabuk adapte oluyoruz baska seylere ilgilenin bebeginizi düşünün yoksa kafaya taktıkca insan bunalıma gidiyor

O kadar kötüyüm ki anlatamam size küslük uzaklık heleki bilmediğin Bi şehirde epeyi zor oluyor

Benim göbüşte 3. ayda sivrildi, çocuk soldaydı kese fasulye şeklindeydi hep tatlı aşeriyordum. Oğlan heralde diyorduk ama içten içe kız hissediyordum kesin kız dedi doktor zaten. (15.haftada) Bacak arasını çok net açtı alttan gösterdi bize
Göbegim yusyuvarlak oldu.Normal kiloda hamile kaldım göbek yoktu halbuki. Yüzüstü yatmak şimdiden rahatsız ediyor göbüşü çıkmayanlar üzülmesin rahat rahat yatın işte zaten çıkacak
Sırtüstü de şimdiden rahatsız ediyor var mı benim gibi olan

Konu ne canım yani derdi neymiş?? Banada öz annem ve ananem yaşattı üzüntüler şok oldum.Karnimdakinidemi düşünmüyorsunuz dedim yani. Günlerce ağladım ailevi mevzular vardı.Şuan psikoljik açıdan normal değiliz gel gitler yaşıyoruz. Tek isteğimiz biraz anlayış hoşgörü. Bunu anlatmak lazım uygun bir dille. Üzüldüğümüzde cocuğumuzunda bundan çok fazla etkilendiğini...

O kadar kötüyüm ki anlatamam size küslük uzaklık heleki bilmediğin Bi şehirde epeyi zor oluyor
İnanın sizi anlıyorum bende 2 gün öncesinde eşimin ailesiyle atıstım ve ondan beri sancım var korkuyorum kanama olur diye siz stres yaptıkca oda hissediyor sizi ve bebeğinizi sizden baska daha çok düşünen olmaz

Bi gobişi cikmayan benim herhlde sdce ymk yedgmde cikiyor hele sabah uyandigimda aynadan bi bakiorum dumduz gobişim ciksin istiorummmm
Benimde sabahlari karnim yok gibi.
Yani dumduz diil ama hamile oldugum anlasilmiyor.
Ama gun icerisinde bisiler yiyip icinde aninda pörtlüyo
nereye saklaniyoda birden cikiyo saskinim.

Gunaydin 1 kg almisim gibi cikti sabah tartida.
Ama bilemiyorum dun yoktu gun icerisinde tukettiklerimden odem vs olabilir.

Cok takinti yapmiyorum fakat bu aylar kilo icin erken geliyor bana az öz kiloyla ilerlemek istiyorum.

Daha baby gormeye 15-20 gün var.
Tasinma yerlesme isimde bitti.
Yagmurlarda geliyormus bol bol dinlenicem insAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…