Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Pardon ama derdi ne?

aiyy keske olabilse tum benim ayimda olanlari agirlamak isterdim sohbet muhabbet ne donerdi

Ha senden önceki sonraki haftalardakini kabul etmeyeceksin yaaaaaaniiii vayyy başımaaa gelennnn kaçıncı haftadasınız hanım efendi? Bilelim de uygun değilsek kendimize başka kapı bulalım
hafta olarak demedimde ayni ayda dogum yapacagim kisilerle belirtiler vs daha cok sohbet döner

Hakan yetimalar çok babacan rahat bi doktor.Memnunum ama ben göztepede oturuyorum çok uzak geliyo sadece sikintim bu. Cenk bey nasıl?
Cenk beyde çok iyi muayene edip göndermiyor hemen mesela muayeneden sonra oturtup anlatıyor beslenme ile ilgili bilgiler veriyor bebeğin gelişimi ile ilgili bilgi veriyor muayeneden sonra yaklasık 10 dakika açıklama yapıyor memnunum yani ilgisinden benim 2 arkadasımda onda doğum yaptılar onların tavsiyesi üzerine gidiyorum zaten gercekten iyi bi doktor.. ben birde kilolu hamile kaldım fazla kilo alımını engelleyip bebeği sağlıklı besleyebilmek için önerilerde filan bulundu beslenme seklimi söyledi bir nevi diyetisyenlikte yapıyor

O kadar saçma sebepler oluyor ki zannedersin ki ben değil o hamile onun hormonları değişiyor anlatsam okuyan güler sebeplere, bırakıp gideyim diyorum onu da yapamıyorum

O kadar saçma sebepler oluyor ki zannedersin ki ben değil o hamile onun hormonları değişiyor anlatsam okuyan güler sebeplere, bırakıp gideyim diyorum onu da yapamıyorum
Hep mi böyledi peki hamilelikden sonrami böyle oldu

Günaydın evet konu sahibimiz ortadan kaybolunca (ki umarım kötü bir şey olmamıştır) uzun uğraşların ardındân mayıs sayfaları birleştirildi ve yeni konu sahibimiz oldu. Biz başkandan memnunuz ya,parti kursun oy verelim moon83

Sen de hoşgeldin,nisandan takipteyim seni

Ya kizlar kafamı kurcalayan bir konu da koca kari huraferin de sol göz kapağını aşağı çekince v şeklinde damar çıkıyormuş bu sizde var mi baktiniz mi kızı olacak olanlar da oluyormus

Ya kizlar kafamı kurcalayan bir konu da koca kari huraferin de sol göz kapağını aşağı çekince v şeklinde damar çıkıyormuş bu sizde var mi baktiniz mi kızı olacak olanlar da oluyormus
Baktim simdi bana kız dedi dr. ama V falan yok.

Ama bu hurafelerden idrarin koyu sari olmasi, karbonat testi, yuzuk testi, meme uclarinin kararmaması bende tuttu.

Canım bak böcüğü nün sayfasında konuşuyorduk merhaba nasılsın hamişlik nasıl gidiyo sana baya sevinmiştik hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…