Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bende karbonat tmm gogus ucu da tmm yuzuk felan hepsi tmm ama idrarim gun gectikce acik renk aldi sanırım o suyla alakaliydi
bende inanmadim iltihap var ondan dedim.
Iltihap gecti bol su iciyorum hala sari.
dr. soyledim havuc, mandalina cok tuketiyorsan ondan da olabilir dedi ama olmamasi lazim dedi.
Demek alakasi var kiz bebek olayiyla diyorum

bende inanmadim iltihap var ondan dedim.
Iltihap gecti bol su iciyorum hala sari.
dr. soyledim havuc, mandalina cok tuketiyorsan ondan da olabilir dedi ama olmamasi lazim dedi.
Demek alakasi var kiz bebek olayiyla diyorum
Bakalım ins bende senin gibi kiz haberini veririm buradan cnm o kadar erkeğe alismisin ki hiç kizim olmayacakmış gibi gelmeye başladı artık...

Bi gobişi cikmayan benim herhlde sdce ymk yedgmde cikiyor hele sabah uyandigimda aynadan bi bakiorum dumduz gobişim ciksin istiorummmm
herkesin yapısı farklı canım iç karnın genişse dışardan pek belli olmayabilir üzme kendini
benim ilkinde koca bir karnım vardı suyumda çoktu zaten
ama ablamın mesela küçücüktü karnı yapacak bişey yok

Bakalım ins bende senin gibi kiz haberini veririm buradan cnm o kadar erkeğe alismisin ki hiç kizim olmayacakmış gibi gelmeye başladı artık...
Acikcasi bende 10 tane dogursam 10u erkek olur diyordum.
Oglum var 14 yasinda.
gecen sene bebek kaybettim erkekdi.
Bunda da erkek haberi alacagimdan okadar emindim ki ben hic cinsiyet falan bile sormadim.

Doktor kendi direk kız dedi.
Hatta kız hadi kimildan azcik falan diye konusuyo bebekle

inanmadim yinede kesin mi falan dedim.
Tabi 16. hafta bu gibi seyler icin daha netdir.
Beklenmeli.
Aglamistim☺

Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.
InsAllah sizinde kiz haberinizi aliriz

Amin inşallah iyi dileklerin için teşekkür ederim...

Ben daha yeni evliyim 6 aylık evlendikten sonra ara ara olurdu ama gebelikten sonra arttı ha birde eşim diyabet onunda mı etkisi var acaba bu duruma
Bencede ondandır cnm şeker hastaları biraz agresif oluyorlar hemde henüz yeni evlisiniz evlilik rayına oturana kadar çok olur kavga bizim cam çerçeve az inmedi aşağı..

ahh çekmek istedim derince bi
ilk hamileliğimde başı gayet güzeldi gerisi berbat hele lohusalık tam berbat depresyona soktu beni kendisi ablaları
ama çocuğum için iyi olucam dedim ne kavgalar verdim ne savaşlar
alışamadı kabullenemedi hemen babalığı çocuk ağladıkça sorun çıkardı beklediği bu değildi
hamilelikte zerre nazımı çekmedi çok terslendi bana sürekli anlayamadım sebebini ya sorumluluk ağır geldi bilmiyorum
şimdi ikinci de daha iyi neyle karşılaşacağını biliyor ondan sanırım
ama cidden az ağlamadım hastene olsun evde olsun işte olsun çok yordu yalnız bıraktı beni
Rabbim kolaylaştırsın ne diyim adamlar çok değişik gerçekten

Hoş buldum canım, ben çok ortadayım ya nisan ya mayıs olacak benimki.. Muhtemelen erken doğar diye düşündüğümden nisan annelerinde takılıyorum ama tabi genel olarak hafta bakımından öndeler onlar benden Buraya da bakayım diyorum o yüzden..
Canım bak böcüğü nün sayfasında konuşuyorduk merhaba nasılsın hamişlik nasıl gidiyo sana baya sevinmiştik hatırlıyorum
Aa evet hatırladım. İyiyim şükür, hamilelik zormuş, bulantı kusma Ama bugünüme de şükür, en azından az buçuk yiyebiliyorum artık.. Sen nasılsın, nasıl gidiyor?

Ben daha yeni evliyim 6 aylık evlendikten sonra ara ara olurdu ama gebelikten sonra arttı ha birde eşim diyabet onunda mı etkisi var acaba bu duruma
Bizde 2 yillik ewliyiz inan cicim ayları flan hikaye ilk zmnlar o kdar cok kwqa ederdik ki haftalarca küserdim olan bana olurdu aman boswrr ye iç keyfine bak he de gitsin bu haytta kendinden ve bebeginden daha onemlisi yok

Sabah sabah beni güldürdün canim

Erkek anneleri belirtilerinizi yazında biz daha öğrene medik belki belirtilerden cinsiyet tahmini yaparız
Ben en başından beri ekşi yiyorum. Normalde tatlıyla arası çok iyi olan biriyim ama hamileliğimin başından beri tatlı isteğim inanılmaz azaldı, sürekli ekşi şeyler istiyor canım. Karnım sivri :) ve ultrasonda kesemiz yuvarlak değildi fasülye gibiydi. Yuvarlak olursa kız derler de :)

Aynen ya zor ama her haliyle çok güzel Rabbim isteyen herkese nasip etsin Ben de iyiyim çok şükür 13. Haftalık olacaz bakalım cuma da doktora gidecem cinsiyeti merak ediyorum

Eşlerden bahsetmissiniz. Sanki biz bu cocuklari tek kendimize mi dogruyoruz yada ne biliyim tek bizim cocuguzmu??cogunda anlayis yok malesef .cok isterdim onlarda gebe kalsinlar ayni seyleri yasasinlar ama oyle biseyde yok. Bizim hissettiklerimizi hissedemezler annelerin de hakkini ödeyemezler.

Baktim simdi bana kız dedi dr. ama V falan yok.

Ama bu hurafelerden idrarin koyu sari olmasi, karbonat testi, yuzuk testi, meme uclarinin kararmaması bende tuttu.
Karbonat testi dediğiniz nasıl yapılıyor kızlar bana da doktor önce erkek gibi sonra yüzde 80 kız diyince hala netlik yok gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…